Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Premal ga poslusas ocitno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Da se o Janši ne menmo . Sam se neki ironično kremži in ne pove nič konkretnega. Ni kmet......bi bila to žalitev za kmete. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Točno tako, NE žalite kmetov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Bajuk in Pahor bosta blizu vrha, lahko kateri celo zmaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Včeraj jaz lepo sedim s kolegico v prijetnem kafiču sredi glavnega trga v Nm, ko nenadoma slišimo glasno (domačo) muziko. Kaj je blo to?Traktor, ki je imel na obeh straneh prbita bela konja (umetna, da ne bo pomote), vlekel pa je dolg pokrit voz v katerem so sedeli Franci Kek in njegova (zdelo se mi je da rahlo opita) druščina. Mene bo kap. A zdej gre lahko pa že vsak v politiko??? S takšno propagando cilja seveda na mlade-tiste, ki so dopolnili komaj 18 let. Kot Novomeščanko in Dolenjko me je kar malo zaskrbelo, če si bodo sedaj v ostalih regijah Dolenjce predstavljali kot kake kmete in neresne ljudi. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Da definitivno ne znaš poslušat . Pa še slep si na pol. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kje je kaka žalitev? Ne znaš poslušat . Slep na pol pa si za to, ker je tud govorica telesa - govor. Mogoče pove še več k usta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mick:vsak ekstremizem..politični ali verski ...ne prinese nič dobrega....Po pameti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 A mi prosim pojasniš kaj si mi hotel s tem postom povedat? Ker če jst pišem kaj mislim, al pa neki ne štima, sem proti vsakemu ekstremizmu in to sem tud že velikokrat napisal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jeziš se....argumenti pa so tisto, kar velja...prepričaj ga...vsakega se da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Men gre pa ze mal na zivce bobnarjevo kujenje janse v zvezde...kr mal usmiljenja vredno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jeziš se....argumenti pa so tisto, kar velja...prepričaj ga...vsakega se da...Ok. Mi je všeč, da si na hece . Hahaha.......sds-ovce v kaj prepričat . Še v to jih ne morš, da so muslimani, izbrisani, gayi itd. tud ljudje, kaj šele, da bi jih v kaj druzga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mick: vem, da SDS-ovci..nekako zelo( naj mi ne zamerijo ,fašistoidni)....upam pa, da samo njihovo"jedro" tako....Kako sovražim slepo zaupanje samo eni stranki(očitno mi primanjkuje črednega nagona)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kar neki sem sledil temu predvolilnemu boju. In pač.....ma ne se mi obesit zdej za to......pač veliko stvari o katerih je bilo govora v predvolilni tekmi poznam.......haaaaalooooo.....pa saj to ni res, to kar govorijo je čist populizem in larifari za preprostega človeka........glih tolk, da ne rečejo, ko bomo mi na oblasti bo zajamčena plača 2000 evrov. Bljak :xx!: Že videno. To so obljubljal pred propadom komunističnega sistema (nism bil proti, se mi pa danes zdi, da bi bil "nadgrajen" velik bl fer k sedanji), pa pred osamosvojitvijo, sam bla bla bla. Delat bo treb k se spodobi, če bomo hotli met vsaj približn avstrijske plače, to je vsa filozofija, vse ostalo je plozanje na duše volivcev. Ne pa tko k dans, k vsi (dobesedno vsi) sam iščejo kje bodo kako krivino uhvatl, pa se izognil trdemu delu. Mah, za mal dnarja mal muzike. Fer bi bili, če bi rekli, ej, lubčki, če pa mi pridemo na oblast boste najebal k crnci, sam čez vsaj 4 leta pa bomo želi plodove.....ziher. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja pa saj je čisto jasno..predvolilni boj je boj za 80% volillcev, ki pač ne vedo, kako bi volili...Če so avstrijcem plače šle"gor " sicer ne vem, vem pa, da z vstopom v EU niso zadovoljni, ker so se jim njihove stabilne cene izjemno povišale...in realno zaslužijo manj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja. Avstrijce sm sam omenu k primer. Pač bi radi višji standard. Sam delali pa ne bi radi več. Dejmo se pol odločit kaj čemo, ne. Tisti ki je tako ali drugače strokovnjak na področjih, ki so jih obravnavali, točno ve kdo naklada v posametni tematiki. In sebe imam za to ali pa vsaj telo blizu tega na vsaj enem področju. In na tem sem slišal od velik njih take nebuloze, da se mi je pa sedaj res mal uprlo.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pa kaj se prepirate, saj imate Delnico Države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ...si ti faca. Čuj ti, mal bl oster bi mogu bit, veš. Ljudje so tolk čudni zadnje čase, da blagih ljudi ne obrajtajo. :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 na forumu se bolj malo čuje, se pa tok več bere, a veš Bravo bobi. Še en mali Einstein. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 .Neverjetno, 17.000 ljudi se je udeležilo predčasnih volitev .letošnje strankarske volitve pa bodo stale kar 850 milijonov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Eni se bomo pa v nedeljo guzvali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ti pa Ropa kuješ v zvezde. Kaj češ. Janša je bistveno boljši od Ropa...Kje sem ga ze? Sicer pa..sej ti nisi toliko star, kot ti pise a ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 http://www.finance-on.net/ :xx!: http://beta.finance-on.net/pics/ads/235/antonIHAN4.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 .... joooj....... Ja, pishuka, 850 mio! Sem sla mal cez temo pogledat, v glavnem prepricevanje enih v svoje prepricanje, no tudi nekaj argumentiranja, edino Astra je resno vzela tole temo ali pac najbolj. Pa Michelle pa zelo zelo redki, pa en komentar mi je bil vmes vsec, ki je rekla, ce lahko izza ognjisca se oglasi. , pa se dobr je povedala, morda je bila Enja. Kok mi je to hecno, da pomeni, da si fan nekoga drugega, ce ti je preprosto nekdo zoprn in se ti ne zdi primeren za politika, ki bi ga volil. ...Za stos sem resila tisti test volitve tam... cisto pac kot razmisljam, kaj se meni zdi najbolj pomembno.In neverjetno me je presenetilo, ko mi je ven vrglo najprej sds. - kao najblizji program moji viziji.Nadalje zlsd in potem neka ekoloska gibanja (ker sem, zelo iskreno in saj jaz itak ne kandidiram da bi bilo kao zaradi volitev , pac nekje izpostavila kot prioriteto - pac skrb za okolje, to se mi zdi zelo pomembno, sploh, za samo slovenijo - turizem, kmetijstvo, vse... kaksno vodo bomo konec koncev pili).Odstekano, ker ne bi volila sds - morda je res, da imajo najblizji program moji viziji, vsekakor pa bo ta program izvajal folk, ki mi pa ni vsec in se nekaj je - nivoji.Zlsd se mi pa zdi, da je samo pahor bolj v igri, lds ima res, kot pravi Astra, najboljsi program kot tudi ekipo. meni se tudi zdi kul Lahovnik, vec je teh mladih,.kritika TOTALNA (!!!!!!!!!!!!) je keber pa cerarjeva (:xx!: ki je ocitno ne-vlekla prave poteze kot tozilka). Sploh ne vem, kaj cem. ----------------------------------------------------------------- Aja, vem pa kaj bom morala - ob polnoci zakleniti temo, zato se ne cudite in pliz ne pisite mailov in os-ev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nedelja; Janša Ropu: You think you're so fucking cool... You think you're so fucking cool, don't you!?But this time, I'd like to hear you scream... in pain!Gimme some rap music... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.