Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

...in bog ve, kako je tukaj z lepimi fantki in grdimi besedami... hehehe

verjamem, da (samo) bog ve, jaz namrec ne - razsvetli me... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mick, ne morem se odlocit, kaj mi je pravzaprav bolj zoprno; fasistoidnost ali banalno in nenehno namigovanje na spolnost... xscratchx

In na nic od tega se seveda ne bom nikoli navadila, ampak fac s tem furam, ce je to v mojem okolju.... se pa izogibam sicer temu, kot si mroda tudi sam opazil, vseeno.

Pac ne bom komentirala tvojih postov, ker nimam energije za vse to, ne da se mi...

Pravzaprav sem se samo strinjala z enim tvojim postom, zdaj pa tole vse...  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

To ni moj problem, je pa verjetn kar velik tvoj, če ne se ne morš odločit med tud po tvoje banalnim in stalnim namigovanjem na spolnost in fašistoidnostjo (in žaljenjem, ki ga pa zgleda sploh ne opaziš). Daj malo razmisli, kolk ljudi se je že pritožilo zarad načina komunikacije določenih oseb, pa ti očitno dol visi, men se pa upičuješ na banalne seksi zafrkancije xrolleyesx. Pa men osebno danes že dol visi, če me kdo žali, sem se navadil in s tem le potrjuje, da z drgačnim načinom ne zmore. Pa vendar, točno veš, da si bossica, da imaš vpliv, pa vplivaš oz. poskusiš vplivati predvsem na pisanje enih, enih pa ne (zakaj tako imam svoje mnenje, ki ga pač ne bom dal gor x^x ), čeprav so po mojem mnenju njihovi posti dosti bolj bljak :xx!: . Uuuu, jebemti :eek: :eek: ......fašistoidnost versus seks, ljubezen, prijetni trenutki, pecanje, flirtanje......pa se ne morš odločit. Da nisi v meni? :eek: :vragec: x:Dx Mah, ok, mamo mi vsi svoje bleme, ne. x;)x

Ne gledam no to kot "na to vse". Nič tolk hudega ni, mi2 se spičiva tako vedno na istih stvareh in tako bo očitno tudi ostalo. Nič hudega. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, po Dnevniku vidim, da nisi v najboljši koži. Dej no dej, ti furaj svoje naprej, če misliš da ja tako prav. Samo ne kandidirati za politika, ker poveš vse naravnost ... drugače pa veš, kako je z mamami, enkrat hočejo biti nepristranske, ene imajo raje kot druge (eni so lahko mamini sinčki in drugi ne). Tak je lajf. Če kdo reče - ni pravice na tem svetu - kaj pa sploh je pravica?

Tisto pravo je, da sam vplivaš, kolikor moreš in kolikor želiš. Lej, forum je od M&M, misli, ki si jih zapisal, so pa tvoje.

Ne verjamem, da te je kdo vzel za škodljivega ... ampak eni tu gor pa zame so. Pa kaj! Z opozarjanjem samih nase opozarjajo na samo škodljivost. Ampak to je samo subjektivno, objektivno verjetno niso. Pa ne sekiraj se, če mame včasih česa nočejo videti ...

Lepo se mej, pa ne sekiraj se preveč. Zapomni si, tvoj prijatelj bo živel v tvojem srcu še naprej, le da je to malo odvisno tudi od tebe. Na kak način ga boš nosil.

Še enkrat, mej se!!!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ja, saj vem, mal sem tečn. x^x :vragec: x:Ix Imaš prav. S svojimi posti ni žalega nikomur nočem, mal sm nagajiv (mogoč pa jaz v moško meno prihajam x:o)x ), mal preveč me na seks meče (mogoče je realizacija preslaba x8Dx ), pa se mi to ne zdi nek bavbav. Mi pa bo počas žal, če bom še naprej na seks...........sam namigoval. x:px x:o)x x:Dx

Si faca x:)x , pogosto zelo zanimivo razmišljaš :palec: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Svašta... danes je pa lahko že vsak "perutničnik" poslanec :xx!: . Največja slabost demokracije: Množica voli, množica je ...!

IQ in Gaussi :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

...Pa ne sekiraj se, če mame včasih česa nočejo videti ...

Ne maram bit mama, vsekakor pa nisem nikakrsna mama Micku.

Od moskih clanov jih poznam ene par, o nikomer ne razmisljam kot 'lepi'. In tudi s tvoje strani, Piko, ne rabim nikakrsnih pripopanih svojih custev in stalisc, vsekakor je sklepanje, da ravnam po tem, da je nekdo lep ali ne, zame zaljivo.

Imam pa opravit z ljudmi - in eni rabijo tako obravnavo in drugi drugacno.

En pri histericnem napadu rabi klofuto in drugi ramo za zjokat.

En rabi adrenalin v zilo in drugi hladilne obloge.

Ja, Mick, v meni sem - glej, pa si spet nekomu nekaj pripopal.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Nimbus, sploh nisem opazila, da si vmes napisal (sem imela vmes, ko sem komentirala, telefon, pa sem potem samo postnila).

Ja, demokracija. Tu jo mamo, a ne.

A je ze kaj jasnega, kako in kaj, nic nisem sledila prek dneva?

Picasso

Mah, novinarji stavkajo... Kupim danes časopis in notri nič :eek: :eek: :eek: !

Prav tisto... WTF... jaz pa denar razmetavam naokoli... :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

No saj, to me je zanimalo, a tudi Delo in kdo vse?

Kako pa to, da POP normalno deluje?

Se mi ni dalo teme odpret o tem, stavki,...

