Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

Marsa, hvala za tole razmišljanje! Poskusil bom z novim stilom citiranja, bom videl ča mi ne bo zoprn…

Marsa = modra

Piko = zelen

(pa ne tega jemati dobesedno!)

Poleg tega pa pozabljas se na en (ribji, hehehe, hvala, seveda sem pozabil na ribji aspekt, hehehe, sam sem tudi riba sory, ker vem da te moti astro primerjava astro primerjave me sploh ne motijo, le sprejemam jih ne kot zakon. Hehehe, enkrat sem zgolj zaradi nazornosti pojma preveč navedel astrologijo, ampak je tu pac tako) moment - vedno se bom zavzela za tiste, ki so v manjsini, tiste, ki so slabotnejsi Marsa se mi zdi pa tlele močna, Mick pa ta hip slaboten, hehehe, tiste, ki so manj priljubljeni. Neodvisno od mojih custev. In simpatij..

No in ko bo nekdo, ki govori v spakedranscini in zraven skoz preklinja, povedal lep stavek v slovenscini, bom rekla, ohoho, KAKO LEP STAVEK SI POVEDAL. A ne! Tega veselja ti pa ne bo dal. Nekdo, ki ze skoz lepo govori (pa tega 'nisem opazila', si misli, ker ne hvalim), pa mi zameri, ker nisem se njemu rekla vsakic posebej tega, kok dober stavek je povedal, in onega vsakic nadrla, ko je rekel zblj ali jebise. S takimi komuniciram čim manj ali pa nič. S tabo je drugače, ker si - urednik. Ali pač?

In ko se omenja, da se folk pritozuje zaradi Luciferja - ja, se, sem ze povedala. Ja, če bi vsi ignorirali njegov stil, njegovo ikono, mogoče pa bi bilo drugače. Sem tudi že povedal. Nekateri čutijo potrebo spreminjati njegovo prepričanje, čeprav mislim, da mu s tem ne pomagajo.

Vendar folk se pritozuje tudi zaradi nivoja - med drugim jih motijo denimo cele strani smeskotov in dvorjenj, osebnih stosev - v temi, kjer nekdo isce preprosto nasvet. Tudi meni se zdi preveč, ko na ekranu vse živo utripa, skače, bliska. Včasih bi rad dodal samo kakega, samo za popestritev, a ne utegnem. Da bi jih pa kar brez veze streljal, brez veze.

Ce ze hocete - forumovci, sami clani, imajo nekako najvec pritozb cez Luciferja, a zunanji pa ne, zunanje pa najbolj moti prej omenjeno - ker si predstavljajo, da gre za precej resen in referencen forum in morda kak clan da mislit, da so med nami tudi fanatiki, a vtis vsebine postov po vsem forumu pa je, kot da se samo nekaj peca in brezveze cveketa oz. posta samo smeske. Dostikrat se tudi meni tako zdi, pa nisem »zunanji«

OSEBNO pa mi je tudi ljubse, ce nekdo prav nemarno preklinja kot pa da nenehno govori o sebi v paru s svojim spolnim organom. Oboje je slabo, ampak kot praviš, stvar presoje je osebna.

To pa me prav osebno moti. Pa je tega mesece, tisoce postov... Mick, dej no, ali nisi še dojel, da kar je preveč, je pač preveč? Ampak Marsa, puncam godi tako virtualno natikanje hehehe, prav rade ga še malo spodbujajo k temu, a je kriv potem samo Mick? Dejmo punce, mal se zresnite, ozemljite!

Rekla pa sem to 3x. Mick, še jaz 3x – brezveze, virtualno življenje si približaj realnemu, nikoli ne veš kdaj in kje se bosta prepletla, zlila, tudi v virtualnem svetu imej nadzor, primeren realnemu. || brezveze, virtualno življenje si približaj realnemu, nikoli ne veš kdaj in kje se bosta prepletla, zlila, tudi v virtualnem svetu imej nadzor, primeren realnemu.

|| brezveze, virtualno življenje si približaj realnemu, nikoli ne veš kdaj in kje se bosta prepletla, zlila, tudi v virtualnem svetu imej nadzor, primeren realnemu.

