Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ja, Mick, v meni sem - glej, pa si spet nekomu nekaj pripopal.....Nič ti nisem pripopal Marsa . Tisoče pripopanj drugih, velik hujših in ne na šaljiv način sem že prebral, pa te nič niso ganili (moje "pripopanje" je bilo z dodanimi pomenskimi smeški, pa še v istem al naslednjem postu sem isto pripopal sebi , torej čist šaljivo vse skup). Ok. Splošno gledano, pa da ne komentiram vseh tvojih posameznih postov, ne , sprejemam tvoje sporočilo. Ajd, mejte se skrajno lepo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 OK, Mick, lepo da si se se ti oglasil, sem pricakovala solate, iskreno receno. Mi je bilo pa cist jasno, da se bos oglasil in bi me presenetilo, ce se ne bi, pa tudi prav je, da si se - sem ze mislila, da tudi ti strajkas.ja, sporocilo si pa ocitno prav steknil, saj si tu in takole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bil sem tu....s srcem, odkrito, iskreno, nagajivo. V veliko veselje mi je bilo, očitno sem ga mal preveč kazal .....ne mislim mickenga. Ne rabiš se bat solat več.......čeprav so zdrave. Sploh se kar se Micka tiče več ne rabiš prav nič vznemirjat, mi je žal, da nisem štekal tebe ter notranjih in zunanjih članov, pa sem ti tako blatil forum. Sam sem nekak čutil, da spadam sem, kljub temu, da nisem nek prevelik astrološki znalac, pa sem se očitno motil. Nič hudega, vsi se kdaj motimo, jaz sem se pač generalno. Oddahni si, zadihaj s polnimi pljuči, en "blatitelj" tvojga foruma manj. A ni to fajn? Me veseli, da te bom z nečim končno enkrat razveselil. Res. Sploh se ne zafrkavam, mi je všeč, da bo tako forum dosti bolj tvoj in po tvojih željah kot je bil sedaj. Z menoj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Zakaj je treba v skrajnosti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ehh, Mick, kaj ga pa zdaj sras?Preprosto grejo vcasih stvari, kar sibajo, sibajo... pa kar nekam leti vse skupaj... pa (se) je treba mal ustavit.To je samo.'Zunanji' () pa so zgolj obiskovalci LN, ki berejo forum, in ne forumovci - s tem sem samo povedala, kako nas drugi v bistvu vidijo.Nima zveze z mojim mnenjem, ki pa sem ga tudi povedala.Itak je pa brez veze, da se sprenevedamo, ker itak ves, da ne maram tega - in ocitno ti je bilo do zdaj vseeno, samo rect pac ne smem. Nisem pa rekla, da ne maram tebe. In forum nisem samo jaz in to ni moja zelja, pac pa moja strategija. tega foruma.ker pa smo hoteli zastaviti tudi takole, zabavno, smo pa rpec (istega dne kot je bilo predlagano s strani Pokowca) odprli forum Cvekarije; najprej pa ga ni bilo.Point pa je tako kot s cinicnim humorjem - eni ga prenasamo in drugi ga pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Zakaj je treba v skrajnosti?Točno to x!x Mick, ne sviraj ga... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bil sem tu....s srcem, odkrito, iskreno, nagajivo. V veliko veselje mi je bilo, očitno sem ga mal preveč kazal .....ne mislim mickenga. Ne rabiš se bat solat več.......čeprav so zdrave. Sploh se kar se Micka tiče več ne rabiš prav nič vznemirjat, mi je žal, da nisem štekal tebe ter notranjih in zunanjih članov, pa sem ti tako blatil forum. Sam sem nekak čutil, da spadam sem, kljub temu, da nisem nek prevelik astrološki znalac, pa sem se očitno motil. Nič hudega, vsi se kdaj motimo, jaz sem se pač generalno. Oddahni si, zadihaj s polnimi pljuči, en "blatitelj" tvojga foruma manj. A ni to fajn? Me veseli, da te bom z nečim končno enkrat razveselil. Res. Sploh se ne zafrkavam, mi je všeč, da bo tako forum dosti bolj tvoj in po tvojih željah kot je bil sedaj. Z menoj. Micky, saj ni nihče zmagal, kaj ne vidiš, da je remi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bil sem tu....s srcem, odkrito, iskreno, nagajivo. rabiš se bat solat več.......