Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

tema politike in denarja:

so ljudje, ki jemljejo denar tistim, ki nimajo

so ljudje,ki jemljejo denar tistim,ki majo

so ljudje,ki jemljejo denar vsem

kam spadate vi?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Bobnar... :wub: ..če pa jest tko rada s teboj čvekam... x;)x

Ma ne, ne zagovarjam vsega povprek...samo trdim pač, da so NEKATERI res bili toliko sposobni...da so vodili firme na ta način, da so pridobili vsi...in se mi potem zdi smiselno...da imajo tudi oni dobiček od tega...

Tukaj ni govora o tistih, ki so do velikih denarjev prišli na "nehigienski" način...tut če je bilo v skladu z zakonom...

Nimam pojma, kolk je bilo zaslužka pod mizo za Jankoviča, pa za Kovačiča...zato o tem ne morem soditi...zdi pa se mi, da sta to dve uspešni firmi..in če sta delala na tem, da se je dvigovala cena firm...je bilo tudi njima v prid...

Trudi, štekam...kaj misliš...in nima smisla, da ponavljam, da sem tudi jaz preživela hudo tenka leta...ko nisem gledala kateri jogurt je cenejši...ker si nisem mogla kupiti nobenega...

Moti me pač to, da se vse meče v en koš...in da so apriori VSI, ki imajo nekaj keša...nepošteni...

Saj recimo Bobnar...je na dobri poti...ker pač trenutno opravlja več jobov...da bo čez leta velik gospod...ali pa Marsa recimo...danes je tako...pa z muko, odrekanjem in vsem gradi portal...če ga bo čez leta prodala za veliiiiike pare...pa bo vsak sam keš videl....in potem se bodo našli nekateri...ki bodo rekli...aha, lahko njej, ki ima keš...

Pa da ne bo kdo mislil, da zagovarjam kr povprek...velikokrat me je do bolečin v želodcu razjezilo...ko sem slišala, na kak način vse ljudje zaslužijo...in definitivno smatram, da je prejšnja oblast naredila premalo oz skoraj nič...da se takšne stvari razčisti..in kaznuje...in je odgovorna za klimo, ki je nastala...da se da nekaznovano krasti...sam da si "naš"...

Prav zato sem tut za to...da se mal zamenjajo stolčki...ker je to predvsem tut stvar higiene...in je dobro za vse...

Astra

Per aspera ad astra

V vseh teh firmah ima država preko SOD-a in KAD-a svoje deleže.In ker mora država pokriti dolgove od denacionalizacije(DEMOS  x!x )

:vragec:

nacionalizacija....(komunisti :xx!: )

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...

Bern zastopa stališče, da so vsi, ki so obogateli z deleži v firmah...lopovi...

...

Ja, kje hudiča si pa to pobrala?! A se ti mede?

Od kdaj? Kaj pa sem rekel takega?

O DRŽAVI IN OBLASTI imam čisto jasno mnenje, o managerjih in direktorjih pa še ene same nisem napisal. Očitno si zapis prebrala popolnoma narobe. Sploh ni fora v managerjih, Astra, ampak v državi, ki nam krade denar. V državi! In to je bistvena razlika.

x!x

Guest sstane

Drži, dobiček države, ki po vsej kapitalistični logiki pripada lastnikom države, si razdeljuje nedefinirana manjšina.

Tega je trenutno 10 milijard mesečno :eek:

Drži, dobiček države, ki po vsej kapitalistični logiki pripada lastnikom države, si razdeljuje nedefinirana manjšina.

nedefinirana manjshina :eek:

v zadnjih 12-ih letih se je zelo jasno definirala :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane
Ja, to je še dodaten hudič, da si niso uspeli plen družbene lastnine vseh državljanov bolj enakomerno razdeliti, zdaj pa tisti, ki niso uspeli, stalno gonijo nekaj o kraji x:Dx

Uf, danes je pa tu polno političnih izvedencev! x:o)x

Službice za nove notranjepolitične komentatorje že kar čakajo ... ampak bolj ko berem tole, manj mi je jasno. :eek:

Saj to je bistvo dobrega komentatorja - jasne stvari sprva naredi nejasne, potem pa jih pojasni na svoj način, po svoje. x^x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sstane
Uf, danes je pa tu polno političnih izvedencev!  x:o)x

Službice za nove notranjepolitične komentatorje že kar čakajo ... ampak bolj ko berem tole, manj mi je jasno. :eek:

Saj to je bistvo dobrega komentatorja - jasne stvari sprva naredi nejasne, potem pa jih pojasni na svoj način, po svoje. x^x

Piko na i x:Dx

nedefinirana manjshina :eek:

v zadnjih 12-ih letih se je zelo jasno definirala :xx!:

666 zlomkou....tralala

Hm, aakhut, zdi se mi, da je Sstanetov izraz "nedefinirana" bolj primeren kot pa cikanje na oblast kot tako.

Med tistih nekaj sto ljudi, ki vrte veliko večino denarja v državi in vlečejo nitke, niso vsi isti, kot so na oblasti. Prav nasprotno za velik del njih ne vemo, za marsikoga še slišali nismo :eek: . Da pa so zelo blizu opciji, ki je bila tale ducat let "zgoraj", pa je jasno, saj drugače ne bi dosegli tega, kar so. Ne eni ne drugi. In oboji imajo korist. Samo čisto isto pa to ni, se mi zdi.

(In v tem je tudi problem. Dve-tri stranke bodo sedaj res sestopile z oblasti, denar pa bo še vedno v istih rokah kot prej. Če ne bi bilo tako, bi bilo vražje enostavno. Tako pa ne bo.)

Pozdrav!

x:)x

Uf, danes je pa tu polno političnih izvedencev!  x:o)x

Mislim, da si mi nekaj odprl zdajle.

Očitno nisem "dober komentator", ker mi par čisto spodobnih stvari dotični niso objavili, takih doteranih in zelo tekoče spisanih.

Ali sem bil predirekten, ali sem povedal preveč, ali pa sem premalo zameglil, to je zdaj vprašanje.

(Je pa zanimivo, ko določene zadeve takole doma ali pa še bolje v klepetu s kom kuvertiraš in potem vidiš, da je bila zadeva stvarno precej predvidljiva. Pa brez astrologije, da smo si na jasnem; nje ne petljam v to.)

Pozdrav!

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...