Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ja, vedno ga rad poslušam ,nosi v sebi spekter vseznanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 no, to ja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 http://svet.sds.si/download/PROGRAM_ZA_PRIHODNOST.pdf..gledam že par ur in berem njih..so kar močni ja, z vsemi podatki podkrepljeni mislim,da oni pa le ne bojo zavajali slovenske ljudi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Če si ti prežvečil to solato, me naj hudič vzame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Če si ti prežvečil to solato, me naj hudič vzame HAHA, TAK JA je pa dobra nikej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ja, bogi bobi, ne .....pa še zamislit se je mogu, da se je to spomnil. Dober Predinov štiklc, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sam gobec te je . Pa še iz tega ti smrdi. :xx!: Zato ti vlečt več ne dam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...smrdečemu gobcu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Bošček, spet si se zgubu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ta vikend sem si privoščila ful cajtngov...Delo s Sobotno prilogo, Večer, Ljubljanski dnevnik, Demokracijo... Rada preberem vse strani..zanimivo, moram še mal misli uredit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Že spet mim. Dobr bi pa res blo zate, sam jebiga, me smrad tvojga primitivizma odbija. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Pa še en mim. Le mal se igram s tabo, mujcek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 In gospodarski program SDS-a je trenutno najboljši. podaj ga , da se pravočasno še odločm Je javno objavljen na njihovi spletni strani, pa si preberi. Sicer je pa tako. Z nižjimi davki bomo bolj zanimivi za tuj kapital, posledično bo zaposlenost višja in manj potreb po socialnih podporah, količina davka nabranega v proračunu zato ne bo nič nižja, kar pomeni, da bo možno ohranjati socialo na visoki ravni. Pa še nekaj, birokracija je tista, ki povzroča tujim vlagateljem sive lasje. Predvsem v mojem podjetju imamo probleme s pridobivanjem gradbenih dovoljenj ter z inšpekcijami, medtem ko domača konkurenca nima problemov z inšpekcijo, kljub temu da ima več črnih gradenj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Volk, se strinjam, čeprav nisem ravno opazila, da bi imela domača podjetja kakšne prednosti... :o|o: Žal mi je, da se tukaj na forumu ne razvije nobena konkretna debata, razmišljanje, samo bolj ali manj zmerjanje in trditve brez argumentov.Mene je politika zanimala že od nekdaj, veliko berem o tem, spremljam dogodke in sem verjetno ena redkih tukaj, ki je natančno prebrala programe strank... nekateri...me zmerjate z zabetonirano LDS-ovko...sama imam občutek, da nisem...sem razložila, zakaj jih bom volila.V teh letih so se v in okoli LDS zbrali ljudje, za katere mislim, da imajo pravo vizijo in vedo, kaj delajo.Všeč mi je recimo Mramor...čeprav berem, da se mu Rop preveč vtikuje v finance... :xx!: ..in počne natanko to, kar je sam, ko je bil na tem mestu...najbolj sovražil.Totalno mi je out Keber...in mislim, da je na LDS velika krivda, da ga je obdržala na tem mestu, že zaradi higiene bi se moral umakniti, ko je izbruhnila afera z operacijskimi mizami...malo sem skeptična tudi glede Cerarjeve, čeprav tega dela ne poznam toliko, da bi resnično lahko sodila...Dimovski se umika, prepozno za moj okus...njegova povezava z Metko Tekavčič(žena)...in posredno SIB banko..je gnila... Od insiderjev slišim, da novi minister za kmetijstvo dela velik red...in čisti zadeve...tudi vizija kmetijskega programa, ki ga je pripravil, je po mojem okusu...Slovenija kot ekološko čista cona.. To je pač moje mnenje...nikomur ga ne vsiljujem...moti pa me, da večina govori na pamet...pa sploh nima pojma, o čem govori... Nastali so stereotipi, recimo LDS je arogantna, zapravljiva....SDS je že s kratkotrajno vlado dokazala, da je revanšistična, brez pravih strokovnjakov... res je, da marsikdaj podvomiš v izobrazbo in zdravo pamet poslancev SDS, recimo pri interpelaciji se je lepo videlo...pa vendar sem prepričana, da je tudi na njihovi strani nekaj ljudi, ki so izobraženi in imajo resnično željo popraviti stvari, ki jih motijo... Lds poudarja socialni program,ki bi naj bil domena socialdemokratov...medtem ko SDS sodeluje z mladimi, za moj okus premladimi...recimo, gospodarski program in kandidat za ministra za gospodarstvo je 25-letnik... :o|o: ...ljudmi, ki so študirali zunaj in so pristaši veliko trše linije...kar se pozna tudi pri spoštovanju človekovih pravic, ki naj bi veljale samo za nekatere...kot v Ameriki...pravice da, samo ne za vse... :xx!: SDS obljublja znižanje davkov...hkrati pa več denarja za zdravstvo, socialo in šolstvo...hm, nekaj so me narobe učili..zgleda... Eh, saj bi nadaljevala...pa večine to tko al tko ne zanima... