Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

zANIMA ME, KOGA NAJ BI J.DRNOVŠK PREDLAGAL 22.10 ZA NOVEGA PR.?

Je lahko sam J.J. ...KOLIKO % JE MOŽNOSTI ali pa bi sam J.J. predlagal koga iz svoje stranke?

bo treba ~45 glavnih uradnikov zamenjat x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Koga boste pa potem blatili, če ne bo Janša mandatar ampak bo kar en, ki ga ne poznate?
x:Dx

potem se strinjaš, ampak po govoru samega Drnovška,ki se je prav hudomušno˝smejau v tv kamero, je že dau vedet rezultat mogoč x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Podobnik izgubil mesto poslanca?

9. 10. - Potem, ko je Republiška volilna komisija (RVK) preštela glasovnice parlamentarnih volitev iz tujine, po prvih izračunih obstaja možnost, da Janez Podobnik (SLS) v prihodnjem mandatu ne bo v državnem zboru, poročajo na spletni strani rtvslo.si. Glasovi sicer niso vplivali na število mandatov strank, so pa vplivali na njihovo razdelitev. Poleg Podobnika naj bi spremembe zadevale še pet ali šest kandidatov. Tako se bodo objavljena imena novih poslancev pred končno objavo izidov parlamentarnih volitev še malce spremenila, dodajajo na rtvslo.si

x:o)x x:o)x xg:Dx xg:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kako si naiven. Pahorja so itak poslali v Bruselj, ostali so samo še komunisti in levičarski skrajneži.

Ja, Lucifer. V ZLSD je približn tolk skrajno levih in komunistov kot v SDS in NSi fašistov. x^x In če je tako kot ti praviš je to pravi fak. x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehe... Podobnik bo zdaj Catcher on the Border...

Predlagam novega varuha... Varuha meje :palec: x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest sstane

Menda je samoupravljanje propadlo, ker oblast ni imela opozicije. Sedanja je imela cel čas opozicijo, pa mnogi pravite, da večjih lumparij in kraj, kot so se zgodile v tem obdobju, slovenski narod ne pomni.

Kaj zdaj to pomeni? :eek:

Ja, tvoja ugotovitev drzi, kaj pa to pomeni oz. o razlogih pa ne bom debatirala, ker se mi ne da. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... sem pa razmisljala o necem drugem...

Ko so se volitve 'zgodile', OK, ne morem reci, da sem bila z rezultatom zadovoljna, bil pa je pricakovan in v bistvu sem si mislila, OK, kul, pa dajmo tako (meni je v bistvu bolj ali manj vseeno, mi bo najbrz isto, kot vedno pac, pod vsako vlado)...

In sem se celo -naivno?- mislila, bodo premiki se zgodili, je ze dobro in tko...

Zdajle pa pravzaprav ugotavljam, da ne bo prevec kul - saj se ne bodo mogli nic zmenit med sabo... se vecja zmeda bo. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Menda je samoupravljanje propadlo, ker oblast ni imela opozicije. Sedanja je imela cel čas opozicijo, pa mnogi pravite, da večjih lumparij in kraj, kot so se zgodile v tem obdobju, slovenski narod ne pomni.

Samoupravljane ni propadlo zato, ker ni imelo opozicije, temveč zato, ker je bila lastnina družbena - le-ta pa nima svojega naslova, na katerega bi se lahko pritožil - češ, to pa ni v redu. Ali, kot je rekel JFK Kardelju:"Pa, saj, vi imate zelo popedenan in pravičen sistem. Samo eno majhno sistemsko napako ima... Predpostavlja, da so ljudje pošteni" :eek:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Če pa ne bi bilo opozicije, pa tudi Golga otoka najbrž sploh ne bi poznali... :palec: x;)x

Fernando Pessoa

Guest sstane

Samoupravljane ni propadlo zato, ker ni imelo opozicije, temveč zato, ker je bila lastnina družbena - le-ta pa nima svojega naslova, na katerega bi se lahko pritožil - češ, to pa ni v redu. Ali, kot je rekel JFK Kardelju:"Pa, saj, vi imate zelo popedenan in pravičen sistem. Samo eno majhno sistemsko napako ima... Predpostavlja, da so ljudje pošteni" :eek:

Pusti pravljice pravljičarjem x:Dx

Kot, da ima družbeno podjetje Amerika lastnika :eek:

Itak, da ima... v večini so Židje :eek: x!x

Vprašaj Saleta pa boš videl :palec: x:Dx

Fernando Pessoa

Guest sstane
Itak, da ima... v večini so Židje :eek:  x!x

Vprašaj Saleta pa boš videl :palec:  x:Dx

Drži, pravi Sale x:Dx

Kaj pa družbeno podjetje država Slovenija, čigavo je :8):

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...