Buddha 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 zANIMA ME, KOGA NAJ BI J.DRNOVŠK PREDLAGAL 22.10 ZA NOVEGA PR.?Je lahko sam J.J. ...KOLIKO % JE MOŽNOSTI ali pa bi sam J.J. predlagal koga iz svoje stranke? bo treba ~45 glavnih uradnikov zamenjat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Koga boste pa potem blatili, če ne bo Janša mandatar ampak bo kar en, ki ga ne poznate? potem se strinjaš, ampak po govoru samega Drnovška,ki se je prav hudomušno˝smejau v tv kamero, je že dau vedet rezultat mogoč Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Kakšen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 V zadnjih 2 dneh sem dobila ene 10 mejlev s tole fotko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Podobnik izgubil mesto poslanca? 9. 10. - Potem, ko je Republiška volilna komisija (RVK) preštela glasovnice parlamentarnih volitev iz tujine, po prvih izračunih obstaja možnost, da Janez Podobnik (SLS) v prihodnjem mandatu ne bo v državnem zboru, poročajo na spletni strani rtvslo.si. Glasovi sicer niso vplivali na število mandatov strank, so pa vplivali na njihovo razdelitev. Poleg Podobnika naj bi spremembe zadevale še pet ali šest kandidatov. Tako se bodo objavljena imena novih poslancev pred končno objavo izidov parlamentarnih volitev še malce spremenila, dodajajo na rtvslo.si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Kako si naiven. Pahorja so itak poslali v Bruselj, ostali so samo še komunisti in levičarski skrajneži.Ja, Lucifer. V ZLSD je približn tolk skrajno levih in komunistov kot v SDS in NSi fašistov. In če je tako kot ti praviš je to pravi fak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehe... Podobnik bo zdaj Catcher on the Border... Predlagam novega varuha... Varuha meje Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 1:0 za SLO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Predlagam novega varuha... Varuha meje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Bo pa podobnik nov minister za zdravje. Bi blo bolš, če bi bil sam poslanc... :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Bo pa podobnik nov minister za zdravje. Bi blo bolš, če bi bil sam poslanc... :xx!:Minister za ugalj i čumor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Predlagam novega varuha... Varuha meje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Menda je samoupravljanje propadlo, ker oblast ni imela opozicije. Sedanja je imela cel čas opozicijo, pa mnogi pravite, da večjih lumparij in kraj, kot so se zgodile v tem obdobju, slovenski narod ne pomni.Kaj zdaj to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Dobr si tole zgruntal Stane... res je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Dobr si tole zgruntal Stane... res je... Kaj je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ja, tvoja ugotovitev drzi, kaj pa to pomeni oz. o razlogih pa ne bom debatirala, ker se mi ne da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... sem pa razmisljala o necem drugem...Ko so se volitve 'zgodile', OK, ne morem reci, da sem bila z rezultatom zadovoljna, bil pa je pricakovan in v bistvu sem si mislila, OK, kul, pa dajmo tako (meni je v bistvu bolj ali manj vseeno, mi bo najbrz isto, kot vedno pac, pod vsako vlado)...In sem se celo -naivno?- mislila, bodo premiki se zgodili, je ze dobro in tko...Zdajle pa pravzaprav ugotavljam, da ne bo prevec kul - saj se ne bodo mogli nic zmenit med sabo... se vecja zmeda bo. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Menda je samoupravljanje propadlo, ker oblast ni imela opozicije. Sedanja je imela cel čas opozicijo, pa mnogi pravite, da večjih lumparij in kraj, kot so se zgodile v tem obdobju, slovenski narod ne pomni.Kaj zdaj to pomeni? Samoupravljane ni propadlo zato, ker ni imelo opozicije, temveč zato, ker je bila lastnina družbena - le-ta pa nima svojega naslova, na katerega bi se lahko pritožil - češ, to pa ni v redu. Ali, kot je rekel JFK Kardelju:"Pa, saj, vi imate zelo popedenan in pravičen sistem. Samo eno majhno sistemsko napako ima... Predpostavlja, da so ljudje pošteni" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Če pa ne bi bilo opozicije, pa tudi Golga otoka najbrž sploh ne bi poznali... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Menda je samoupravljanje propadlo, ker oblast ni imela opozicije. Sedanja je imela cel čas opozicijo, pa mnogi pravite, da večjih lumparij in kraj, kot so se zgodile v tem obdobju, slovenski narod ne pomni.Kaj zdaj to pomeni? Samoupravljane ni propadlo zato, ker ni imelo opozicije, temveč zato, ker je bila lastnina družbena - le-ta pa nima svojega naslova, na katerega bi se lahko pritožil - češ, to pa ni v redu. Ali, kot je rekel JFK Kardelju:"Pa, saj, vi imate zelo popedenan in pravičen sistem. Samo eno majhno sistemsko napako ima... Predpostavlja, da so ljudje pošteni" Pusti pravljice pravljičarjem Kot, da ima družbeno podjetje Amerika lastnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Itak, da ima... v večini so Židje x!x Vprašaj Saleta pa boš videl Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Itak, da ima... v večini so Židje x!x Vprašaj Saleta pa boš videl Drži, pravi Sale Kaj pa družbeno podjetje država Slovenija, čigavo je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 od zveze borceu :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.