čeprav so zdrave. Sam sem nekak čutil, da spadam sem, mi je všeč,da bo tako forum dosti bolj tvoj in po tvojih željah kot je bil sedaj. http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...44.php?Arf=2i14 Remi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pismo, mi je šel post v maloro. :xx!: Marsa, a se ti mogoč spomniš kako je "mickeni" nastal? Kolk brezveznih postov je šibalo v mojo smer, kako se je spremenil moj niknejm v mick-eni, neštetih komentarjev na mojga mickenga, post za postom, dan za dnem, kako so se za vsakim mojim postom objavljale slikce z nekim črvičkom, asociirajoč na moj prepogosto omenjan po njihovem hendikepiran in neuporaben spolni organ? Takrat sem sprejel to igro, takrat se je rodil mickeni in nič se ne spomnim, da bi te tist način komunikacije do mene takrat kaj motil, se ti zdel brez veze, še po najnovejši znanstveni metodi ugotovljen mick - pedofil te ni motu, dokler se niso stvari preveč zaostrile. In tako ne morem spremenit svojega mnenja, žal. Zate so pač moteči moji zafrkantski seksi posti, pa čeprav se trudim, da bi se nahajali v glavnem v neresnih temah, pa tudi menim, da niso nesramni ali perverzni, niso pa moteči posti lunatkov, ki stalno širijo nestrpnost, žalijo, zbadajo, ponižujejo, pa ne le mene, le mal bl pozorno poglej, če slučajn utegneš. Al pa je to zate biti brez dlake na jeziku? In ni moteče niti za notranje niti za zunanje niti za morbit zelo mlade lunatke. Tudi v redu, ti si bossica, boš že vedela kako in kaj, moji posti so pač preveč neugledni in moteči za ta forum. Hahhaha, kakšno sprenevedanje. Ampak, saj sem rekel, sprejemam. Bi pa ti vseeno predlagal, da mal razmisliš, veliko več je po mojem mnenju nezadovoljstva z marsičem drugim kot z mojimi zafrkancijami. In ker pač želiš, da pišem na način, ki ni moj, tega pač ne morem storiti. Torej ne morem pisati. Oziroma lahko, vendar tako kot ti hočeš. Tako pa jaz nočem. Ja, Astra. Vedno sem izjemno vesel tvojih postov, ki izražajo tvoj prijateljski odnos do mene. Hvala ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Micky, saj ni nihče zmagal, kaj ne vidiš, da je remi Ja. Sstane, vedno s posebnim smislom za humor . Velikkrat me ful narežiš, si pa na soočenjih velik bl resen deloval. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 'Mickeni' - vem, tedaj sem to jemala se za 'tvoj dober smisel za humor na svoj racun'.Zakaj bi kaj razmisljala, Mick, saj nisem terapevtka odnosov, jaz tudi pojma nimam, nimam nekih navodil za lajf ali kako naj se obnasa urednik (vem pa, da se ne in se ne bom tako kot vecina, torej kar se tega tice, je moja 'vest cista' - pac pa sem clovek, to pa sem).In tole ni casopis - na magazinu pa ne bos mogel objavljati ne ti in ne Lucifer (v tem tonu obeh, ki je zdaj pac v obravnavi) - to pa je forum, a saj kot se spomnim, se je celo odprla tema Luciferjeva ikonca, o tebi se pa ne spomnim, da bi posebno temo odpirali, da kok si tumach. OK - si, te ni... vsakdo po svoji zelji...Jaz pac bom. Najverjetneje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Je tako je tud bil mišljen. Le omenil sem kako je nastal. S poskusom me užaliti. Mogoče ne bi nastal, če bi takrat po non-stopnih ponavljanjih in slikcah na vsak moj post, kot bossica, ki je v glavnem upoštevana, omenila, hej, zdej pa že pretiravate, je to mal brez veze. Tak, da si zaslužna mal za njegovo rojstvo. In hotel sem le še povedati kako te dost bl vulgarno žaljenje in nestrpnost, vsaj javno" ne motita, jaz s svojim mickenim pa te . Zdej si pa zamisli kaj bi šele bilo, če bi bil velickeni. Pa, ja, seveda boš . Nek ti je sa srečom. Sam upam, da ne rabiš prevoda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mick, pejt pogledat v kaksno staro temo o sexu.Pa fotko imam gor, naslov in vse.Pa pela sem v bendu Cao picke.Torej ne rabim prevodov v zvezi z mickenimi, velickenimi....Jaz sem zasluzna za njegovo rojstvo mal? Ha. OK - si stejem pac v cast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Marsa, a si sploh zamišljaš, da jih nisem pogledal? Nimam fotke gor, mickeni tud ne , ne vem zakaj bi jo moral imeti, ne vem zakaj bi moral dati gor karkoli kar ne želim. Vem. Hm...ja, seveda. Ker te mpr. motijo neke fotke pa slikce, 50x prpopan isti črviček al kaj je že bil pa te ni. Ker te moti moja zafrkancija, 5000x ponovljeni mickeni, mikromickeni in kaj jaz vem kaj še pa te ni. Prevod......je bil mišljen za "nek ti je sa srečom", ironično, že veš zakaj, vem, da si po rodu Črnogorka. Hahaha....večja čast ga je spoznat k sodelovat pri njegovem rojstvu. Ne skrbi, zadnji izdihljaji.