Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Zakaj bluzim, Aakhut, jaz govorim, kako bi bilo prav, saj nisem strokovnjak niti ni popolnoma nic, najmanj!, odvisnega od tega, kar menim jaz.Hvalabogu, v bistvu...Ampak razmisljam pa le...Kot komunizem. Kaj pa je narobe z idejo?Ali je anarhizem logicni odgovor. na kaj pravzaprav?Itak je vse, kar poteka, logicni odgovor na prejsnje.Tako je logicno, da je dan za nocjo in noc za dnevom.tako je bilo tudi logicno, da bo tako kot se je izcimilo zdaj. In - v bistvu - res, v bistvu jemljem to kot pozitivno.vsaj nekaj drugega, malo drugacnega, nekaj se je premaknilo. Nocem pa bit cinik in se izognem napovedim... jaz skusam oceniti stanje.. kolikor toliko realno...kajti, Slovenija je majhna. nekdo ti je zoprn, ima maslo na glavi in vse - a gre za to, kdo ga ima vec, pa tudi, kdo bo imel vec energije za spremembe.In zdaj SO - spremembe. Za oboje. prej mi je prisla na misel povezava s karto Obeseni, a vas ne bom morila s svojimi temi povezavami se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 V nekaterih (pametnih) evropskih drzhavah bodo imeli referendum o vstopu turchije v EUBRAVO 666 zlomkou...tralalaMislim, da bo na koncu itak cela Evropa naredila referendum. In Turčija bo ostala zunaj - kulturno itak ne spada v EU. Z njo naj se podpiše posebno partnerstvo, ne pa vstop v EU. 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ah to kar tako pravis, Lucifer... kako pa ves? zato ker je srb, predvidevam? Pisalo je v Nedeljskem dnevniku ali pa v Mladini. Se ne spomnim več v katerem točno. a o puckotu? da je srb? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ali je anarhizem logicni odgovor. na kaj pravzaprav? no...tega smo se hvalabogu zdaj reshili 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mislim, da bo na koncu itak cela Evropa naredila referendum. In Turčija bo ostala zunaj - kulturno itak ne spada v EU. Z njo naj se podpiše posebno partnerstvo, ne pa vstop v EU. .referednum samo za eno Tako Državo? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Še nobeni državi niso moralizirali, ko so rekli, da ne bo džamije. V Avstriji so zavrnili gradnjo džamije v Gradcu in Celovcu. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pa tudi, če se odločimo, da ne bo džamije, ne bo nič hudega. Kvečjemu bomo povzročili verižno reakcijo in bodo še v ostalih evropskih državah ustavili gradnje novih džamij. zanimivo tole :o|o: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Lucifer, tvoji bliznji smo tudi mi.Tako je in bolje da sprejmes to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 V Evropsko unijo bi rade prišle še nekatere afriške države. Oziroma. Ni treba referenduma - le Evropa naj zbere pogum in reče, da Turčija ne more v EU, lahko pa postane poseben partner. se prav,pretočne izjeme zarad vsaj gospodarstva? tiha njihova želja bo ostala; se politika nikakor ne more kosat z verskim prepričanjem tistih Kere afriške države še..?(severne) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mah, novinarji stavkajo... Kupim danes časopis in notri nič hj, povej mi, kakšn pa je časopis,ki se ga kupi,ki ni nič notr, upaš mi skenirat Heh, ne pravim, da nič noter, temveč nič novic... Kupil sem Večer, saj sem šel pozno ponj in je Dela zmanjkalo... Folk očitno lačen novic po volitvah. In potem na prvih dveh straneh, ko ga odrem samo grafikoni o volilnih rezultatih in nobenega komentarja na temo... niti stavka. Ne prvi strani je bila pa itak samo velika slika (okrogla miza novinarjev) in članek, da štrajkajo in zakaj štrajkajo... baje nimajo urejene kolektivne pogodbe in to. No, potem listam naprej, na naslednjih dveh straneh neke zgodbice a la feljton, ki jih nikoli ne berem, potem so sledili že mali oglasi. Mislim... hecno in to. Jaz sem seveda vedel, da štrajkajo, vendar grem v tistem trenutku mimo trgovine in me prešine... Kupi Delo. Kupim in potem ta kalvarija... ! Svašta, ampak cena pa ista... so me nategnili ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Nič Busha, nič talibov, nič Blaira, pa Kelly-ja, črne kronike, borze, cifre, rdeči grafikoni, nihče nikogar zaklal,... Asociacija: Le kdo bi cajtnge še bral, če svet prijazen bi postal... jaz bi jih z veseljem bral, če svet prijazen bi postal! Yeah, right and pigs fly Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Nič Busha, nič talibov, nič Blaira, pa Kelly-ja, črne kronike, borze, cifre, rdeči grafikoni, nihče nikogar zaklal,... zanimivo, se bo vsaj gradiva nabralo za kr nekaj časa z dopusti vred .ampak slo. novice so pa izšle ... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 To pa verjamem... so že kaj EKSKLUZIVNEGA našli ! Drugače pa... oni če pišejo ali pa ne je vseeno... njim so bolj razni španski in italijanski pregovori na sredi pomembni ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pa tut to res, raje prevedejo, ..in citirajo..pr nas pa je že zmanjkalo Novega Dogajanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ...Pa ne sekiraj se, če mame včasih česa nočejo videti ...Ne maram bit mama, vsekakor pa nisem nikakrsna mama Micku.Od moskih clanov jih poznam ene par, o nikomer ne razmisljam kot 'lepi'. In tudi s tvoje strani, Piko, ne rabim nikakrsnih pripopanih svojih custev in stalisc, vsekakor je sklepanje, da ravnam po tem, da je nekdo lep ali ne, zame zaljivo.Imam pa opravit z ljudmi - in eni rabijo tako obravnavo in drugi drugacno.En pri histericnem napadu rabi klofuto in drugi ramo za zjokat.En rabi adrenalin v zilo in drugi hladilne obloge. Ja, Mick, v meni sem - glej, pa si spet nekomu nekaj pripopal.....(originalno v citatu ni nič obarvano, to sem storil jaz) Hmmmm, včasih poskusim opaziti, kar verjetno opazijo vsi, napiše pa nihče. Drugič predstaviti povsem svoje videnje. nekje višje kot tale citiran post sem omenil lepe fante, pa nisem mislil niti lepe, niti hudičevo lepe, niti luckasto lepe niti notranje lepe, vsekakor se nekaterim zdijo lepi kljub grdim besedam. Napisal sem samo, da po moje tu na LN so taki. Eni in drugi. Po čem si sklepala, da bi to letelo prav nate? hja, tak je lajf - (včasih so rekli - hočeš nočeš moraš, danes bi rekel: hočeš, nočeš, tako je!) jasno da nisem mislil dobesednega pomena mame, ampak vsebinskega, odzivnega. Kaj pohvališ, kakšno spodbudo daš, kaj pokritiziraš, verjetno je v obravnavi večina sodelujočih. Človeku pač pride asociacija na vlogo staršev. Kaj sem prvi, ki omenjam pojem mame? Sama praviš da eni rabijo tako drugi drugačno obravnavo. Starševstvo, skrbništvo, podpora veliko pojmov s podobnim ciljem. Poleg tega pa ni važno, kako vidimo sami sebe, ampak kako nas vidijo drugi. Če je bila to kaka kritika meni, potem fino, vidim lahko del sebe, kot se sam ne morem. Zato hvala za tale odziv! In za vse druge tretjim, kar tako še naprej! Nikjer ne ocenjujem, ali je to dobro ali slabo, samo napisal sem - tako je, takšno je življenje tudi v resnici. Ne prištevam se med populiste, nisem volil ne SDS ne LDS, pa niti ni tako pomebno, kaj sem volil.Namreč tudi tukaj opažam, da ljudje volitve same jemljejo zelo čustveno. Hladni interesi nasproti močnim čustvom.