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ne, nisem...prav birokracija je tista, ki me največkrat spravlja ob živce... :xx!: ...ker imam z njo na firmi in zasebno veliko opravka... Se popolnoma strinjam, da se je razrasla preko vseh meja... :xx!: ...samo rada bi videla, kako jo bo SDS uspelo zajeziti... Aha, teb so bolj všeč lepo oblečeni frajerji, ki sam pozirajo... :xx!: recimo J.J....ki se zna dobro obleči...o ekonomiji pa ima bolj malo pojma... vidiš, Bobnar...prav od tebe sem pričakovala, da boš znal preiti floskule...in boš argumentirano razpravljal...ti pa butneš o obleki ministra za gospodarstvo... :xx!: ...raje bi rada slišala, kaj se ti zdi v njegovem programu narobe... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Če ga je predstavila prva, še ne pomeni, da je dober... Ok, res je J.J. ni ekonomist, potem pa povej, kaj misliš o mladenuču, ki je pripravil za SDS gospodarski program... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Veš kaj, meislim, da je velika razlika med tem, kako je nekdo oblečen...ali pa če je recimo star 25 let... a si prebral tudi druge programe?...kaj ti v njih konkretno ni všeč? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Bobnar imaš prav, sem že tudi jaz pomislila isto..brezveze... :xx!: ko te sprašujem konkretno, o programih...pa zmrzneš... Eh... ...pa tko sem si želela konstruktivne debate...ker men se ne zdi, da je vse kar naredi LDS brez napak in odlično, zato pa primerjam, ocenjujem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 a sem slepa, al kaj ...pliss, pokaži mi, kje si napisal kaj konkretnega.. premlad si za ministra za gospodarstvo...če že hočeš...si pa bister in bi lahko še nekega dne iz tebe bilo kaj pomembnega...tko da, rajš ostanem prjatlca s tabo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Po priporočilu Foruma 21, da naj volivci dajo podporo sedanji vladajoči koaliciji in priporočilu Zbora za Republiko, da naj volivci podprejo kalicijo Slovenija in SLS, se je ocena DSS potrdila v popolnosti, delitev Slovenije je v interesu obeh polov.Če zmaga leva opcija, se bo nadaljevalo umiranje države na obroke, če zmaga desna, bo smrt takojšnja.Najmanjšega skupnega imenovalca vseh Slovencev, Delnice Države, ni eksplicitno podprl nobena stran.Toda, če se dobro premisli, je vseeno bolje, če že DSS ne pride v vlado in od partnerjev ne izsili sprejema DD, da volivci izberejo levico, kajti ostal bo čas za pripravo referenduma o Delnici Države, ki ga bo podprla tudi opozicija, ker druge izbire ne bo imela in mehko varianto vzpostavitve pravilnega ekonomsko socialnega ravnotežja.Če pa zmaga pomladna trojka, ki je posvojila Podobnikov incident na meji, za katerega se jasno vidi, da je imel za cilj spopad dvej obmejnih policij, lahko pričakujemo hladno vojno s Hrvaško, pobeg kapitala v tujino, hitre stečaje in socialno revolucijo, podprto s stavkovnim valom sindikatov.Salesalute Slovenija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sstane, se strinjam s teboj...da manjše stranke nimajo pravzaprav nobenih možnosti... :xx!: Sicer ne podpiram tvoje DD...bi pa bilo prav, da je še nekaj manjših zraven, da se sliši njihov glas...Podobnik je mojstrko stisnil vlado v pat pozicijo...čeprav vsi vedo, da je bila to provokacija, ki se niti ne spodobi, kaj šele kaj drugega...je vlada morala reagirati, tako kot je, drugače bi nastal val ogorčenj, češ, kaj nam Hrvati delajo...sem poslušala Podobnika, ki se je zgražal, ker naša policija ni posegla vmes... ..pa še kako kratkoročen spomin imamo...ko so nas na tiho izsiljevali s španskim kompromisom in avstrijci s priznanjem manjšine...so bili vsi ogorčeni...zdaj pa mi postavljamo pogoje na glas...kar prav gotovo ne bo doseglo odobravanja...diplomacija dela v tišini... saj, prav tega noče nihče videti..da J.J.napoveduje prodajo podjetij tujcem...velik odliv kapitala...in od tega si ne bomo nikoli opomogli... :xx!: ...tako kot je danes velik del Slovenije cerkven...pa vsi pozabljajo...da je to sprejela demosova vlada... Eh...res postajam slabe volje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Astra, ne prodajo, raz-prodajo, razpredajo ... ampak glavno je, da ne bo trpela abramba !Drugače pa moram prizati, da so mi tvoji argumenti tu med všečnejšimi ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Po priporočilu Foruma 21, da naj volivci dajo podporo sedanji vladajoči koaliciji in priporočilu Zbora za Republiko, da naj volivci podprejo kalicijo Slovenija in SLS, se je ocena DSS potrdila v popolnosti, delitev Slovenije je v interesu obeh polov....Salesalute Slovenija!Stane, ne vem na katere volilne okraje ste startali, ampak v LJ ni o DSS slišati NIČ, na TV in RA tudi nisem spotoma NIČ ujel.Dejmo dejmo dejmo !!!! (saj ni, da bi poznal program, ampak nekaj novega v parlamentu bi prišlo prav. Pa ne mislim primorskega Berlusconija...) Delitev na dva pola - to bo gotovo res. Lažje je deliti med dvema kot med sedmimi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.