Torej ni sile. Ribe nismo za nasilne spremembe, voda je naš ambient. Ni je močnejše od vode.

Še enkrat, fajn Marsa, fajn!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Res? Nisem danes nic spremljala. Torej so dobili le 3,8 odstotka?

Ali to samo na pamet govorite...sem namrec prebrala:

"Po poročanju POP TV naj bi SDS danes popoldne od Republiške volilne komisije zahtevala preverjanje vnosa rezultatov glasovanja v bazo podatkov. V stranki namreč verjamejo, da DeSUS ni dosegel 4-odstotnega praga za vstop v parlament. "

"

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Piko - :palec:

V bistvu si pa edini (no in v bistvu tudi Michelle, kot punca :palec:), ki si sploh omenil ta 'moment' (ne ribji, pac pa) - punce.

No, ampak jaz pa v bistvu nisem mislila samo Micka, vseeno, je pa res, da je on najbolj gobcen, tudi na tale nacin, ampak seveda ni edini.

In punce zagotovo vidijo v njem se kaj drugega, saj ima kup lepih, dobrih in prijetnih lastnosti, normalno....

Po drugi strani pa ce se hoces priblizat nekomu kot cloveku, kot mroda recimo jaz Luciferju, pa to seveda ne pomeni, da ga pecam ali da ga imam raje kot micka ali kogarkoli.

ce bo nekdo gluh, se bom drla, ce bo nekdo bolan in plah, bom govorila bolj blago, ce bom pa presodila, da je nekdo nesrecen, pa mu bom stopila nasproti samo se kot clovek...

Skakalno in plezalno in vsakrsno orpemo pa tedaj pustim doma. Stopim golih rok - podajam roko.

Ja, in nekdo pa zadaj vpije - izdajalec! x:o)x

Tak je lajf, kaj cmo. :D

p.s. Haha Piko vcas mam dolgo lajtengo ocitno - ali pa si ti tak car, da si ze vse predvidel... :D - sem mislila, modro zelena - kot jaz modra, ti pa zelen - ekolosko usmerjen, narava in to, in ne - zelen, kao - muki. :D :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Res? Nisem danes nic spremljala. Torej so dobili le 3,8 odstotka?

Ali to samo na pamet govorite...sem namrec prebrala:

"Po poročanju POP TV naj bi SDS danes popoldne od Republiške volilne komisije zahtevala preverjanje vnosa rezultatov glasovanja v bazo podatkov. V stranki namreč verjamejo, da DeSUS ni dosegel 4-odstotnega praga za vstop v parlament. "

"

pojma nimam.....

jaz samo navijam za to... :palec: x:Dx

tole glede desusa pa tud mene zanima.. v čem je catch.. xrolleyesx

Glede šefice foruma.. verjamem da ne more prebrat vsega hahaha... madonca, sej je to čist nemogoče.. a res, kaj so že s tožbam grozil? Kar se tiče kletvic in tega.. hm kolk besed manj bi pol gor blo.. (mojih x:Ix ).. omenjanja spolnih organov z osebo samo.. to pa sam enga se spomnim... a ni legenda? x:Dx x:Dx x:Dx da tko razmišlja... one and only... xg:Dx xsmokex

Mushi

Hvala Mushi sem glih gledala v svoji natancnosti - res da v tocno tem pa je mislim da edini Mick (ceprav nisem ziher da ni se kdo nekje s cim podobnim...).

Tozbe?

Nekdo mi je poslal nek seznam prozvajalcev na zivalih (joj, ali pa je slo za ta nevarne E-je.... xscratchx - no nekaj taksnega je bilo) in sem objavila na Forumu in sem potem dobila pismo s strani prozvajalcev in celo so dali naprej, v D ali CH, skratka, cela frka, da to sploh ni res, potem sem jih umaknila s seznama in se s tem ne vec ukvarjala (ceprav bi imela kaksne pripombe pa tudi jaz nazaj, a po zakonu so imeli oni prav - no finta pa je v tem, da zakonov pa itak ni oz. so nedoreceni in zato so se lohk sploh usajal - na kratko).

