Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

Mah, jaz pa po razmisleku presojam, da je pa po eni strani pravzaprav kar prav... mislim, logicen potek... brejk, saj je bil potreben, celo pa morda se izcimi bolje - tako eni kot drugi se bodo moral zdaj pac bolj potrudit, cisto kul morda malo preshejkat... Naj opozicija zdaj koncno da od sebe nekaj in naj se ti sprejmejo izziv opozicije, morda pa je to kul zasuk.

Saj so sami v lds vrstah naredili malo reda, mlade kadre, kar je kul... morda pa je to ravno prav za zavzet strategijo opozicije, pa naj se ti malo tako in oni malo tako. xDDx

Globalno pa so po mojem bolj ali manj itak isti cilji, saj ne gre za borbo med dvema, tremi, petimi, pac pa se bodo upam itak zavzemali za politiko, ki bo vprid Slovencem in Sloveniji.

Razocarana sem, ker ekoloske stranke niso v parlamentu, TO je meni najpomembnejse.

Ja, izobrazba, no jaz pa sem omenjala nivoje. Ni isto, vcasih pa vpliva. x;)x xDDx

Ja, Lucifer, se bomo ze navadli, tezis pa sicer s temle, opranimi mozgani pa tem, ampak ok, pac, tvoja terminologija...

Zakaj blatili po medijih?

Dvomim, vsi po mojem radovedno cakamo, kaj se bo zgodilo in dogajalo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zato, ker si to omenila, zato sem repliciral. ( "zelo zanimiv podatek", si napisala)

Ja men se pac zdi...prav tako se mi zdi zanimivo kako so volili glede na spol.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pa še jaz piskrček pristavim...

rezultati res niso presenetljivi, je vse kazalo, da bo tako kot je..

Men je žal, ker sem še vedno prepričana, da je imela zdaj LDS res močno in pravo ekipo...očitno pa je,da so si ljudje res zaželeli sprememb...kar v bistvu ni slabo, vsaj ne bomo govorili na pamet...zdaj ima pač druga opcija možnost...in ne bo ji lahko...še posebej, ker jo čakajo velike teme za razrešiti tudi v tem mandatu...

Poslušala Slivnika in Kovača...oba zelo kul, padlo mi je v oči, da je tudi Slivnik rekel, da je ta uspeh vendarle našel novo koalicijo nepripravljeno, predvsem kar se tiče kadrov...in to je natanko tisto, kar sem jaz trdila ves čas...

Upam, da ZLSD in LDS ne bosta šli v vlado, naj ostaneta v opoziciji.....če so ljudje želeli spremembo, naj jo imajo...to ej edina prava pot...

Ničesar ne morem in ne želim trditi vnaprej....bomo počakali, kaj se bo dogajalo naslednja 4 leta...upam, da bo šlo navzgor....in da bo nova zasedba izbrala zmagovalno pot....

čestitke predvsem J.J....on je opravil levji delež pri tej zmagi, saj se je končno umiril in pokazal čist drugačen obraz...tisto o volku v ovčjem kožuhu pa poznamo...tko al tko...

torej, rezultat ni tak, kot sem si ga želela....ker pa želim predvsem sama seb dobro...upam, da bo sprememba dobra za vse nas....

Astra

Per aspera ad astra

.... (razen, če pride do koalicije z LDS).

Ne verjamem, pa tudi bolje je po moje, da ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.... (razen, če pride do koalicije z LDS).

Ne verjamem, pa tudi bolje je po moje, da ne.

Definitivno bolje, da ne :palec:

Se strinjam z astro. Je tole ze prav.

Me zanima kako bo z izbrisanimi, piranom, dzamijo.

Nekaterim tukaj pa lahko posodim knjigo Ustavna ureditev RS ( 1.letnik, ce jo se imam) pa kak zakonik, da ne bodo prevec govorili kako izbrisani ne bodo dobili denarja, kako ne bo dzamije in podobno.. x:o)x

Tega o povezavi in izobrazbo so vedno polne leve stranke, čeprav nimajo kakšnih resnih dokazov.

To so raziskave Mediane, ki se pravzaprav vedno izkazejo za zelo verodostojne.

Glih gledam nazaj, Astra, pa vidim, da sva zelo podobno pisali skoraj istocasno! x:)x :palec:

Ja, saj... pac... x;)x xDDx

Picasso

Meni je to vse cirkus. Kot Moira Orfei. Levi, tigri, akrobati, mal pobarvanih psičkov, nekaj glavnih akrobatov, arena pripravljena in krvi željno občinstvo. Pa kak krotilec levov bo malo balansiral sem in tja in dajal mesne štručke v pogoltna žrela, za ohranitev socialnega miru.

Eni bodo rekli aha pokažite jim zdaj, drugi bodo rekli, no bomo videli kako bodo speljali.

Kruha in iger!

