Piko 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 astra[/color]' date='7. Oct 2004 ob 12:35']Ja...Ja, Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ljubljanski dnevnik, Finance, Delo... Pismo, me tole jezi, jaz sem pa res zato, da se RAZČISTI...če so ali goljufali ali se zmotili, želim, da so rezultati čisti...naj zmaga tisti, ki je res zmagal...naj pride v parlament tisti, ki je res dobil tolk glasov. Sem upala, da bodo šli do konca, pa naj Desus izpade...in naj imajo dovolj glasov, da se tole ne bo nategovalo v nedogled... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...jaz sem pa res zato, da se RAZČISTI...če so ali goljufali ali se zmotili, želim, da so rezultati čisti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ampak tole je čist Janšev stil.Nedokazane obtožbe, s katerimi lahko potem maha okol, folk pa tko ne ve v resnici, za kaj gre.sam tega se bodo prjel, da je RVK zavrnila preverjanje, ker so želeli obdržati pat pozicijo...blablabla...če bi v resnici želeli razčistiti, bi ravnalai v skladu z zakonom...saj ne verjamem, da nimajo dovolj strokovno podkovanih ljudi...Ja Astra prov maš...... Glanzkopf je vedno "imel" neke dokaze, pa dokumente, pa kasete....... pa ne vem še kaj.............. folk se pa pali..................... danes bral, kdo naj bi bili potencialni ministri - dobil drisko............. Zver- šolstvo, Simoniti - kultura itdBelček pa finance.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 a se ni kle ena neki hvalila, de gre kao na morje(pa de bo pol mir vsaj neki cajta pred njo) 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Mick, Drnovšek je bil car - in težko zbolel. zbolel je, ker se ni pravilno´ predajau, .( težki tihi kolerik).se mu je bolezen nalagala leta in leta; še ločil se je...drgač pa, a ni izjavu,da ja zdravje dau za nas ( reku Z.J.) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ah Bonar .............jst sem na dveh koncih, jst gostim tako rdeče kot ta črne............. res pa je da so ta črni slabši plavalci, tko da smo jih enkrat že moral iz morja ven vlečt............ ne bat' zame, mene ne plačuje ne ena ne druga stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 LDS se bo pač morala sprijazniti na drugačne razmere, upam da bo tako izgubila vsaj nekaj arogance. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sokrates...kako paše mojim učkam, ko te berem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Bobnar, nimam jih več pr seb, sem jih na firmi pustila, probaj pogledat Delo... pa še ena cvetka... Maša Merc, ki ni bila izvoljena...je izjavila" Moj cilj je diplomacija in tudi sicer bi rada ostala v politiki, saj me zelo zanima....."(današnji Večer) :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nimam jih več pr seb, sem jih na firmi pustila, U KUHNIIIIII 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Vsako izgovarjanje na tesne volilne rezultate bom sam smatral za izgovor, saj se je v istem oz. hujšem položaju leta 1996 znašel Drnovšek in uspel. Brez dvoma je bil Drnovšek car v slovenski politični areni, povezoval je tako desne kot leve, iskal kompromise in bil pri tem po mojem mnenju uspešen.Za enih pet milijard dolarjev novih kreditov države, ki jih je moral pokloniti vsem, ki so štrajkali, od dohtarjev do učiteljev. Javni upravi je pa kar sam namaknil enih 30% Taka ti je muzika pri šibki vladi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe, da ne govorimo o zdravstveni blagajni... :xx!:No ne vem ce je ze kdo sploh zdravstvo omenil!Sem ze vceraj hotla rect! Shtala totalna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 vrniti bodo mogl parkirne kartice, mobilne fone, prenosne racunalnike...dobili bodo denarno nadomestilo tisti ,ki niso več poslanci 12mesecev ~400-600˝neto y Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 dobili bodo denarno nadomestilo