Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vidim, da nihče ne bo volu nikogar..... A, jst pa bom.....ziher...kot vedno zadnja leta......proti Ups, zdej vidu, da ste že nekaj klikali....grem še jst. Ha-ha....eni volijo celo modele kot so Kelemina, Pukšič, Rupar, Jerovšek.....jejejejej...kaki dans ljudi vse prepričajo. pa Jelinčič, ki sploh do ničesar pravzaprav nima stališča, sam sledi kje bi dobu dovolj glasov za vstop v parlament, ostalo pa se mu gladko je.e......hi-hi....svašta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pismu, Sstane...ne heci me......Loh mi daš pa za probat eno kilo soli ob priliki...in če je zakej...si boš najdu novega kupca......da vidiš, da so tortice loh tut kšeft...ne sam politka... he heNa kile se prodaja govno, ne pa tortice in zdrava sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vidim, da nihče ne bo volu nikogar..... A, jst pa bom.....ziher...kot vedno zadnja leta......proti Ups, zdej vidu, da ste že nekaj klikali....grem še jst. Ha-ha....eni volijo celo modele kot so Kelemina, Pukšič, Rupar, Jerovšek.....jejejejej...kaki dans ljudi vse prepričajo. Pa vseeno nisi?Ja jaz ne vem, zakaj je ljudi sram povedat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vidim, da nihče ne bo volu nikogar..... A, jst pa bom.....ziher...kot vedno zadnja leta......proti Ups, zdej vidu, da ste že nekaj klikali....grem še jst. Ha-ha....eni volijo celo modele kot so Kelemina, Pukšič, Rupar, Jerovšek.....jejejejej...kaki dans ljudi vse prepričajo. Nobeden drugi je za mene, pazi kaj delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 moti me izrazanje majci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Proti sstanetu ....nikuuuuuuuuuuuuuuuul x!x Seveda nisem, če ne gre....kar naenkrat vidim le %, možnosti za klik pa ne......Sicer pa, če sem baje rdeč, pa komunajzar, pa kaj jaz vem kaj......valjda bom te SDS volu, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 PA ZAKAJ SE TKO IZRAZATE? dojencki :xx!: mick....no comment Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja, bemu........kot rdeč in komunajzar morm mojim sledit, ne.......v vodstvu strank pa kot "bivše" komuniste najdem šefa in podšefa al kaj je že Brejc .....sam v SDS .......ma saj bi volu ZLSD....pa kaj, ko Pahor še v ZK ni bil.... :xx!: Kak se klikne, res? Al se ne da več? Al kva zdej to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mick, dobro si zadel, sedaj so tri tretjina, leva, desna in DELNICA DRŽAVE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 In? Aja....kar tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Nekaj za Mikija kar tako.... http://www.finance-on.net/show.php?id=84041Tudi naš se bo hitro podsolil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja, bemu........kot rdeč in komunajzar morm mojim sledit, ne.......v vodstvu strank pa kot "bivše" komuniste najdem šefa in podšefa al kaj je že Brejc .....sam v SDS .......ma saj bi volu ZLSD....pa kaj, ko Pahor še v ZK ni bil.... :xx!: Kak se klikne, res? Al se ne da več? Al kva zdej to? Tudi jaz nisem mogla glasvat, ker sem sla najprej rezultate gledat Pahorja torej? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Nisem še čist prepričan. Res ne. Sem pa že 1x omenil, da mi je socialdemokracija najbližje, v pomladitvi ZLSD in s tem tudi v Pahorju vidim možnost, da ZLSD to popolnoma postane. Zgornji post pa je bil ironija na non-stopno ponavljanje in blebetanje SDS in podobnih o komunistih in blablablabla, dvoličnost pa taka, sebe pa kar spregledajo.....Tako da......najbližje mi je trenutno ZLSD. Pa bodo navalili zopet eni.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 sej vem, sej tok pa tut mal v glavi nooo Sej sem tudi jaz na to napeljevala...Itak si mi pa ze od samga zacetka jasen ...tko kt sem jaz.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 pa Jelinčič, ki sploh do ničesar pravzaprav nima stališča, sam sledi kje bi dobu dovolj glasov za vstop v parlament, ostalo pa se mu gladko je.e..... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 :xx!: vceraj je bebo klobasal o homoseksualnih porokah...in jih kar nekako primerjal s pedofili...ma naj gre kremce delat, ker politik je za en k.... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A Plemeniti? Eh, on je pameten....zase in za svoje koristi. Res. Tu mu ni kaj očitat. Razen v ljudeh s takšnimi al drgačnimi ekstremnimi pogledi tak ne more dobit volivcev, pol pač išče kje lahko. Smešno je ko takšni modeli razlagajo kako se borijo za svoj narod in oh ter sploh....v bistvu pa jim gre še bolj samo zase kot ostalim politikom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaj pa Šopar, kam že gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ja tut k njim ja, k sns Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Plemeniti je izjema, posebnez,...sam treba ga je z rezervo jemat...vcas mogoce mal zaljivo do dolocenih skupin v druzbi. ravno vceri sem slisala, kako zanicujoce je govoril o pedrih in lezbikah...ce ze tako plemeniti drzavljane RS, naj se njih, saj so prav tako drzavljani...sicer si je pa kar primerno ime izbral...mora bit res plemeniti, da si vse to drzne. pa sory, ce se slucajno kaksen njegov obozevalec ne bo z mano strinjal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Parlamentarne volitve LDS [ 1 ] [16.67%] MARSASDS [ 2 ] [33.33%] MICK + VOLKZLSD [ 1 ] [16.67%] MAJICASLS [ 0 ] [0.00%] N.Si [ 0 ] [0.00%] DeSUS [ 0 ] [0.00%] SNS [ 0 ] [0.00%] SMS [ 0 ] [0.00%] DRUGO [ 1 ] [16.67%] LUKI TUNOBENEGA [ 1 ] [16.67%] NINOVolk je glasoval za nobenega . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Dobra lastnost Jelinčiča je v tem, da si upa na glas povedati tisto, kar si večina ljudi misli, pa si ne upa povedati.S tem se pa SPLOH ne strinjam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Volk je glasoval za nobenega .40% še LDS ni dobil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Pa naštej vsaj še enega vidnega predstavnika ZLSD poleg Pahorja, ki bi mu lahko rekli moderen socialdemokrat. Ga namreč ni. ...seveda, saj zato pa so ga izvolili za predsednika stranke, ker nihče od njih ne zastopa, deli njegovih stališč, mnenj, nazorjev, jasno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Dobra lastnost Jelinčiča je v tem, da si upa na glas povedati tisto, kar si večina ljudi misli, pa si ne upa povedati.In ker so volitve javne , kljub temu, da mislijo kot on, seveda ne upajo volit zanj. Kake ti klamfaš spet....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.