Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kake ti klamfam spet....... xrolleyesx

Ti itak vedno klamfaš!

Heh, si zopet pokazal svojo nagnjenost do spreminjanja postov, ne sam svojih x;)x , tud od drugih. Ne vem kaj boš sicer sedaj storil, ker kolikor jaz vem, Pahor ni več predsednik DZ, nič pa ne vem o tem, da ne bi bil več predsednik stranke. x;)x In kdo je po tvoje predsednik stranke sedaj? :eek:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:eek: A Potrč da je predsednik stranke? Pa kaj mutiš, vedno k mim vsekaš nekaj brez veze napadeš......taka lahkovidna taktika, lucko. x;)x Pa še spol te je začel zezat, Michelle je ona, jaz sem on. x;)x Si zgleda živčn pa to. x;)x x:Dx Sploh pa nisi pojasnil kdo je po tvoje predsednik ZLSD? In Pahor do samoizbrisanih nikoli ni imel stališča. Če pa misliš izbrisane, pa ga kot ponavadi nisi poslušal.......ampak si slišal le del, ki je tvojim ušesom prijeten. Pr luckotu nič novega. Pa res, le kako se mi da? xrolleyesx x8Dx

K. Čapek

• 5 weeks later...
Pa še mal za hec : Čist izmučenega Bajuka so s Kredarice prepeljali s helikopterjem, saj se ni bil sposoben vrniti na svojih nogah. Me prav zanima kako se bo lotil obljubljenega Triglava. Da pa še mal koga razjezim :vragec: , Kučan je isti dan prišel gor v polovičnem času in ves čil x:px . Pa berem na šaljivi strani ND: Tako je prvak NSi na lastnik koži spoznal, da se je hudičevo težko prebijati navzgor, navzdol pa gre salamensko hitro..... :vragec: x:Dx

K. Čapek

A ga gledaš? Hih, kljub temu, da se v marsičem ne strinjam z njim, pa ko znižam intenzivnost in radikalnost njegovih izjav za enih 50%.....je tud marsikdaj zlo bliz. x;)x

K. Čapek

Čist izmučenega Bajuka so s Kredarice prepeljali s helikopterjem, saj se ni bil sposoben vrniti na svojih nogah.
hja to je že pisau eden, nism pa vedu, da si je privošču helikopterja....a na svoj račun ,hoh
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sstane...narobe si se odloču...majica ma kumunistov že čez glavo...torej ZLSD odpade...LDS tut...he he...

Michelle...sorči...he he...

medtem, ko jih jaz ljubim? :inocent: x:Dx

cela tema je zgresena x:Dx

:vragec:

itaq

a neb blo fino, che neb sploh blo LDS pa ZLSD

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

NOBENEGA [ 1 ]  [16.67%]        NINO

od kje pa ti vidiš moj rezultat? :D no za informacijo js sem zdele kliknil na LDS... :) moji razlogi, edina stranka ki se je bežno dotaknila moje familje in s tem mene, nobena druga stranka mi še ni prinesla dobička, se mi zdi pa hecno vsak v naši familji ma svojo stranko :D sem pozabil pri kateri je že mama vpisana :D babica ma itak kako tretjo, druga babica četrto deda spet svojo... ... tata pa ne vem kje točno je mislim da je z mano :D haha, čist po kapricah... bi pa rad videl njihove programe a se da to kje na internetu dobit...? :D se navdihujem za delnico države... ampak dvomim da jo bo kera stranka mela v programu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ajn firer, ajn partaj, ajn folk

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Milan Kučan x!x :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

dve napaki:

auslenderje si chrtu

kučan ma pa mehkega....ć

to zakaj ti je ushech je pa chist jasn....k je micken

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...