Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mene ful neki pečejo k to gledam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ti a ves, da ne vem zakaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ekran mam preblizu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz pa predelc..grem mal blizje ko bo cajt... Micki, Micki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ko pride na vrsto DSS, se bo slišalo nekaj novega No, za vas ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ko pride na vrsto DSS, se bo slišalo nekaj novega No, za vas ne Smo odprti za druga mnenja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Michelle, bolj ga gledam bolj se mi zdi, da bom SDS volu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Zakaj? To je tvoja osnovna clovekova pravica ( po ustavi ). Ne morem pa verjet, da ti pol ure Trenj al kakrkoli je ze to spremeni mnenje. LPMichelle. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Michelle, bolj ga gledam bolj se mi zdi, da bom SDS volu...... volu, volu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mick...SDS... :OO!: Eh, kaj vse babe nardijo... :xx!: :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 astra, tudi men ni jasno. ampak kar hoce... :xx!: Pa kaj Podobnik kle sploh se dela noooo Je ze parkrat politicno umrl, pa se se kr vraca :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kje ga vidiš, Marjana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 nikjer to je blo cist tko...k sm se spomnila Pop Kluba, k sm bratca vidla... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Micki je utihnu. Sej take stvari govori, da je bols Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 .....ja, Janša me pač najbolj erotično privlači...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ne morem verjet, da je 4 ljudi glasovalo za SNS...pa dej posluste ga no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 .....ja, Janša me pač najbolj erotično privlači...... butec to gre obratno...ne pa tkole...ti rata usec sele ko slisis mnenje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Te pa zapri oke k Pahor govori! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mick Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Te pa zapri oke k Pahor govori! Ja ne to pa ne Mir dej s takimi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 .....ja, Janša me pač najbolj erotično privlači...... Pa še občutek mam, da bi on tud rad mene nategnu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ce si pa to dobesedno predstavljam je pa :xx!: http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/barf.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 A....da bi zmagal na volitvah? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kje me spet nisi razumel? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 On sam tak lohk mene nategne .......pa še to bi blo posilstvo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.