nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 JJ... Opozicijo v nadzorne svete... Ste slišali (to mi deli... to mi deli zmeri) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Glanzkopf še nekak, ampak belček Bajuk!!! disaster....................!!! sam še župnikova hala mu manka :xx!: ti mash ziher plishastga titota za u pojstlo 666 zlomkou...tralala ah, kak Tito, ta je mala malca, jst ljubkujem Stalina, pa Nikito Hruš(ko), igle pa zabadam v leona Rupnikaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Glanzkopf še nekak, ampak belček Bajuk!!! disaster....................!!! sam še župnikova hala mu manka :xx!: ti mash ziher plishastga titota za u pojstlo 666 zlomkou...tralala ah, kak Tito, ta je mala malca, jst ljubkujem Stalina, pa Nikito Hruš(ko), igle pa zabadam v leona Rupnikaaaaa ma rupnik srecho, da ni vech zhiuampakkoljshek je pa she....tja pa jst igle 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sedaj bo šansa za to spremembo... Drugače bi imel samo SDS 67 od 90 poslancev Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sedaj bo šansa za to spremembo... Drugače bi imel samo SDS 67 od 90 poslancev tut to she pride... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Neka ima SDS svih 90 delegata u skupštini, drugovi i drugarice. Samo se tako pravi i razvija demokratija. Jovan Janšijević Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Tamle je dal bern v eno temo link na strani Banke Slovenije, kjer kao se lohk vidi dolocene podatke. tole je bila finta,kot kazen tistim, ki so zmagali na volitvah, zihr ( samo en ukaz je bil potreben, da se je to naredilo, LE ZAKAJ, SE VE, NE :xx!: ) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 - kakšne težke čistke? 46 direktorjev ki jih je namestil LDS tik pred volivami?- in če že, zamenjati je treba le toliko "nastavljenih" kot jih je bilo v 12 letih vladavine LDS nastavljenih, - seveda bo naredila red po svoje, kakšni butli pa bi bli da tega ne bi nardili? HVALA A.V.BOB, ZA BISTRE PODATKE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 In še to, spet zahajaš v osebne obdolžitve...jaz pa o politiki.Kaj pa tebe briga, navsezadnje kako jaz živim točn tak, ja Astra ....nekje mora bit zmaguwauc, potegnt vse kremplje´,da se prav izkaže Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kaj pa pravite na dejstvo, da se Rupel ni uvrstil v parlament? hee, navidezna kazen Se bo že znašel spet, prof. mojster Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hm, včeraj sem poslušala komentarje Janše, Ropa, Jelinčiča, Pahorja, Bajuka, Podobnika,... še enega sem spustila, pa mi ne kane zdaj.... .....in...Janša se je super odrezal, ni več sledi o njegovi zaletavosti, Rop se je tako kot ponavadi sprenevedal (komaj zdaj se mogoče jasneje opazi, da mlati prazno slamo, išče napake, že zdaj grozi s tem, da bo opozicija opozarjala na napake, nobene napake ne priznava in ne zna prenesti poraza - to sprejema kot osebni poraz, kar najbrž tudi je), Bajuk je deloval zelo spravljivo in je pripravljen na koalicijo. Jelinčič najbrž tudi, ampak njega se (po mojem mnenju ne da resno jemati), Podobnik se je še kar naprej sprenevedal.... Glede na sinočnji besedni dvoboj je skorajda očitno, da so smo se kar prav odločili. Hm, Desus najbrž ne bo odpadel, vendar bodo očitno tudi oni pripravljeni na koalicijo.... Glede na to, da je Janša strateg, bo najverjetneje znal preskakovati polena, ki mu jih bo LDS zmetal pod noge.Gremo SDS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sedaj bo šansa za to spremembo... Drugače bi imel samo SDS 67 od 90 poslancev Aja, na prejšnih volitvah bi po istem izračunu LDS imel pa kar 80 poslancev!Dejte no ga srat! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sralci so znani... :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ... Rop se je tako kot ponavadi sprenevedal (komaj zdaj se mogoče jasneje opazi, da mlati prazno slamo, išče napake, že zdaj grozi s tem, da bo opozicija opozarjala na napake, nobene napake ne priznava in ne zna prenesti poraza - to sprejema kot osebni poraz, kar najbrž tudi je)...Dobro si ocenila tole, jaz sem tudi to pomislila, ko sem s kotickom ocesa gledala in z enim usesom poslusala...Ja, Kozorog tezko prenasa poraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Jelinčič najbrž tudi, ampak njega se (po mojem mnenju ne da resno jemati), Podobnik se je še kar naprej sprenevedal.... Glede na to, da je Janša strateg, bo najverjetneje znal preskakovati polena, ki mu jih bo LDS zmetal pod noge. Jelinčiču se tiho smeje, ker se zave, da bodo tut od njega˝odvisni, nekak se bo zlahka´ pogajau kukr se mu bo zahotelo, je zlata sredina zdaj Janša bo brskau dalje in kot za hobi razvozlau mežlje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kaj se še kar volite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Niso pozabili. Je gospa Madžarka (kakosežepiše) rekla, da se bodo pogovarjali, če bodo pogovori tudi za njih plodni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kar ne pomeni nič takega. Sam si želim, da Janša sestavi vlado in pokaže kaj so sposobni storiti. Seveda bo že v štartu čutil posledice svoje preteklosti, negativne politike in zaničevalnega odnosa do političnih tekmecov. In prav kmalu bo čutil kako veliko težje je vladati, nekaj narediti, kot pa biti v opoziciji in le kritizirati. Nedvomno pa je čas, da se mu da priložnost in da pokaže svoje sposobnosti. Če bo uspešen, hvala bogu, bo nam vsem boljše in ga bomo zaradi tega podprli tudi tisti, ki mu danes ne verjamemo in se ne strinjamo z veliko njegovimi političnimi stališči. Če nam boljše ne bo šlo, verjetno ob tej razporeditvi političnih moči ne bo uspel dokončati niti 4-letnega mandata. Pa čeprav sam menim, da je bolje, da ga, da se na koncu mandata, kot so v predvolilnem boju pogosto sami omenjali, položijo računi in potem odloči na novih volitvah 2008. Prav tako sem vesel, ker bo sedaj imel v svojih rokah vse vzvode, da reši tudi vse domnevne afere, korupcije in nepravilnosti, ki jih je očital marsikomu. Vsako izgovarjanje na tesne volilne rezultate bom sam smatral za izgovor, saj se je v istem oz. hujšem položaju leta 1996 znašel Drnovšek in uspel. Brez dvoma je bil Drnovšek car v slovenski politični areni, povezoval je tako desne kot leve, iskal kompromise in bil pri tem po mojem mnenju uspešen. Tako da sam sem za to, da desna opcija sestavi vlado čimprej in začne delati, pa da vidimo kaj znajo. Tistih skrajnih političnih stališč, ki so tudi zame bila predvsem moteča, pa kot sem že omenil, zaradi močne opozicije in članstva Slovenije v EU tako ne bo mogel realizirati. Čas je, da opravijo svoje in da na naslednjih volitvah na podlagi rezultatov in dela ene in druge politične opcije odločimo kdo je za nas boljši. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sstane[/color]' date='7. Oct 2004 ob 11:06']Kaj se še kar volite Stane, saj veš da so za Slovence volitve kot "Kruha in iger!" Daj, pusti jim še malo veselja! Eden od njih je kar v črni luknji potožil, kako si eni tu upajo pisati še o čem drugem kot o volitvah! Aja, pa Astra se je izkazala, ker se ji je dalo razpravljati z njimi, čeprav ... No, k volitvami bi spadalo tole:Demokrate Slovenije nisem ujel na nobenih poročilih, na nobenih soočenjih, kot da bi jih ne bilo. (Moja trditev je bila, da jih je treba onemogočiti, da ne bi neki sorodni stranki odžirala glasove)Nasprotno pa je AS bila zelo promovirana. (Moja ocena - da se volilno telo SMS razdeli na dva dela, ki ne bosta presegla volilnega praga) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Mick, Drnovšek je bil car - in težko zbolel.Janša naj sestavi dobro vlado, (pa naj se izkaže) ampak zato, da bo za Slovenijo kaj dobrega narejeno. In ne iskanje kakih drugačnih priložnosti.Nisem šel gledat - koliko jih je volilo tržiškega župana (ni važno, ali so pošteni ali ne, glavno je, da so naši.)Predvsem pa upam, da se po zunanjem ministrstvu ne bo preveč kadilo ... (Kjer je dim, je tudi ogenj!) LDS se bo pač morala sprijazniti na drugačne razmere, upam da bo tako izgubila vsaj nekaj arogance. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Prav tako sem vesel, ker bo sedaj imel v svojih rokah vse vzvode, da reši tudi vse domnevne afere, korupcije in nepravilnosti, ki jih je očital marsikomuKolikor je vsem znano je šlo za očitne in dokazane korupcije, afere in nepravilnosti. Iz rokava lahko stresem par jasnih korupcijskih dejanj. Takšnih, za katere imam podatke iz prve roke, in takšnih za katere tudi vem, kakšen je bil njihov globalni namen.... Mimogrede, na našem koncu že tri dni relativno nizko preletavajo vojaška letala in ustvarjajo kaos v tem našem miru. Mislim, da so novinarji to zelo skopo komentirali. Dejali so namreč, da gre za vaje slovenske vojske? Kao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 zaničevalnega odnosa do političnih tekmecov.Velja predvsem za LDS ne za Janšo, kot recimo včeraj ko je Rop kr ihtavo provociral, skoraj grozil... Stvar pogleda, Bobnar. Janša je bil v opoziciji in je bil skrajno žaljiv npr. do ZLSD, ki jih tudi zato ne more pridobiti v koalicijo. Pa še do marsikoga. Sicer pa se tud meni zdi brez veze, da vzameš v koalicijo nekoga, ki ga sodeč po njegovih nastopih ne ceniš. Janšo sem po vsakih volitvah videl ihtavega, neštetokrat je grozil, bil zamorjen zaradi volilnih izidov, pa kaj, zgubit ni nikol fajn, ne. Se bo pa moral sprijazniti, da bo opozicija enako udarna in napadalna kot je bila njegova. Pa saj to je namen opozicije, mar ne. Kritika in nadzor oblasti, opozarjanje na napake oblasti. Ali sedaj ni več tako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kolikor je vsem znano je šlo za očitne in dokazane korupcije, afere in nepravilnosti. Iz rokava lahko stresem par jasnih korupcijskih dejanj. Takšnih, za katere imam podatke iz prve roke, in takšnih za katere tudi vem, kakšen je bil njihov globalni namen....Meni ni znano. Niti, da je šlo za očitne, še manj pa dokazane korupcije itd. Iz rokava jih stresi, skupaj z dokazi. Tudi jaz imam veliko podatkov iz prve roke. Če je temu tako kot ti praviš in glede na to, da so zastaralni roki dolgi, ne bo imel pri razjasnitvi in dokazovanju pravilnosti svojih kritik in obsodb prav nobenih težav. In da ne bo pomote, popolnoma nič, niti mickeno nisem proti, da se razjasnijo in krivci kaznujejo, če so res bile. Ne maram nepoštenosti, v svojem poklicu in življenju se trudim biti pošten, zato taka dejanja odločno zavračam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ja, Rop pa se je res pokazal kot :xx!: ..hehe, kozorog... Desus je še vedno pod vprašajem.samo, zakaj ni SDS vložila pritožbe na RVK, čas je bil včeraj do polnoči.Sicer so vložili zahtevo po preverjanju glasovnic, vendar ne na pravi naslov... ...torej ni nobene zakonske opore, da bi preverjanje res bilo.In TO se meni zdi manipulacija.Govoriš, da ne štima....potem pa ne vložiš pritožbe v skladu z zakonom.In zdaj je čist možno, da bodo zahteve zavrnjene, potem pa bodo še leta in leta jezikali, da so bile volitve zmanipulirane in goljufive.Ja, J.J. res deluje čist drgač, piarovci so nardili svoje ..svaka jim čast... Ampak tole je čist Janšev stil.Nedokazane obtožbe, s katerimi lahko potem maha okol, folk pa tko ne ve v resnici, za kaj gre.sam tega se bodo prjel, da je RVK zavrnila preverjanje, ker so želeli obdržati pat pozicijo...blablabla...če bi v resnici želeli razčistiti, bi ravnalai v skladu z zakonom...saj ne verjamem, da nimajo dovolj strokovno podkovanih ljudi... Naj se že enkrat formira vlada... x!x ...pa gremo naprej... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.