Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 o pozdravljen bobnar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 taprav pozdrav ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 uf Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ne vem no...mislim, da pahor prej pripomore zdruzeni listi...kot pa da bi jih v drek tlacil... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kake ti klamfam spet....... Ti itak vedno klamfaš! Heh, si zopet pokazal svojo nagnjenost do spreminjanja postov, ne sam svojih , tud od drugih. Ne vem kaj boš sicer sedaj storil, ker kolikor jaz vem, Pahor ni več predsednik DZ, nič pa ne vem o tem, da ne bi bil več predsednik stranke. In kdo je po tvoje predsednik stranke sedaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 In kdo je po tvoje predsednik stranke sedaj? Kaj pa teb ni jasno? DZ ni, stanke je. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 A Potrč da je predsednik stranke? Pa kaj mutiš, vedno k mim vsekaš nekaj brez veze napadeš......taka lahkovidna taktika, lucko. Pa še spol te je začel zezat, Michelle je ona, jaz sem on. Si zgleda živčn pa to. Sploh pa nisi pojasnil kdo je po tvoje predsednik ZLSD? In Pahor do samoizbrisanih nikoli ni imel stališča. Če pa misliš izbrisane, pa ga kot ponavadi nisi poslušal.......ampak si slišal le del, ki je tvojim ušesom prijeten. Pr luckotu nič novega. Pa res, le kako se mi da? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mogoce misli to, da je sel na referendum sploh... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Še sreča moja, da ni predsednik ZLSD...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ....bemu, a se je M. Jordan začel s plavanjem ukvarjat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa še mal za hec : Čist izmučenega Bajuka so s Kredarice prepeljali s helikopterjem, saj se ni bil sposoben vrniti na svojih nogah. Me prav zanima kako se bo lotil obljubljenega Triglava. Da pa še mal koga razjezim , Kučan je isti dan prišel gor v polovičnem času in ves čil . Pa berem na šaljivi strani ND: Tako je prvak NSi na lastnik koži spoznal, da se je hudičevo težko prebijati navzgor, navzdol pa gre salamensko hitro..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Bo ded morau nehat damfat .........jaz pa tud, bemu, če poslušam tu Ruglja, pod nujno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 A ga gledaš? Hih, kljub temu, da se v marsičem ne strinjam z njim, pa ko znižam intenzivnost in radikalnost njegovih izjav za enih 50%.....je tud marsikdaj zlo bliz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Čist izmučenega Bajuka so s Kredarice prepeljali s helikopterjem, saj se ni bil sposoben vrniti na svojih nogah. hja to je že pisau eden, nism pa vedu, da si je privošču helikopterja....a na svoj račun ,hoh Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja, ziher Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Za koga bo kaj glasovala njegova skupina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Sstane...narobe si se odloču...majica ma kumunistov že čez glavo...torej ZLSD odpade...LDS tut...he he...Michelle...sorči...he he...medtem, ko jih jaz ljubim? cela tema je zgresena itaqa neb blo fino, che neb sploh blo LDS pa ZLSD 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Kaj bi pa ti imel, samo en CKKPS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 NOBENEGA [ 1 ] [16.67%] NINOod kje pa ti vidiš moj rezultat? no za informacijo js sem zdele kliknil na LDS... moji razlogi, edina stranka ki se je bežno dotaknila moje familje in s tem mene, nobena druga stranka mi še ni prinesla dobička, se mi zdi pa hecno vsak v naši familji ma svojo stranko sem pozabil pri kateri je že mama vpisana babica ma itak kako tretjo, druga babica četrto deda spet svojo... ... tata pa ne vem kje točno je mislim da je z mano haha, čist po kapricah... bi pa rad videl njihove programe a se da to kje na internetu dobit...? se navdihujem za delnico države... ampak dvomim da jo bo kera stranka mela v programu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Kaj bi pa ti imel, samo en CKKPS ajn firer, ajn partaj, ajn folk (auslender raus) 666 tojflnou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ajn firer, ajn partaj, ajn folkJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Milan Kučan x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ajn firer, ajn partaj, ajn folkJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Milan Kučan x!x dve napaki:auslenderje si chrtukučan ma pa mehkega....ćto zakaj ti je ushech je pa chist jasn....k je micken 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ajn firer, ajn partaj, ajn folkJaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Milan Kučan x!x BBBBBBBBBB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 http://24ur.com/media/images//large/Dec2002/2019183.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.