Kaj zelo nismo napredovali od rimskih časov naprej.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne rabim tega. Dobro vem, da lahko rečemo samoizbrisanim, da niso upravičeni do ničesar, ker so imeli vse možnosti urediti pravi čas.

Če rečemo, da mora džamija ustrezati naši arhitekturi, tudi ne bo nič narobe.

:palec: :palec: :palec:

No...ne me narobe razumet, sama nisem prav nic naklonjena izbrisanim, ampak se mi bedno zdi, da mu oba "ploskata", pa sama se zavedata, da ni vse tako kristalno jasno. Tudi kar se tice dzamije ni res!!!!

Ocitno rabis knjigo...

Brezveze se mi je tukaj pregovarjat in vam citirat clene, ker boste itak "risali" :palec: vsem, ki bodo napisali, da je pri vseh izbrisanih bilo tako, kot pravi lucifer, ceprav to ni res. Pa tudi dzamije markdo od nas ne zeli gledat, ampak vseeno ce se bodo "zajebavali" glede arhitekture, spet ne bodo naredili nic. Brezveze no.

Grem spat x^x

Denar jim pa prinaša tistih 90% "neizobraženih".

tle se tud strinjam

a daj ga no lomt xrolleyesx

:vragec:

eh....lomish ga v glavnem ti x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hmm... cool... rezultati in to... ali mogoče tudi... končno! Sem prebral nekaj postov od zgoraj, pa mi je padlo v oči kao zmogljivost oz. sposobnost LDS-a. Me prav zanima kdo je za kaj sposoben? Rop? Rop je v drugel letniku faksa profesorja za matematiko prosil za šestko. Ko ga gledam, vidim človeka, ki je zelo nestrpen do ljudi, ki so drugačnega mnenja in namesto, da bi se jim zoperstavil z argumentirano razlago, se postavi v obrambni položaj, kjer kao "avtoritativno" sklene konice prstov na rokah in začne "nabijati", da ima pač on prav - in to je to. Ali še niste prepoznali njegove trenutne spremembe v mimiki in gestikulaciji, ko novinar malo bolje pogleda pod preprogo ali ga pa mogoče dvakrat vpraša spotakljivo vprašanje, ki mu seveda ni všeč? No, za politika ravno ni, za premiera pa še manj. Saj... enako vihrav je bila tudi njegov odziv na obmejni incident... Naj mu kdo kupi knjigo "Diplomacija za telebane"... :palec: x:Dx !

Potem naprej... Lahko bi šel od osebe do osebe, a edina strokovna oseba, ki je bila sedaj na prestolu ministra in jo sedaj na mojo žalost ne bo več je minister za finance Duško. Kako bo Bajuk to vozil... no, bomo videli...

Enostavno je bilo preveč afer, preveč podkupovanja, nezdravo gospodarstvo... državne pomoči pod mizo... v demokraciji ima ljudstvo samo to možnost, da zamenja oblast in upa na boljše dokler boljše ne pride... Ostajati pri "dr*ku" zato, da se ne bomo kopali še v "sc*lnici" je nepogumno in neodgovorno. Potrebno iti naprej in pomesti z vsakim, ki jemlje svojo funkcijo kot samoumevno in neodgovorno.

Aja... pa še odgovor na statistiko, da so volilci LDS-a kao bolje izobraženi! Prvo kot prvo, si to razlagam, da so to itak tisti, ki so bili sedaj pri koritu... ko so začeli papcati so bili kaki drugorazredni štromarji... no sedaj so pa preko Kranja prvovrstni menedžerji. Drugo, kot drugo, so bili podatki izdelani na podlagi vzorca, ki je sicer reprezentativen... torej ima svoje meje zaupanja pri določeni verjetnosti. Predpostavljam, da so vzeli tri st. odklone, kar pomeni, da lahko v skrajnosti povečaš ali zmanjšaš delež volilcev pri posameznem atributu za (2X3%=6%)šest posto in lahko prideš tudi do obrnjenega rezultata. Samo oni ti tega ne povejo ali... Saj veš kako je s statistiko... je, kot čedna ženska v mini krilu:"Pokaže veliko, a skrije bistvo :palec: x:Dx !"

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

. v demokraciji ima ljudstvo samo to možnost, da zamenja oblast

:vragec:

hehe

da se tut z drzhavnim udarom...pa revolucijo...pa tko naprej

drgach pa :palec:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane

Sem bil v Cankarjevem domu in opazoval vesele in kisle obraze x:Dx :C:

Totalna pat pozicija, če ostane desus x^x

DD je zmagala s skoraj 40% :fiju:

Guest sstane

Konec, totalna pat pozicija, 45:45 :eek:

Ostane najmanjši skupni imenovalec, ki ni ideološko obarvan, Delnica Države x;)x

Konec, totalna pat pozicija, 45:45 :eek:

Ostane najmanjši skupni imenovalec, ki ni ideološko obarvan, Delnica Države x;)x

Se katera od strank zanima za delnico države Stane? Zadnjič si nekaj omenil od Cankarjevega doma...

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...