Trudi 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pa da mlachni jelinchić sam ostane 666 zlomkou....tralala (komunisti papa) A je po tvoje preveč mlačen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 bemu astra....shkodacheb dec mal manj zate skrbel (pa bi mal dalj v sluzhbo hodila)bi lohk shla chez par let u penzjon....pa u Desu(ck)s 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Bobnar, tako zelo rad in pogosto drugim očitaš nepismenost, pa bi bilo zlo ok, če bi najprej pometel pred svojim pragom. Bi pa bilo tudi lepo, da bi citiral moj oz. del mojega posta kje sem govoril o po tvojem takojšnjih "tektonskih premikih" . In tudi kje sem tebe krivil za karkoli, razen za tvoj brezvezen odnos in komunikacijo z marsikom na lnf. "Vas" pa sem omenil, ker si član SDS, ki je fantaziral kandidirat za poslanca al ne? In zakaj se bi naj jaz požrl? Sem ti povedal, večino nakladancij in populističnih nakladanj Janša in kompanija ne bo mogla izpolniti, ker ji Evropa ne bo dovolila, če bo pa trmaril, pa bodo sledile posledice, ki ga bodo onemogočale pri realizaciji gospodarskega napredka, če ga sploh ima v planu. Tako da....z veseljem pričakujem boljše življenje Slovencev pod vladavino SDS. Če bo do nje sploh prišlo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Če bo do nje sploh prišlo..... DEFINITIVNO JE, DA SO ENI ODSHLI..... 666 zlomkou...tralala (komunisti papa) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ha-ha, te tvoje stalne brezvezne označbe so k da bi jst rekel : Fašisti, dobrodošli. Hm, mogoče pa bi imela oba prav. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ha-ha, te tvoje stalne brezvezne označbe so k da bi jst rekel : Fašisti, dobrodošli. Hm, mogoče pa bi imela oba prav. tipichno enachenje med fashisti in nacisti(za vas so bli tko al tko vsi isti....ki niso bili z vami) 666 zlomkou...(nacjonalsocjalizem)....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ... In tudi kje sem tebe krivil za karkoli, razen za tvoj brezvezen odnos in komunikacijo z marsikom na lnf. "Vas" pa sem omenil, ker si član SDS, ki je fantaziral kandidirat za poslanca al ne? In zakaj se bi naj jaz požrl? Sem ti povedal, večino nakladancij in populističnih nakladanj Janša in kompanija ne bo mogla izpolniti, ker ji Evropa ne bo dovolila, če bo pa trmaril, pa bodo sledile posledice, ki ga bodo onemogočale pri realizaciji gospodarskega napredka, če ga sploh ima v planu. Tako da....z veseljem pričakujem boljše življenje Slovencev pod vladavino SDS. Če bo do nje sploh prišlo..... Se strinjam, Mick! Vendar si zakljucil s cinizmom, pravzaprav, dvomom... v bistvu pa je jasno, da bo moralo priti do sprememb in logicno je, da bodo na dan prisle kaksne stvari, ki jih bo treba pac resit, pa morda ne bo lahko...Tako da se mi ne zdi pametno jim ne dat sanse za cel mandat, da bi kaj predcasno izvajali......V 4 letih pa ze lahko kaj pokazes, das od sebe, se dobi nek vpogled, kam gremo in kaj to za vse nas pomeni.... Saj konec koncev gre za nas, Slovence in Slovenijo, saj ne gre zgolj za simpatiziranje z enim od kandidatov oz. pac dolocenimi simpatico politiki - kar je itak pogojeno tudi z vzgojo itd. ipd. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 večino nakladancij in populističnih nakladanj Janša in kompanija ne bo mogla izpolniti, ker ji Evropa ne bo dovolila, če bo pa trmaril, pa bodo sledile posledice, ki ga bodo onemogočale pri realizaciji gospodarskega napredka, če ga sploh ima v planu. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 kar je itak pogojeno tudi z vzgojo itd. ipd. ... pri michu je ochitno odpovedala.....vzgoja 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 te tvoje stalne brezvezne označbe so k da bi jst rekel : Fašisti, dobrodošli. Hm, mogoče pa bi imela oba prav .jst sploh nevem, zakaj se sploh še govori o fašistih...sj jih skor nč ni več, so le okužili˝ mlade filozofe marbit? Tisti so v prvo živeli, sedaj obstajajo le še Naučeni potomci njih˝? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sam politika je tudi dogovor - in ne samo boj za prevlado. Brez dogovorov in 'skupaj se usest' ni nic.Premalo se tega zavedamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Brez dogovorov in 'skupaj se usest' ni nic. mickeni bi se raj skupi dol dau... 666 zlomkou...tralala(FUK JE TUDI POLITIKA) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ja, saj... kdo je ze rekel - v koncni fazi se vse vrti okrog pi***? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ja, saj... kdo je ze rekel - v koncni fazi se vse vrti okrog pi***? glede na to, da gre (ponavadi) pichka okrog kurca....se vprasham......okrog chesa se zhe vse vrti? 666 zlomkou....tralala(POLITIKA JE TUDI FUK) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 No jst sem eden izmed tistih, ki včeraj ni volil.... sicer pa lahko povem, da sem do zdaj še vedno dal glas LDS-u..........včeraj sem bil vidno presenečen , en čas kar nisem mogel verjet, a vendar, menim da je dobro, da se pokaže tudi nekdo drug... pa čeprav je to nekdo, ki ni ravno po mojem okusu.Žal je tako, da ne morem podpreti nekoga, ki deluje in razpihuje "sovraštvo" do izbrisanih, do džamije ali do pedrov ali pa do koga, ki je drugačen............ ok, zmagali so, pa kaj!!!moram pa priznat', da cvikam le eno samo stvar - v šole verouk!!!! kaj pa vem, mogoče bo pa še dobro, lahko da se bo general Glanzkopf še izkazal............. čeprav nerad, mu držim pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 da cvikam le eno samo stvar - v šole verouk!!!! itaq....ti bi raj meu temelje marxizma :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 to ne ............a neko dogmo o tem, kako je nekdo brezmadežno spočet' pa tud' ne.......... (mislim, da vsi vemo, kwa je marija fasala, da ga je čez 9 m. povrgla a ne???)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ah, Bobnar, ti kar nakladaj in žali. Če te je Janša povabu, je pač naredil napako, ni bila prva . Se je pa zamislit nad kadrovsko močjo SDS, če vabi take modele k si ti. Glede na to kolk si častihlepen in žaljiv, ti pač povem še moje mišljenje.....enostavno si se usral, te izgovore, ki si jih zgoraj navedu pa mej za sam sebe prepričevat. Da ti bo lažje. In vedno napadaš in žališ, kar kaže da si res en micken usranček, ker ne znaš na drug način komunicirati z ljudmi. Mogoče pa poišči kakšno mnenje kakšnega psihologa, po možnosti člana SDS, ker drugač mu itak ne boš verjel, pa ti naj malo obrazloži kaj je narobe s takimi modeli, ki jim je napadanje, podcenjevanje in žaljenje del vsakdanje komunikacije. Nbenga dvoma pa ni, da so revčeki, izgubljeni v svojih takšnih ali drugačnih motnjah. To ti lahko povem kar jaz. Marsa........da bo SDS sestavila vlado še ni dejstvo, pa če ti to razumeš kot dvom ali cinizem. Pa tud če bi bil, ne vem od kdaj te le ta moti, marsikaj drugega pa spet ne. Ah, nimam jst niti dneva niti razpoloženja za te razprave danes. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jasno, da smo vsi po malem zaslepljeni....in vidimo samo tisto, kar NAM odgovarja... Bobnar... odločitev, čeprav si zdaj imel super možnost...priti v paralament in si postlati za lajf...čeprav...sam praviš, da si še premlad...po drugi strani pa si v polemiki z menoj trdil, da 25-letnik je čist ok za ministra... aakhut, kolk let delovne dobe imaš... ...če že otresaš jezik.... jaz v tem trenutku ne trdim ničesar, morda bom čez 4 leta celo ugotovila, da sem bila ves čas napačnega mišljenja...upam, da bom res.. men je v bistvu vseeno, kdo je na oblasti...nihče se me direktno ne tiče...imam samo svoje želje...in mi je čist vseeno, kdo jih izpolni... - ne želim verouka v šoli, niti kot obvezen izbirni predmet ne- ne želim živeti v družbi, kjer veljajo človekove pravice samo za nekatere-ne želim živeti v družbi, kjer me birokracija ovira na vsakem koraku - želim, da ministrstvo za okolje res skrbi za okolje- želim, da ministrstvo za kmetijstvo res skrbi za prihodnost slovenskega kmetijstva na eko podlagi...ne pa da kupuje glasove z državnimi subvencijami in odškodninami- želim, da vitalni deli gospodarstva ostanejo v slovenskih rokah ...,....,.... če bo to izpolnila koalicija, ki je dobila volitve....sem ZA Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aakhut, kolk let delovne dobe imaš... ...če že otresaš jezik.... 3,8 (sam jst ne simpatiziram z raznimi sovići etc) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 moram pa priznat', da cvikam le eno samo stvar - v šole verouk!!!!Meni pa se ne zdi tako napak, da je kot izbirni predmet tudi taksen o verstvih.... Imas astronomijo, kateregakoli od jezikov, vkljucno z latinscino, racunalnistvo... vsega boga - zakaj ne tudi taksnega, ce koga to zanima? recimo mene z vero niso nikoli posiljevali in z nicemer ideoloskim (hvalabogu!), a je mene zanimalo. Celo sem si dobila od frendice tisto knjizico od verouka in potem sem risala tisti uch in vse tole, zvezek imela...No, saj sem pac torej ze od nekdaj samouk.A hocem reci - mene je zanimalo zaradi zanimanja, radovednosti, razsirjanja obzorja, ne zaradi kaksne ideoloske pripadnosti... no in tudi v tem primeru, pa kaj.... S tem da bi seveda moralo bit govora potem o VSEH mogocih verstvih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Marsa - Slovenceljni niso pripravljen dat' Muslimanom džamijo, pa jim bodo dopustil prakticiranja nihove vere v šol' - ja pa kaj še................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe, miki, liži si rane, liži....Userjem se jaz na tebe Ližem si rane, res, sam ne iz takega razloga, k ti misliš. Serješ pa predvsem po sebi, z vsakim svojim postom. In si v dreku že do vratu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sem opazila, da je veliko fantov tukaj neotesanih. :xx!: Ampak, dečki, če ste že neotesani, se dejte med sabo zgrist, do tistega, ki pa vas ne žali, bodite vsaj navidezno vljudni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Če te je Janša povabu, je pač naredil napako, ni bila prva.Se je pa zamislit nad kadrovsko močjo SDS, če vabi take modele k si ti. Glede na to kolk si častihlepen in žaljiv, ti pač povem še moje mišljenje.....enostavno si se usral, te izgovore, ki si jih zgoraj navedu pa mej za sam sebe prepričevat. Da ti bo lažje. In vedno napadaš in žališ, točn tak tut jest mu ne bi nikol podau prestola ker ni stabiln, če se mu pa userje, pa tut prav noben model Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.