Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

In ravno ti si se oglasil... rabiš pozornost? :8):

A ne zmores enega preprostega pogleda vase ?

Star si skoraj 30 let, imas dokoncano sedmo stopnjo izobrazbe, sluzbo....in rezultat?

Odgovori v stilu:

poserjem se nate

drek

baba glupa

cunga lunga

jao

.

.

.

Is That All There Is ?

x:Dx x:Dx x:o)x x:px :palec:

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Oooo, Marsa, tvoj fotr je pa bil polilingvist :palec: ! Zakon...

No, moj fotr je bil tudi eden izmed tistih, ki je šel s trebuhom za kruhom... pa moji stari starši tudi... vsi... neverjetno, slovenceljni kao po svetu. Nimam pojma, samo vem, da imam neke bratrance in to v Ameriki... nič stikov... Bomo videli... mogoče pa jabolko le ne pade daleč od drevesa :palec: x;)x x8Dx !

Ej, mi smo imeli pa belega opla kadetta... carsko :palec: x;)x !

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ej, mi smo imeli pa belega opla kadetta... carsko :palec:  x;)x !

x:Dx :palec:

pa čunga lunga od krokota danes tudi šala dneva.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Še glede Jelinčiča... Sokrates, saj vemo kaj je zgodovina... Fora je v tem, da jo Jelinčič kar dobro pozna. Meni je zgodovina zelo blizu (I love it), pa ko ga poslušam tudi kimam... edino sam pri se bi si še nisem razčistil glede partizanstva in belčkov, ampak to itak ni point! Je pa populist in na tak način svoje znanje tudi predaja ljudem... samo zaradi tega še ne moreš reči, da jo ne obvlada. Me prav zanima... npr. damo poslancem vprašanje, kdaj točno je bil koroški plebiscit... koliko bi jih pravilno odgovorili. Pa še datum je tako izi za zapomnit. No, Plemeniti bi bil po mojem zraven :palec: x;)x !

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Aja, Nimbus, ne to pa ne... 'pametnega' (x;)x) pa nimam nikjer nikogar in nic v tem smislu, pAC kao koristnega, sorodniki v USA ipd. ..., se moram sama znajti, pa sama vse poskrbet...

Pa na nobenem atraktivnem mestu ni nic, pa nic takega.

Ker sta starsa s tako razlicnih svetov, mama pa itak tudi ni iz LJ, pa so si tu morali pac na novo vse ustvarit...

Pa ce nisi simpatizer ne teh ne onih, resda nisi ogrozen potem s strani onih ali teh, vendar tudi nimas podpore ali si celo v nekem smislu 'izlocen'.

Vedno v bistvu potem, ker nikoli ne 'fitas'. xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, meni se pa škoda zdi, da iz vsega tega nismo ohranili vsaj malo stikov... bi bilo lažje začeti! Tko bo treba pa kar s "culo" na pot... :palec: x;)x x!x

Pa saj v bistvu je bolj luštno sam zase poskrbeti... pa čeprav nisi bogat in oh in sploh... si pa samosvoj in živiš po svojih načelih... respect in to :palec: x;)x

Fernando Pessoa

Ali se je naredila recimo kakemu 27-letniku? Kakšna, ideološka?

Vzamem besedo nazaj! x;)x

:vragec:

pa smo spet brezveze porabl eno stran placa na LNF-ju

to bo hausfrau srechna x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

to bo hausfrau srechna x:Dx  x:o)x  x;)x

Kar je zate brezveze, morda zame ni. xrolleyesx

Napišeš, kar misliš ... ampak brez tega se mišljenja ne da popraviti, spremeniti. Ali pa utrditi. x;)x

Ampak, ne me basat - da si prav ti napisal več kot 10.000 globokounih misli! x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

to bo hausfrau srechna x:Dx  x:o)x  x;)x

Kar je zate brezveze, morda zame ni. xrolleyesx

Napišeš, kar misliš ... ampak brez tega se mišljenja ne da popraviti, spremeniti. Ali pa utrditi. x;)x

Ampak, ne me basat - da si prav ti napisal več kot 10.000 globokounih misli! x:o)x

ochitno mash rad, da te bashejo

volk(ić)u se prporoch

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ochitno mash rad, da te bashejo

volk(ić)u se prporoch

Pa ne, da to pomeni - da se bosta pa vidva z Lucijem izljubila? :vragec:

prevod...