Drugic pa kot posledice ene debate na forumu, a smo se vse zmenili, forumovec se je orpavicil, jaz sem dala dol in je bilo OK.

Sam ukvarjati se moram pac s tem.

Ah dobim pa nic koliko poste v zvezi s kaksnimi 'zlorabami' ali se kdo kaj pritozi v zvezi s cim ali kaj hoce, ga kaj zanima....

Ni taksne sile spet, a je - za spedenat pac.

A kolikor govorim z znanci, prijatelji, je edini ocitek ta - da je prevec brezveznarij. A temu se pac ne mroemo upreti in plavamo s tokom, saj je po drugi strani prav, da se folk nekje mal sprosti in tudi temu je namenjen ta plac.

No in zato ne tezimo nenehno, ker hocemo, da bi se VSI dobro pocutili. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ce ga noben ne najde, ce tist link sploh ne pride do besede! x:o)x x:Dx

Mas prav, grem pogledat, itak me zanima, kaj dogaja, in meni tudi ni vsec, da je sla tema v tole smer, a ker je pac sla...

In itak je zdaj zrela za novo...

Smo pa pac namesto malo vabcanja ali pa jezikanja, sikanja, poslusali se malo maminih litanij.

Kozjih molitvic.- x:o)x x:Dx x:px x;)x

Picasso

sorry bobnarček x;)x .. tnx za linke obema marsa & bobnar...

marsa.. je shit tole..pač ti maš registriran forum.. mi lahk vse prpopamo gor.. vendar nas ne more nihče tožit.. ja kr velika odgovornost.. sploh kar se kakih takih zlorab tiče.. al pa kakih pedofilov pa ne vem česa vse še, čeprav po moje bi jih zvohal.. :vragec: se spomnim glede slikc od mlajših lunatikov.. xrolleyesx hm..

xscratchx

Evo, pa sem spet mal izven teme..

No jst kar se volitev tiče, upam da bo nova klima dala kej sprememb, da me uspejo prepričat kar rahlo verjamem, da je vsaka varianta boljša od LDS.. sam verouk naj pustijo tam k je in pa splave.. ker se gre vseeno za desno usmeritev. Se morda motim? Ne. x:px

Mushi

jANŠA<Slovenska demokratska stranka je s svojimi zaupniki v skladu z zakonom na teh >volitvah <prvič povsem kontrolirala volišča. :palec: x^x

JANŠA<Ne pričakujemo pa, da bodo sedaj, ko je v Sloveniji prišlo do političnega >premika, vsi odprti <problemi rešljivi čez noč. Nimamo teh iluzij. :palec:

Treba marskej poflikat nazaj še in vzporedno s tem si točke nabrat za naslednji mandat x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ali bi bilo slabo, če bi bil Janša predsednik vlade? Ne.

Ali bi bilo dobro, če bi bil Rupel zunanji minister? Ne.

Ali bi bilo slabo, če se razjasni glasovanje? Ne.

Ali bi bilo dobro, če se nova vlada na začetku posveti predvsem stvarem iz preteklosti? Ne.

.

.

.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ne stekam... Pikota nc, Bobnarja pa tud ne...

Kaj pa se razburjas, Bobnar, saj tisti intervju je cist ok.

A mislis ker muchke okol zbiranja glasov?

ma kako pa je to mogoce! Neverjetno, da se pri teh glasovih (kjerkoli Bush, Gore, tule EMA itd.) vedno nekaj zamuchka.

Picasso

men je nekaj drugega padlo v oči...

