Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kaj bo nudil kapitalski trg imetnikom DD, ki bodo mesečno prejemali 100 EUR, dokaj nespremenljivo in nerizično dividendo od rojstva do smrti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Bi dobila mladoporočenca stanovanje na ključ s hipotekarnim zavarovanjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kaj bo nudil kapitalski trg imetnikom DD, ki bodo mesečno prejemali 100 EUR, dokaj nespremenljivo in nerizično dividendo od rojstva do smrti?kje je point nerizične dividende.... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Da jo dobivaš celo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Da jo dobivaš celo življenje Js kot državnik sem skrajno proti da se ljudem kar daja stvari, no way, naj si vzamejo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 PO DIO, Nino, to ni krt tko, to so kapitalski dobički na tvojo lastnino. Ne boš reku, da je kapitalizem kraja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 js pravim da so davki kraja.... pravzaprav je že tolk pozno da ne vem več kaj pravim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 js pravim da so davki kraja.... pravzaprav je že tolk pozno da ne vem več kaj pravim Res je, ciao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 stane, smisln davkdavk brez jajc in čebule Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 100 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.