Če pravijo, da se ne da mešati jabolk in hrušk, potem je kompot iz sliv in jabolk pa prav dober...A ni nihče omenil Polonce? Fejst punca, moram reči. Pa spet ni bila izvoljena. Po moje je zamenjala stranko iz prepričanja. Ne vem, kakšna je sedaj njena nagrada, če je bila sploh kakšna... volilci prebežnikov nimajo radi. Rupel se je dal iz stranke spretno izgnati! Žrtev je pa treba nagraditi, kaj ne? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Piko, hvala za izcprno pojasnilo. Po cem sem sklepala, da mene mislis? 'Lunin net je oseben, marsa je mama, mame hocejo videt, nocejo videt'...Po tem. Poleg tega pa pozabljas se na en (ribji, sory, ker vem da te moti astro primerjava, ampak je tu pac tako) moment - vedno se bom zavzela za tiste, ki so v manjsini, tiste, ki so slabotnejsi, tiste, ki so manj priljubljeni.Neodvisno od mojih custev. In simpatij. No in ko bo nekdo, ki govori v spakedranscini in zraven skoz preklinja, povedal lep stavek v slovenscini, bom rekla, ohoho, KAKO LEP STAVEK SI POVEDAL.A ne! Nekdo, ki ze skoz lepo govori (pa tega 'nisem opazila', si misli, ker ne hvalim), pa mi zameri, ker nisem se njemu rekla vsakic posebej tega, kok dober stavek je povedal, in onega vsakic nadrla, ko je rekel zblj ali jebise. No to so pac moje fore, moja uredniska politika.In glede na to, da sem pac jaz urednik, vam ne preostane drugega, kot da se na to navadite.Jaz gledam celostno in vidim sicer kaksne zadeve zato bolj povrsno, a sirse. In ko se omenja, da se folk pritozuje zaradi Luciferja - ja, se, sem ze povedala.Vendar folk se pritozuje tudi zaradi nivoja - med drugim jih motijo denimo cele strani smeskotov in dvorjenj, osebnih stosev - v temi, kjer nekdo isce preprosto nasvet. Ce ze hocete - forumovci, sami clani, imajo nekako najvec pritozb cez Luciferja, a zunanji pa ne, zunanje pa najbolj moti prej omenjeno - ker si predstavljajo, da gre za precej resen in referencen forum in morda kak clan da mislit, da so med nami tudi fanatiki, a vtis vsebine postov po vsem forumu pa je, kot da se samo nekaj peca in brezveze cveketa oz. posta samo smeske. To kot urednik. OSEBNO pa mi je tudi ljubse, ce nekdo prav nemarno preklinja kot pa da nenehno govori o sebi v paru s svojim spolnim organom.To pa me prav osebno moti.Pa je tega mesece, tisoce postov...Rekla pa sem to 3x.Torej ni sile. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 za Marso. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hm, meni je pa "mama Marsa" kar všeč.Pa s tem ne mislim na "mamo" temveč na šefico. Saj to pa je, ali ni? Sicer pa se strinjam s Pikom in z Marso....oba imata po svoje prav, odvisno iz katerega kota gledaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jst z okroguga, tko da moi kr oba sedeta 'ATA' in 'MAMA';Piko in Marsa; Lepi in grdi; Pridni in Poredni; Eni enkrat drugi drugič......enivej cool ste vsi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jah, vem kaj mislis, Dolores, vendar tu ne gre za kot - jaz namrec ne gledam iz kota, pac pa od vrha, pa zato vec vidim.pa ne od vrha, ker sem najvisje, pac