Kako pa tuji mediji to komentirajo kaj, a je kdo kaj gledal, zasledil po netu kje oz. kje drugje, videl na htv itd.? :8):

Picasso

Fora je, da edini, ki ne stavkajo so poptevejevci in novinarji pri časniku Finance. V bistvu so zelo dobro "zaj*bali" svoje poklicne bratce, saj so imeli na volilni dan zelo dobro pogajalsko izhodišče, ki so ga slednji porušili. Včeraj so na TVS predvajali film "Ljubezen nam je vsem v pogubo", ko se je odločalo o političnem vrhu... Le kaj nam je še vse v pogubo x?x x!x x:Dx

Fernando Pessoa

Ja, saj smo glih rekli - po 2. strani pa je vsa slovenija gledala pac pop. :)

Ja, slo (xrolleyesx), CB (x!x xrolleyesx) film.

In ja - 'v pogubo' - spet ta slovenski nek stos. xrolleyesx

Pol bi pa vsaj dali kekca. x:px x;)x x:o)x

Picasso

Pa tudi, če se odločimo, da ne bo džamije, ne bo nič hudega.

Kaksna pa je to izjava!

... Kvečjemu bomo povzročili verižno reakcijo in bodo še v ostalih evropskih državah ustavili gradnje novih džamij.

Narobe, gradnja dzamije pri nas bo verizna reakcija na drugo dogajanje v eu - saj smo, a ne?

Bo treba tud se drzzati cesa, kar pa je cisto kul. x^x

mene osebno najbolj zanima, kaksno vodo bom pila in ali bom hodila okol s plinsko masko in ali bom v Sloveniji sploh se dobila kvaliteten med!!!!!!!!!!!!!!

S politiko pa naj se ukvarjajo kompetentni. jaz sem neuka gospodinja.

Picasso

Iz Bruslja so že zdavnaj rekli, da se ne bodo vtikali v naše zadeve glede samoizbrisanih.

Pa tudi, če se odločimo, da ne bo džamije, ne bo nič hudega. Kvečjemu bomo povzročili verižno reakcijo in bodo še v ostalih evropskih državah ustavili gradnje novih džamij.

:vragec:

v nekaterih (pametnih) evropskih drzhavah bodo imeli referendum o vstopu turchije v EU

BRAVO

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

In se me zanima, kako bo s sodstvom, s temi korupcijami in vsem tem....

Pa - ali slamparija pa lenoba se vedno bo?

Ali se bomo sli se vedno turbo kapitalizem, ali bomo bolj zrelo zastavili...

xscratchx... vse taksno me zanima...

Boma vidl. :palec:

Picasso

ja, seveda Aakhut..ti si eden izmed tistih....ki jih je prejšnja vladavina onemogočila...Demosova vlada pa je prehitro padla.... xrolleyesx

no...lepo si povedala :palec:

nachin, kako je prejshnja vlada delovala x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ah to kar tako pravis, Lucifer... kako pa ves? :irs:

zato ker je srb, predvidevam? xrolleyesx

** Hahaha, a Pucko je srb al kaj? xcivx x:o)x x:Dx

... na prejsnjega je bila replika. :D

Picasso

Uff, kako počaščeno se počutum...vsaj nekdo res skrbno prebira moje poste... x;)x

Luci, viš, takšnega moškega bi jaz mela....ponavadi me vsi sam z enim ušesom poslušajo...al pa še to ne... x:px

Marsa.."neuka gospodinja"... x:Dx :palec: ...jest pa nisem neuka...ker mal že znam gospodinjit... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Lucifer, na osnovni soli sem imela latinscino.

5. - 8. razred. V bistvu na nek nacin 'izbirni predmet', ker ce si se zelel vpisat, si hodil, nihce te ni silil, in potem se je ocena zapisala v spricevalo.

Ce si jo imel recimo 2, ni vplivala na koncno oceno, torej si denimo se vedno lahko bil odlicen ali pravdober, vendar ce pa si imel cvek, pa ni slo tko kul skoz.

To se meni zdi OK in posteno.

Vero-uk - (na)uk o veri - pa je edino prav, da se govori o vseh verstvih.

Jaz verjamem v Boga, ampak imam svojo interpretacijo in se nikamor ne pristevam, prepricana pa sem, da tu, kjer jaz vidim boga oz. kakor ga dozivljam, so si v vseh verah enotni.

Bilo bi mi vsec, glede na to, da sodim, da si vzgojen v takem duhu, da bi bolj v skladu s temi naceli zivel (no, to je pac morda ze praksa, saj ne vem, kdo si ne kaj pocnes in torej kako zivis) - a vsekakor da bi, vsaj tu - in vsaj ti - ce se deklariras za vernika - morda le kdaj pa kdaj spomnil osnovnega pointa, ki ga uci VSAKA vera - ljubi svojega bliznjega itd. ....

Picasso

aha

pr temeljih marxizma je blo pa zlo velik govora o demokraciji :xx!:

ma dej marsa....bluzish

666 zlomkou...tralala :xx!:

Jasno, da smo vsi po malem zaslepljeni....in vidimo samo tisto, kar NAM odgovarja...

Prav imaš. Vi ste zaslepljeni (samo ne vem, koga konkretno misliš še zraven poleg sebe).

Jaz sem vesel, da nisem.

Vidimo ja, praktično nemogoče, da bi tebe kdo imel priložnost zaslepit, kakor kaže slikca si že dooooooooooooolgo brez učk..................... x^x :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

aha

pr temeljih marxizma je blo pa zlo velik govora o demokraciji :xx!:

ma dej marsa....bluzish

666 zlomkou...tralala :xx!:

aha...dobr da sem vse prešpricala :switz: :frog:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ima me, da ne bi plačal RTV naročnine, ker ne opravljajo svojega dela!

Fajn :palec: mene tud ma isto, da jim neb plačala....obveščaj kakšne postopke, pa zasliševanja, boš prestajal :palec: x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...