tisti ,ki niso več poslanci 12mesecev ~400-600˝neto yZakaj pa to x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 jh, a ni to kot,da so brezposelni potem, znajdet se bodo moral, tako prevelko nadomestilo je le za njih ugodna!..nekateri gredo v pokoj, izpolnjujejo vse pogoje, ravno eno leto jim še manjka,..drugi si bodo spretno ustrezno iskali yob dalje...tak privilegij majo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Kot sem pravilno domneval:Astra je navedla lažno informacijo; SDS je uradno podala predlog za ponovno štetje glasov ki se je izvedlo.Prav tako je danes Janez Janša v oddaji Trenja na POP TV konkretno navedel primer strankarske liste "Glas žensk", kjer je prišlo do "zanimive" situacije, ko je takoj po zaprtju volišč bilo več glasov za to listo, kot dan potem. Toliko v razmislek. Janša mi je vedno bolj všeč. Obvladuje situacijo Bajuk je pa s parimi komentarji dokazal, da mu je makroekonomija zelo domača, mogoče bi ga morali tudi kdaj poslušati, Rop - škoda besed. Jelinčič - ta se ne bo nikoli naučil diplomacije. Bi moral kakšno uro posvetit svoji osebnostni prevzgoji. Kar se pa Drnovška tiče - ne rečem, da se je 96-ega pokazal kot car, vendar je na začetku dobil v roke Slovenijo, ki je bila tako enotna, kot ne bo najbrž nikoli več.... Zadnje štiriletno obdobje je bilo obdobje sprenevedanja in stagnacije. (Tudi na konkretna vprašanja o vodstvu podjetij v času LDS ni bilo odgovora. Tako kot vedno.) Nova vlada se bo, že zaradi želje, da se dokaže, trudila drugače. Sicer pa je vsaka sprememba dobrodošla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 PARLAMENT BREZ OPOZICIJE Vse stranke sprejmejo pogodbo o Delnici Države in si proporcionalno razdelijo ministerstva, zmagovalka volitev pa postavi predsednika vlade. Kontrolo oblasti bodo pa tako ali tako nadzorovali predsednik države in državljani preko gibanja dividende na DD.Tudi skupščina delničarjev navadnih delniških družb ni razdeljena na dva dela.Razumeš? Dvomim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 kdo če razume? Hm, tega nadzora oblasti predsednika države in državljanov pa res ne razumem. Kako se lahko oblast nadzira preko gibanja dividend??? :o|o: Proporcije pa so itak variabilne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Tako, kot uprave delniških družb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 PARLAMENTARNA POGODBA CILJ POGODBE: povečanje dobička gospodarstva ob istočasni zaščiti minimalnega standarda vsakega državljana ORODJE ZA URESNIČITEV CILJA: Sprejem Zakona o delitvi dobička podjetij in države med lastnike kapitala in delavce in sicer tako, da se del davka na dobiček izplačuje zaposlenim v podjetjih, ki so zavezanci za plačilo tega davka, vsem v enakem znesku do višine ene povprečne neto plače v podjetju, ostali del davka na dobiček se izplačuje vsem državljanom v enakem znesku. Teoretična podlaga tem ukrepom je makroekonomska delniška zanka DELNICA DRŽAVE Delnica države je vrednostni papir, ki zagotavlja lastniku stalno upravljalsko pravico in stalno mesečno dividendo. Lastnik delnice države je vsak njen državljan. Delnica države nima nominalne vrednosti. Delnica države ni prenosljiva. Vir in mera dividende je davek od dobička vseh podjetij v državi v celoti. Minimalna ciljna vrednost za vse državljane enake mesečne dividende je deset odstotkov povprečne mesečne neto plače v državi. Delnico države izda Banka države. Zakon o Delnici države sprejmejo državljani na referendumu z dvotretjinsko večino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Teoretična podlaga... ...saj... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Se ti cedijo sline, ali kažeš jezik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jezik kažem :xx!: Pa bi še kaj drugega pokazala, pa ni za v javnost, bi me zaprli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.