Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

In gospodarski program SDS-a je trenutno najboljši.
podaj ga , da se pravočasno še odločm x:Dx x^x

Je javno objavljen na njihovi spletni strani, pa si preberi.

Sicer je pa tako. Z nižjimi davki bomo bolj zanimivi za tuj kapital, posledično bo zaposlenost višja in manj potreb po socialnih podporah, količina davka nabranega v proračunu zato ne bo nič nižja, kar pomeni, da bo možno ohranjati socialo na visoki ravni.

Pa še nekaj, birokracija je tista, ki povzroča tujim vlagateljem sive lasje. Predvsem v mojem podjetju imamo probleme s pridobivanjem gradbenih dovoljenj ter z inšpekcijami, medtem ko domača konkurenca nima problemov z inšpekcijo, kljub temu da ima več črnih gradenj.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Volk, se strinjam, čeprav nisem ravno opazila, da bi imela domača podjetja kakšne prednosti... :o|o:

Žal mi je, da se tukaj na forumu ne razvije nobena konkretna debata, razmišljanje, samo bolj ali manj zmerjanje in trditve brez argumentov.Mene je politika zanimala že od nekdaj, veliko berem o tem, spremljam dogodke in sem verjetno ena redkih tukaj, ki je natančno prebrala programe strank...

nekateri...me zmerjate z zabetonirano LDS-ovko...sama imam občutek, da nisem...sem razložila, zakaj jih bom volila.V teh letih so se v in okoli LDS zbrali ljudje, za katere mislim, da imajo pravo vizijo in vedo, kaj delajo.Všeč mi je recimo Mramor...čeprav berem, da se mu Rop preveč vtikuje v finance... :xx!: ..in počne natanko to, kar je sam, ko je bil na tem mestu...najbolj sovražil.

Totalno mi je out Keber...in mislim, da je na LDS velika krivda, da ga je obdržala na tem mestu, že zaradi higiene bi se moral umakniti, ko je izbruhnila afera z operacijskimi mizami...

malo sem skeptična tudi glede Cerarjeve, čeprav tega dela ne poznam toliko, da bi resnično lahko sodila...

Dimovski se umika, prepozno za moj okus...njegova povezava z Metko Tekavčič(žena)...in posredno SIB banko..je gnila...

Od insiderjev slišim, da novi minister za kmetijstvo dela velik red...in čisti zadeve...tudi vizija kmetijskega programa, ki ga je pripravil, je po mojem okusu...Slovenija kot ekološko čista cona.. :palec:

To je pač moje mnenje...nikomur ga ne vsiljujem...moti pa me, da večina govori na pamet...pa sploh nima pojma, o čem govori...

Nastali so stereotipi, recimo LDS je arogantna, zapravljiva....SDS je že s kratkotrajno vlado dokazala, da je revanšistična, brez pravih strokovnjakov...

res je, da marsikdaj podvomiš v izobrazbo in zdravo pamet poslancev SDS, recimo pri interpelaciji se je lepo videlo...pa vendar sem prepričana, da je tudi na njihovi strani nekaj ljudi, ki so izobraženi in imajo resnično željo popraviti stvari, ki jih motijo...

Lds poudarja socialni program,ki bi naj bil domena socialdemokratov...medtem ko SDS sodeluje z mladimi, za moj okus premladimi...recimo, gospodarski program in kandidat za ministra za gospodarstvo je 25-letnik... :o|o: ...ljudmi, ki so študirali zunaj in so pristaši veliko trše linije...kar se pozna tudi pri spoštovanju človekovih pravic, ki naj bi veljale samo za nekatere...kot v Ameriki...pravice da, samo ne za vse... :xx!:

SDS obljublja znižanje davkov...hkrati pa več denarja za zdravstvo, socialo in šolstvo...hm, nekaj so me narobe učili..zgleda...

Eh, saj bi nadaljevala...pa večine to tko al tko ne zanima...

Astra

Per aspera ad astra

Ne, nisem...prav birokracija je tista, ki me največkrat spravlja ob živce... :xx!: ...ker imam z njo na firmi in zasebno veliko opravka...

Se popolnoma strinjam, da se je razrasla preko vseh meja... :xx!: ...samo rada bi videla, kako jo bo SDS uspelo zajeziti...

Aha, teb so bolj všeč lepo oblečeni frajerji, ki sam pozirajo... :xx!: recimo J.J....ki se zna dobro obleči...o ekonomiji pa ima bolj malo pojma...

vidiš, Bobnar...prav od tebe sem pričakovala, da boš znal preiti floskule...in boš argumentirano razpravljal...ti pa butneš o obleki ministra za gospodarstvo... :xx!: ...raje bi rada slišala, kaj se ti zdi v njegovem programu narobe...

Astra

Per aspera ad astra

Bobnar imaš prav, sem že tudi jaz pomislila isto..brezveze... :xx!:

ko te sprašujem konkretno, o programih...pa zmrzneš...

Eh... xrolleyesx ...pa tko sem si želela konstruktivne debate...ker men se ne zdi, da je vse kar naredi LDS brez napak in odlično, zato pa primerjam, ocenjujem...

Astra

Per aspera ad astra

a sem slepa, al kaj :eek: ...pliss, pokaži mi, kje si napisal kaj konkretnega..

premlad si za ministra za gospodarstvo...če že hočeš...si pa bister in bi lahko še nekega dne iz tebe bilo kaj pomembnega...tko da, rajš ostanem prjatlca s tabo... x;)x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane

Po priporočilu Foruma 21, da naj volivci dajo podporo sedanji vladajoči koaliciji in priporočilu Zbora za Republiko, da naj volivci podprejo kalicijo Slovenija in SLS, se je ocena DSS potrdila v popolnosti, delitev Slovenije je v interesu obeh polov.

Če zmaga leva opcija, se bo nadaljevalo umiranje države na obroke, če zmaga desna, bo smrt takojšnja.

Najmanjšega skupnega imenovalca vseh Slovencev, Delnice Države, ni eksplicitno podprl nobena stran.

Toda, če se dobro premisli, je vseeno bolje, če že DSS ne pride v vlado in od partnerjev ne izsili sprejema DD, da volivci izberejo levico, kajti ostal bo čas za pripravo referenduma o Delnici Države, ki ga bo podprla tudi opozicija, ker druge izbire ne bo imela in mehko varianto vzpostavitve pravilnega ekonomsko socialnega ravnotežja.

Če pa zmaga pomladna trojka, ki je posvojila Podobnikov incident na meji, za katerega se jasno vidi, da je imel za cilj spopad dvej obmejnih policij, lahko pričakujemo hladno vojno s Hrvaško, pobeg kapitala v tujino, hitre stečaje in socialno revolucijo, podprto s stavkovnim valom sindikatov.

Salesalute Slovenija!

Sstane, se strinjam s teboj...da manjše stranke nimajo pravzaprav nobenih možnosti... :xx!:

Sicer ne podpiram tvoje DD...bi pa bilo prav, da je še nekaj manjših zraven, da se sliši njihov glas...

Podobnik je mojstrko stisnil vlado v pat pozicijo...čeprav vsi vedo, da je bila to provokacija, ki se niti ne spodobi, kaj šele kaj drugega...je vlada morala reagirati, tako kot je, drugače bi nastal val ogorčenj, češ, kaj nam Hrvati delajo...sem poslušala Podobnika, ki se je zgražal, ker naša policija ni posegla vmes... xrolleyesx ..pa še kako kratkoročen spomin imamo...ko so nas na tiho izsiljevali s španskim kompromisom in avstrijci s priznanjem manjšine...so bili vsi ogorčeni...zdaj pa mi postavljamo pogoje na glas...kar prav gotovo ne bo doseglo odobravanja...diplomacija dela v tišini...

saj, prav tega noče nihče videti..da J.J.napoveduje prodajo podjetij tujcem...velik odliv kapitala...in od tega si ne bomo nikoli opomogli... :xx!: ...tako kot je danes velik del Slovenije cerkven...pa vsi pozabljajo...da je to sprejela demosova vlada...

Eh...res postajam slabe volje...

Astra

Per aspera ad astra

Astra, ne prodajo, raz-prodajo, razpredajo ... ampak glavno je, da ne bo trpela abramba !

Drugače pa moram prizati, da so mi tvoji argumenti tu med všečnejšimi ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Po priporočilu Foruma 21, da naj volivci dajo podporo sedanji vladajoči koaliciji in priporočilu Zbora za Republiko, da naj volivci podprejo kalicijo Slovenija in SLS, se je ocena DSS potrdila v popolnosti, delitev Slovenije je v interesu obeh polov.

...

Salesalute Slovenija!

Stane, ne vem na katere volilne okraje ste startali, ampak v LJ ni o DSS slišati NIČ, na TV in RA tudi nisem spotoma NIČ ujel.

Dejmo :palec: dejmo :palec: dejmo :palec: !!!!

(saj ni, da bi poznal program, ampak nekaj novega v parlamentu bi prišlo prav. Pa ne mislim primorskega Berlusconija...) x:Dx

Delitev na dva pola - to bo gotovo res. Lažje je deliti med dvema kot med sedmimi. :sori:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...