Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Firme so vodili  tudi v novi državi tisti, ki so se na to spoznali...kdo pa bi jih moral po tvoje?

ja, poznam Finsko, Dansko...celo tam sem že bila...in tut kakšen frend od tam bi se našel...zato tut poznam zgodovino teh držav...in predvsem vem, da ves ta socialni čut...ni nastal v desetletju...a ti čem zdaj tule pisat?

Govorim o razdelitvi... oni so si razdelili premoženje, ker so pač tam bili. Da pa ne bi govoril o eni strokovnosti... Posel se je nadaljeval po "partizansko". Ti poznaš onega, jaz tistega, oni tretji pri državi ima koncesije... ej, a gremo na pir??? Get it?! Sicer se pa uspeh ne ugotavlja glede na to kaj smo dosegli, temveč glede na to, kaj bi lahko dosegli. In tu smo izgubili 12 let. Politika je pri tem glavni krivec...

Upravitelje vedno določajo lastniki. Lastnik je bil v upravljalnem smislu LDS... pa so nafockali svoje ljudi tja.

Ja, če pa poznaš vse to, me pa čudi, da ti vidiš te trende pri nas. Le kje? Prosim, povej mi, kje jih vidiš?!

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Kateri so štirje nujno potrebni elementi za življenje človeka in kako so razporejeni po zemeljski obli :8):

Postavi se na začetek nastanka človeške vrste x!x

Elementi x?x :eek: O.K. Zrak, voda, hrana, prostor...

Hehe, kako so razporejeni... povej, če elementi "štimajo"... x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest sstane
Kateri so štirje nujno potrebni elementi za življenje človeka in kako so razporejeni po zemeljski obli :8):

Postavi se na začetek nastanka človeške vrste x!x

Elementi x?x :eek: O.K. Zrak, voda, hrana, prostor...

Hehe, kako so razporejeni... povej, če elementi "štimajo"... x:px

Zadnji je univerzalni pogoj, torej nepravilno x:Dx

Četrti element ni prostor, niti čas, prvi trije pa so pravilni in zadostni za življenje živali, ne pa tudi človeka x;)x

Si skrivnosten... povej mi prvo črko...

Fernando Pessoa

Guest sstane
Si skrivnosten... povej mi prvo črko...

Ne zezaj in se sprijazni s tem, da je bila sol tudi prvo trgovsko blago in pozneje prvi denar. Brez soli pračlovek ni mogel živeti, ker je začel kuhati hrano in jo s tem dekodiral. Sol pa ni tako enakomerno razporejena po Zemlji, kot ostali trije elementi. Torej se je neka skupina ljudi naučila pridobivati sol in jo pričela zamenjevati za hrano z drugimi. Ker pa je imela neskončno visoko ceno, so za pridobivanje lahko porabili le malo svojega časa, ostalega pa so lahko namenili za druge zadeve in tako se je pričela razvijati tudi umetnost, kultura, religija itd.

Nič ti pa ne zamerim, ker te razlage, razen pri meni, v svetovni literaturi ne najdeš x;)x

Upam pa, da razumeš, kje je začetek trgovine in ekonomije in univerzalno pomembnost soli x:Dx

pričela zamenjevati za hrano z drugimi. Ker pa je imela neskončno visoko ceno, so za pridobivanje lahko porabili le malo svojega časa, ostalega pa so lahko namenili za druge zadeve in tako se je pričela razvijati tudi umetnost, kultura, religija itd.

Ssten, mislim ze dolgo se nisem toliko nasmejal

x:Dx x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Hahahaha, Stane... ne povezujem te takole s soljo 24/7... :palec: x;)x

Zanimivo...

Fernando Pessoa

-bruto produkt je zrasel ja, samo "pozabila" si pogledat malo prek zahodnih meja, za primerjavo razvitih, ne pa gledat dol, k nižje razvitim...

Ma, se ni za sekirat. Nova oblast pa se bo sam zazrla k razvitim, uporabila xwizardx in čez dve-tri leta bomo imeli njihov standard. x;)x x:o)x x:Dx Kul :palec:

Berem kako je SDS uporabila Martina Strela v predvolilni reviji brez njegovega soglasja, kar tko - tebi nič meni nič. Pa kako je Janša zlorabil Karničnika, da se mu je javil iz neke alpinistične avanture direkt na kongres SDS, za kar mu je obljubil finančno pomoč.......o kateri ni kasneje nikoli bilo ne duha ne sluha. