astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Zdaj pa bo še SDS za svoje...pa bo. Bern, sori, moram še enkrat prebrat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Bern zastopa stališče, da so vsi, ki so obogateli z deleži v firmah...lopovi...s tem se ne strinjam...res ej, da so nekateri prišli do deležev na mal čuden način...ne pa vseh metati v isti koš...in če so bili dobri managerji, dosegli, da so firme danes veliko vredne....zakaj jim ne bi pripadal del dobička Zaradi tega, ker si ga v takšnem razmerju ne zaslužijo. V Slo je bila zadeva takšna. Imeli smo družbeno lastnino in ljudi, ki so to vodili. Potem smo šli na kapital, ti ljudje so pa še vseeno ostali na enaki funkciji... In kako naj bo to pravično? To so ja ostanki partizanstva... Potem gredo delnice na borzo. Seveda je mali človek dobil tiste certifikate, jih vnovčil v delnice največkrat svoje firme... tisti na vrhu so mu dajali 50.000 SIT mesečno, da je bil prisiljen delnice prodajat po nizuki ceni... oni pri koritu so to lepo kupovali, saj so imeli s čim... firma je tehnološko itak nazadovala (bi tako ali tako)... sledi tujec, ki to firmo odkupi in odpre neki "kitajski" obrat pri nas, kjer je še vedno samo delovna sila z osnovnošolsko izobrazbo v večini. S tem koritarji prodajo svoje delnice za lepo ceno, kupijo gradove in živijo srečno do konca svojih dni. Astra, pa si ti že skišala za Finsko, pa Danska ti je kaj znana... da o Irski ne govorim! In to je tebi pravično... To je ena sama "kozlarija", ki se je dogajala v času LDS! Takšno stanje pa itak ne bi mogli več dolgo vzdrževati... tu so primeri Peka, Tama itd. Politiko ven iz gospodarstva... LDS pa čiči pa čaki Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Se nisi ti nekoč hotel nekaj prepirati z mano o ekonomiji? Pa povej, kaj je bilo sploh prvo trgovsko blago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Stane... jaz se ne prepiram... ne verjamem pa v tvojo DD... že tako je primanjkljaja na "n", ti bi pa še to delil x!x Hehe... prvo trgovsko blago je bila kost predelana v puščico. Dajnomir jo je zamenjal za koščeno sekiro Milibože Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Se nisi ti nekoč hotel nekaj prepirati z mano o ekonomiji? Pa povej, kaj je bilo sploh prvo trgovsko blago baba 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Stane... jaz se ne prepiram... ne verjamem pa v tvojo DD... že tako je primanjkljaja na "n", ti bi pa še to delil x!x Hehe... prvo trgovsko blago je bila kost predelana v puščico. Dajnomir jo je zamenjal za koščeno sekiro Milibože Napačno. Ko boš ugotovil, kaj je prisililo človeka v trgovino, boš razumel tudi DD.Za pojem verjeti, pa v ekonomiji ni mesta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Se nisi ti nekoč hotel nekaj prepirati z mano o ekonomiji? Pa povej, kaj je bilo sploh prvo trgovsko blago baba 666 zlomkou...tralala V matriarhatu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Se nisi ti nekoč hotel nekaj prepirati z mano o ekonomiji? Pa povej, kaj je bilo sploh prvo trgovsko blago baba 666 zlomkou...tralala V matriarhatu ITAQ....blagovna menjava 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ITAQ....blagovna menjava 666 zlomkou...tralalaKaj so si babe menjavale dedce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ITAQ....blagovna menjava 666 zlomkou...tralalaKaj so si babe menjavale dedce sol 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 sol 666 zlomkou...tralalaZa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 nasolit dinozaure 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Napačno. Ko boš ugotovil, kaj je prisililo človeka v trgovino, boš razumel tudi DD.Za pojem verjeti, pa v ekonomiji ni mesta Stane... reši me muk Verjamem da boš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 nasolit dinozaure 666 zlomkou...tralalaPravilno. Od kod jim pa sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Napačno. Ko boš ugotovil, kaj je prisililo človeka v trgovino, boš razumel tudi DD.Za pojem verjeti, pa v ekonomiji ni mesta Stane... reši me muk Verjamem da boš No, misli malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Madona, si pa zahteven... od mene pričakuješ, da naj mislim... jaojao Jah, potreba je velika j**** zavtečena, pred tabo p**** varna ni nobena... Najprej potreba po hrani, potem obleke, odeje, "gradbeni material" za hiške, bojna oprema za obrambo, vse do današnjih vil, ki se nadaljuje v smeri greed, greed, greed, še, še, še ! No, sedaj pa odgovor profesorja Saleta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Sprašujem te za prvo blago, oziroma povpraševanje po njem, ne po hiškah, babkah in drugih jajčkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hrana je blago my saviour Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne sprašujem te, kaj je blago danes, ker danes si blago tudi ti, sprašujem te za prvo blago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj ne vidiš, da blodim v temi Ti samo vrzi kost... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kateri so štirje nujno potrebni elementi za življenje človeka in kako so razporejeni po zemeljski obli Postavi se na začetek nastanka človeške vrste x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 http://www.finance-on.net/upload/jadralec/...id_image001.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Zaradi tega, ker si ga v takšnem razmerju ne zaslužijo. V Slo je bila zadeva takšna. Imeli smo družbeno lastnino in ljudi, ki so to vodili. Potem smo šli na kapital, ti ljudje so pa še vseeno ostali na enaki funkciji... In kako naj bo to pravično? To so ja ostanki partizanstva...bla bla bla...dej shrani si svoje poste, da jih boš lahko še čez kakšnih 20 let prebiral... Firme so vodili tudi v novi državi tisti, ki so se na to spoznali...kdo pa bi jih moral po tvoje?Ok, preklinjate komunizem...in hvalite kapitalizem...hm, obenem pa se zgražate nad razslojevanjem ... ..ki je bistvo kapitalizma...in spomnite se na Jugo pred drugo vojno...kaj ej bilo pa takrat?????...aja, takrat so bili pa delavci an oblasti...in vsi so imeli enake plače... :xx!: ja, poznam Finsko, Dansko...celo tam sem že bila...in tut kakšen frend od tam bi se našel...zato tut poznam zgodovino teh držav...in predvsem vem, da ves ta socialni čut...ni nastal v desetletju...a ti čem zdaj tule pisat? zakaj samo slabo o prejšnji oblasti..zakaj nihče ne omeni, da je bruto produkt zrasel od 6.000 $ na 12 in pol... x!x zakaj nihče ne omeni, če je že tolk nesocialna država...zakaj se tisočim nezaposlenim ne splača delat...in moramo delavce uvažat, pa v Pomurju ne najdejo 300 šivilj, ki bi takoj dobile delo za nedoločen čas, plačilo malo nad kolektivno pogodbo....itd, itd... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Bobnar, da bi se mi vsaj.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.