Pred voliščem so stala mlada dekleta in en fant se postavi k njim, pa mu lepo razložijo, da je vsaki 7 na vrsti za vzporedne volitve, al kva so že... na televiziji pa slišim, vsaki peti?A so vedeli kaj delajo x:Dx

Fajn bi bilo..če bi že na začetku imeli 46 glasov, da ne bo predolgo trajalo... xrolleyesx

Saj je možno, da je res prišlo do napake...še sam J.J. pravi tako...ampak mal je pa čudno, da glih pr tisti stranki, ki ji gre za biti ali ne biti...

Poleg tega pa tko mislim, da je Desus en komplot...stranka, ki nima kaj iskati na politični sceni, tako kot stranka mladih ne...vsaka stranka bi morala imeti v svojem programu tut penzioniste in mladino, pa invalide....ne pa, da je to stranka...

Pogrešam ZELENE....minister za okolje bi moral bit iz stranke zelenih...pa ne takšnih, kot jih imamo pri nas...

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane

KOALICIJA SDS - LDS

CILJ KOALICIJSKE POGODBE:

povečanje dobička gospodarstva ob istočasni zaščiti minimalnega standarda vsakega državljana

ORODJE ZA URESNIČITEV CILJA:

Sprejem Zakona o delitvi dobička podjetij in države med lastnike kapitala in delavce in sicer tako, da se del davka na dobiček izplačuje zaposlenim v podjetjih, ki so zavezanci za plačilo tega davka, vsem v enakem znesku do višine ene povprečne neto plače v podjetju, ostali del davka na dobiček se izplačuje vsem državljanom v enakem znesku.

Teoretična podlaga tem ukrepom je makroekonomska delniška zanka

DELNICA DRŽAVE

Delnica države je vrednostni papir, ki zagotavlja lastniku stalno upravljalsko pravico in stalno mesečno dividendo.

Lastnik delnice države je vsak njen državljan.

Delnica države nima nominalne vrednosti.

Delnica države ni prenosljiva.

Vir in mera dividende je davek od dobička vseh podjetij v državi v celoti.

Minimalna ciljna vrednost za vse državljane enake mesečne dividende je deset odstotkov povprečne mesečne neto plače v državi.

Delnico države izda Banka države.

Zakon o Delnici države sprejmejo državljani na referendumu z dvotretjinsko večino.

... Pa še pol je treba cele špehe napisat in komentirat :xx!:

Kot da ni vse kratko in jedrnato povedano v intervjuju.

eh

ja saj glih to, mi potem ni jasno bilo, v cem je fora.

Komentiral pa vse smo pa (tudi) zato, da spet temo speljemo malo na ta tir.

Picasso

...ampak mal je pa čudno, da glih pr tisti stranki, ki ji gre za biti ali ne biti...

Ja, ampak lohk je pa ravno v tem catch - in potem se jim jasno tolk bolj gre, ker torej bi lohk v bistvu pomenilo, da se je nekomu drugemu ful slo...

In res je - jaz hocem ekologe not.

Ker od tega je tolk odvisno, vse v bistvu....

saj so si zapravili, zelenih ne sljivim, pa kregali se pa vse, a scasoma se bo moral en tak program narest.....

Ki bo naklonjenejsi naravi in vodi in tudi tem plastem.

Picasso

zanimivo si je ogledat strukturo volilcev, katero stranko volijo ljudje z OŠ, katero ljudje z dokončano srednjo in katero z višjo ali visoko................. x:Dx

baje je b parlamentu Eva Irgl pa baje tudi Maša Merc.............katastrofa :o|o:

Ah, dej no Sokrates, če pa ima SDS tako strokoven kader...kwa zdej težiš... x;)x x:Xx

Irglova bo lahko direktorica TV, maša pa direktno ni prišla noter, bo pa lahko mogoče posredno...in bo lahko zdravstvena ministrica...ker ima srednjo zdravstveno...in se baje na to spozna...(Demokracija)..

Astra

Per aspera ad astra

matr, če bi vedu, da take mrhe prihajajo v parlament bi dal pa še jst glas Glanzkopfu - če nič drugega se (očitno) na ženske spozna.................. x:Dx

Maša Merc............ x:Dx oh, kako je to "pametno" bitje, pa velika usta ma tud x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...