666 zlomkou....

Po treh dneh (zdajle) predstavljajo rezultate volitev... pa je vse na teletextu...

Fernando Pessoa

LDS+NSI+SLS=45 Po mojem mnenju SNS ne bodo povabili. Ostane LDS in ZLSD, ki so že prvi jasno, drugi latentno povedali, da grejo v opozicijske klopi. Torej ostane Desus. J.J. zahteva ponovno štetje glasov in upa, da skine Desus iz parlamenta, pridobi z NSi dva poslanska sedeža in s tem 47-ti glas, kar bi bilo za Slovenijo najboljše. Ne vem, kako bodo na to štetje glasov reagirali Desusovci a ker v politiki ni zamer, ko se reže kruh sklepam, da tudi, če bi ostali v parlamentu... bi šli v Vlado. Težko delo jih čaka v vsakem primeru x;)x x!x

Fernando Pessoa

Res je... pa baje bodo pretežno za NSi, ker jih je relativno največ iz Argentine... Čakamo 13-tega, then x;)x !

Zdaj so pa zbrani vsi prvaki (pa ne olimpijski) x:px na TVS1...

Fernando Pessoa

Odgovori v stilu:
:palec: x:Dx x:o)x

.IN ŠE NEKAJ CITATOV IZ FINANC-NET.

Urad za preprečevanje pranja denarja kljub izjemnim pooblastilom v vseh letih obstoja ni sproduciral niti ene same pravnomočne sodbe. Kljub temu je vlada predstojnika tega urada Klavdija Stroliga pred nekaj meseci znova imenovala na ta položaj.

Zamenjava nosilcev oblasti je eden izmed opredeljujočih elementov demokratičnih ureditev. Pomeni možnost za prečiščenje, kajti oblast korumpira, neomejena oblast pa korumpira toliko, da spodkopava demokracijo.

.Klavrna dediščina Janeza Drnovška

Na stranko se je navezalo preveč posameznikov, ki so jo izkoriščali zgolj za hitro in nenadzorovano bogatenje.

Stranka se je postarala, njena nesposobnost za odzivanje na potrebe in zahteve državljanov in javnosti je postala očitna. Poskus Gregorja Golobiča, da bi znova vzpostavil razmere, v katerih bi ljudje volili liberalno demokracijo iz strahu pred Janšo, je klavrno propadel. Kulturkampf se na Slovenskem vsaj v tem trenutku ne obnese več. Janša se je medtem učil, v javnosti zanikuje svojo manihejsko naravo, je priljuden in prijazen, daleč od arogance, sklicuje se na dobro ljudi.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Še glede Jelinčiča... Sokrates, saj vemo kaj je zgodovina... Fora je v tem, da jo Jelinčič kar dobro pozna. Meni je zgodovina zelo blizu (I love it), pa ko ga poslušam tudi kimam
x^x :palec:

Glanzkopf še nekak, ampak belček Bajuk!!! disaster....................!!! sam še župnikova hala mu manka :xx!:

ti mash ziher plishastga titota za u pojstlo x:Dx

666 zlomkou...tralala

In kot da je SDS edina poštena in bo zdaj naredila red...in ne bo več ničesar od tega....hm...se bojim, da bo res naredila red...samo po svoje...in bomo čez 4 leta pač brali o drugih aferah...
BREZ PESIMIZMA PROSIM xrolleyesx

SPLOH PA, ČE JE NEKATEIRM BILO V TEH12 LETIH PRIJETNO IN PRIJAZNO ,NI TO DOVOLJ ZA OSTALE ,KI SO MORDA DOŽIVELI PADCE IN VZPONE, NONSTOP x:o)x

ČE SE NEKDO USIDRA IN SE GREJE NA RAČUN SKUPNIH INTERESOV SISTEMA, ŠE NE POMEN, DA BO TO GRETJE UGODNO VEČNO, KAJTI ELITA JE LE PEŠČICA ,KI PA SE MOREJO LE SAMI NEGOVAT~ MET PODPORO IN PRIZNANJE x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...