pa ker sem najdlje. Aquarius, thanx, si me presenetil, sem mislila, da se bos prisel 'pritozit', da dajmo obrnit plato. A cmo zamenjat plato? Kako cem odpret - oz. naj jo nekdo odpre - nova vlada - ali kaj podobnega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No, da vidimo, kako bo, ko bodo glasove prestel od Desusa. Glede odnosa ljudi tukaj.Tisti, ki samo zalijo, se mi zdijo, da iscejo pozornost, zelijo biti duhoviti etc...Pa jim pac pustimo to veselje. Glavno, da se sami zabavajo a ne? Sicer so mi bili od nekdaj mal cudni ljudje, ki jih zabava zaljenje drugih, ampak kar je je. Me ne moti in mi je cisto vseeno.Kar se pa tice namigovanja na seks. Ja od zacetka je zabavno, ampak tudi to postane staro in dolgocasno.Verjamem pa, da folk moti, ker so v vseh temah neki dvogovori, ki nimajo veze s temo ( za kar sem kriva tudi jaz in se opravicujem). Bi se to lahko spremenilo, saj imamo teme kot so Dnevnik in Nabijanje postov ( al kaj je ze) pa se ene par temc za take reci. Sej bo... In se to. Meni je Marsa kul, seveda se ne strinjam z vsem kar rece, ampak tako pac je in je v redu.Moje mnenje pa je, da gleda na to, da sem hodijo 12letniki, bi se morali pri dolocenih stvareh malce zadrzati. Ampak ok... - spomnim se polemike zaradi neke fotke...zato sem se na to spomnila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Janez Janša: Vsi se bodo pogovarjali z vsemi PRVA ZNANA PLEMENITA IZJAVA Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 heheDeSu(CK)s.... :xx!: ROUS RAUSS 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Thanx, Michelle, ja tako pac je.Jaz vas tudi ne obremenjujem z ozadji, kdo meni pise, kdo mi grozi da me bo tozil (no dobro to je bilo 1x ali 2x, ze zdavnaj, a je kar zorpno) zaradi raznoraznih brezveznarij, ki jih jaz niti ne opazim.In ZATO je pri VSAKEM postu moznost 'prijavi zlorabo', zato da se lahko urednistvo opozori na taksne stvari.Ja, ce me vidite, da 'sem gor', to se nic ne pomeni - lahko delam kaj desetaga, lahko sem pa sploh na dolenjskem.In ne morete si seveda jasno nikakor najbrz mislit, da lohk vidim in preberem prav vsak post (ej, se hecate, a veste kaksne solate so vcasih to)...Tako ali tako pa si ne mroete predstavljati, kaj pomeni vodit tak portal. LN ni samo LNF. Preprosto ne morem vsega videt in prebrat.Zato pa ce je kaksna pripomba, se pove na urednistvo ali se vprasa v uredniskih forumih. O sexu debate me sicer niti najmanj ne motijo, ceprav je res nekoliko kocljivo zaradi mladostnikov in celo otrok (*ko ze nakladam, povem se to; v bistvu je 'meja' 13 let - tu pa sta oba, oz. vsi trije 12-letniki imeli dovoljenje starsev, a to pac seveda nicesar ne spremeni, pomeni samo, da smejo sodelovati)....Ampak v skupini 100 (aktivnih, sicer se jih pa lohk 2500 ta moment vtakne kamorkoli) ljudi ne mores venomer kontrolirati vsake besede, ki bo morebiti nekomu od njih prisla na usta.No, torej debate o sexu naj ostanejo v sexu, nabijanje postov in asociacij tudi tam, ce se vam zdi, da v nobeni obstojeci temi se ne morete glih tega menit, kar se tocno hocete, odprite pac novo... ali pa pojdite seveda v chat. Hvala za razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No, da vidimo, kako bo, ko bodo glasove prestel od Desusa.Desus out!!! Jupiiiii!!!! Lopovi. :xx!: Da o prikrivanju javnomnenjske raziskave sploh ne govorimo... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.