Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Bobnar, a boš dons ob 5h na zborovanju?

sem razmišljala, da bi šla pogledat...da slišim, kaj ima J.J. povedat...pa me potem lahko prištejejo k občudovalcem... :xx!:

Nimbus, pozabi...to je tako kot vedno, najbolj so zagnani.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Sami SDS-jevci tu...

Pismu ej... :D mapak res največ SDSovcev je v Wajdušni :D 82% al nek tazga.... ni čudno da sem se preselu.... hehja, pa tlele na forumu, tehle 7 SDS glasov... huda reč.... ehja... da bi meli enga dobrega frontmena, bi mi mrbit še bli všeč.... ampak janša za predsednika... haha naj me koklja brcne... če je on pravi za vodit vlado... devica... haha k bi vsaj meli kakega levčka, za vodjo, raka, ovna, kaj spodobnega, ne pa neke wussye s predolgim jezikom.... ki vejo točno vse kaj je narobe, ne vejo pa kako bi blo prav.... bljak bljak...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Se vam pa res čudim, tako mladi, pa tako butasti, da nočete svojega denarja direktno v žep, ampak po ovinku po milosti kakega birokrata x:Dx

ČE NE VESTE, ZA KATERI ŽEP BI VOLILI, VOLITE RAJE ZA SVOJEGA! x:px

BOLJE EN CANKAR V ŽEPU, KOT STO EVROV NA STREHI SVETA x;)x

Sami SDS-jevci tu...

sam jaz sem izjemica x;)x

:o|o: ...mislim, da sva pol vsaj dve izjemici. x^x

Dans mi je bil Pahor všeč :palec: . Po dolgem času sm se lohk prav identificiral z njegovimi razmišljanji. Pa mi je jasno, da vsi politiki mal populizma zganjajo, upoštevam tud to, seveda. Tud Bajuk s hudobnimi očmi mi tokrat ni bil anti x^x . Še mal humorja sta premogla, kul x:o)x . Zlo verjetn bom volil ZLSD, sploh k je Pahor njen šef, verjamem da on lahko nardi pravo SDS :eek: ......socialdemokratsko stranko. x;)x x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hej sine, bolj kot te berem, bolj si devičji...

nič ti ni prav, kritiziraš, ne seksaš v avtu, dost govoriš v prazno... 

vsi simptomi čiste device x:Dx

ni ćudno da mi niso všeč.... :) hehe :D me je prav zanimalo če boš opazil tisto neseksanje v avtu.... haha :D mrbit bom pa res kar za svoj žep volil :D DS :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ktero seksanje v avtu? A to tud sem spada? No, pol pa se morm mal razpisat..... :vragec: x:o)x x:Dx Kaj pa je narobe s seksanjem v avtu? Če nimaš druzga placa? Mah, blš v avtu k nikjer. x:px :vragec: Je pa res, da brez odrgnin na kolenih ipd. skor ne gre...... x:Dx x:Dx Ktera tema že to? A nategi? Aja....politični....ma, dober no.... x;)x x:o)x

K. Čapek

Guest sstane
hej sine, bolj kot te berem, bolj si devičji...

nič ti ni prav, kritiziraš, ne seksaš v avtu, dost govoriš v prazno...  

vsi simptomi čiste device x:Dx

ni ćudno da mi niso všeč.... :) hehe :D me je prav zanimalo če boš opazil tisto neseksanje v avtu.... haha :D mrbit bom pa res kar za svoj žep volil :D DS :)

x;)x :palec:

Ojla sstane x:)x . Sm te zadnjič gledau, si mi simpatičen x:)x in tud marsikaj kar si povedu mi je blo všeč :palec: . Do te delnice pa to pa sm skeptičen ful, ne morm pomagat.... :sori: Pa ena dva bi tam lohk mirno mahnu po šnofli, ti ziher ne bi za slabo vzel.... x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Dans mi je bil Pahor všeč :palec: . Po dolgem času sm se lohk prav identificiral z njegovimi razmišljanji. Pa mi je jasno, da vsi politiki mal populizma zganjajo, upoštevam tud to, seveda. Tud Bajuk s hudobnimi očmi mi tokrat ni bil anti x^x . Še mal humorja sta premogla, kul x:o)x . Zlo verjetn bom volil ZLSD, sploh k je Pahor njen šef, verjamem da on lahko nardi pravo SDS :eek: ......socialdemokratsko stranko.  x;)x  x:)x  :palec:

Ej, se cist strinjam x;)x Si mors mislt a x:Dx x:Dx x:Dx

Dober retorik, dober politik, dobro se znajde, vsec mi je pogled na zunanjo politiko, na istospolne zveze itd. Tako, da...to je to x:Dx

Men tudi Bajuk ni bil tolko anti.. x:Dx

Ce primerjamo kvaliteto in spodobnost pogovora med bajukom in pahorjem, ter cednjak in kek....obup...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hehe, obrnilo se je:

http://www.delo.si/dogodki/volitve2004/ind...9988,9990,13239

...ko tak rezultat objavi DELO(!), pa ni za zamolčat :palec:  x^x

Totalna pristranost medijev je tako vedno bil izgovor jokavih, cmeravih SDS-ovcev, ki se niso mogli sprijazniti z realnostjo. x^x Ja, na knap bo šlo, upam, da se po eventuelni zmagi SDS ne bom želel izselit iz Slo, sodeč po njihovi dosedanji politiki. x;)x :xx!:

K. Čapek

Ja, moram priznat, da je tudi mene stisnilo...ko sem gledala rezultate...in to en teden pred volitvami.. :eek:

slabo mi je, ko poslušam te floskule...in programe... :xx!:

zznižanje davkov...na drugi strani pa zvišanje pokojnin, socialnih pravic...hja, tole gre fino skupaj.. :xx!: :xx!:

in pomoč malim podjetjem, obrtnikom...pa prodaja velikih firm v državni lasti...tudi tujcem...super... xrolleyesx ..še danes krepko čutimo posledice denacionalizacije in cerkev je vedno večji lastnik...pa tega nihče ne opazi...

:palec: ...kul, slovenija bo postala dežela obrtnikov in delavcev...visoko tehnologijo naj se gredo drugi...mi bomo pomagali tistim, ki šivajo copate v domači garaži...

po drugi strani...to, kar nihče ne opazi...pa se SDS opira na znanje mladih, premladih strokovnjakov...ki so polni ameriškega liberalizma, ki je še veliko bolj krut od evropskega...samo o tem berejo samo tisti, ki se na to vsaj malo spoznajo...za narod so obljube...ki ne temeljijo na ničemer...dovolj...

volila bom LDS...čeprav se z marsikaterimi potezami ne strinjam...pa vendar mislim, da so oblikovali močno in strokovno ekipo...izločila bi recimo Kebra...in je že slišati...da ministrski stolček v primeru zmage LDS...ne bo več njegov...žal mi je, da ob tako dobri ekipi...delajo takšni koruptivni primerki takšno škodo...

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
Sam sicer ne bom volil LDS, bom pa volil.......proti SDS.  x^x

x;)x :palec: ČE NE VEŠ, ZA ČIGAV ŽEP BI VOLIL, VOLI RAJE ZA SVOJEGA x:Dx

http://www.sgn.net/~zoranp/ds/Logo2c_1.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...