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 In ker pač želiš, da pišem na način, ki ni moj, tega pač ne morem storiti. Torej ne morem pisati. Oziroma lahko, vendar tako kot ti hočeš. Tako pa jaz nočem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mick, sploh me ne skrbi, smo pac prisli tudi do tega. glej, saj smo celo ze pri moji crnogorskosti! In meni, pa sem komaj 40! Skratka, mickeni je cist dobra fora (jasno, ce se je zdaj izkazalo, da sem pravzaprav jaz med soavtorji ), samo - tudi sol maram, pa je se meni kaj preslano. In tudi na to je prislo precej pritozb - na staneta in njegovo sol - pa Stane definitivno dobro hoce, se shenkava sol - ljudem, ki bi jo cisto lahko tudi kupili. Vidis, kaj vse moti ljudi. neverjetno, a ne, pa vse je dobrohotno in hec in small talk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Mene ne moti tvoja črnogorskost, omenu sem jo le, ker prej nisi razumela tist s prevodom. Je pa zelo verjetn, da bi pa v kakšnih drugih okoliščinah, ne na lnf, motila koga od tebi tako ljubih lunatkov. Nič, dost mam jaz bedov te dni , dijo . Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ... motila koga od tebi tako ljubih lunatkov. ...Saj jih moti. Meni tako ljubih? Hm, no saj, torej nisi nic postekal al kaj...Ne - a aakhut recimo ne mara cefurjev, pa kar dobro voziva (najdeva drug skupni imenovalec, recimo humor, inteligenca, izkusnje zuriranja po LJ, druge poglede, ki imava podobne). Lucifer pa me ne mara (in nisem se odkrila nicesar skupnega, no nekaj pa sem, oba ne marava leporecenja), me ne cudi in tudi ne vznemirja - a hocem najti kodo za vstop.Skusam ga razumet, njegove poste berem onstran njegovega nacina - kolikor se da - kot pa pravzaprav pri vseh.Pri nekom so mi smeskoti odvec, pri Luciferju pa jih kdaj pa kdaj 'pogresam'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 AH daj Lucifer ne provociraj, zdaj bom morala pa tehtnico na drugo stran dat oz. utez... mater sta sitna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: Arogantni - v bistvu ni, zaljivi - tudi kdaj, nesramni - to je ze v tem paketu, zlobni - ne, nikakor.Torej nisi dobro ocenil, Lucifer. Ja, na zivce si pa pac gresta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Bemu, nikak, da odjadram...... Ok, pol bom to vzel, da si pač bolj kritična do tebi res ljubih lunatkov. Aakhutek je kar vredi . Z njim se mi je za razliko od enih res kompletnih butlov prav fajn bockat . Velik gobca, pa mal naredi al pa lohk naredi za to, da bi čefurji res rauss ipd. Pa da ga mal razjezim, tud men se zdi, da imava z njim kr neki skupnih stvari, čeprav sva čist različna ludeka. Ajd.................osmič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Me ne zanima, kam ti daješ svojo pristransko tehtnico... Itak mi je jasno, da mene sovražiš, zato si takoj zamenjala farbo. Pa saj sem že navajen tega. Glavno je, da si proti meni, pa čeprav moraš s tem potlačiti svoja načela... ... ehh, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Sem pa kar vesel, da jih je enkrat tudi žaljivi, arogantni, nesrami in zlobni Mick fasal...Jaz jih enkrat, ti jih non-stop. Ne mislim od Marse, da neva zdej bossice vpletala. Ti bi moral bit "fasonja" Kar pa se tiče tvoje opredelitve mene, mi prav prisrčno dol visi. Kar se tiče pa Marsinega komentarja mene, pa se bom vzdržal komentarja, da ne preidemo v ocenjevanje drug drugega. Fasal pa bi jih predvsem spet ti. Itak. Mogoče samo to. Men Lucifer več ne gre na živce. Sam smili se mi. V trenutku, ko je poleg žalitev začel še brisati in prenarejati poste ipd. sem uvidel, da je pač revček. In bi bil vesel, če bi spoznal, da ne bi rabil bit. Ajd.............devetič Hm, zgleda, da hočm na eno okroglo cifro prit......ktera je najbliž.....20000? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hmm, dober clanek, se kar strinjam skoraj z vsemi tockami, dobro prispodobo so uporabili - impotenca...V nekaterih tockah se ne strinjam zelo, a v enih pa cist, denimo s stratesko impotenco, s temi aferami, sip in to, korupcija itd., pa tudi tisto o nejasnosti vrednot, da se je stranka utrudila.....Dobra ocena, v bistvu. * Haha, velja tud za marso, evo zgoraj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Meni je tudi všeč. SDS sicer ni moja politična opcija, dejstvo pa je, da je volilno telo dosedanjo oblast kaznovalo. Zaradi marsičesa zelo očitnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, saj, tudi moja ni, a kar je res, je res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.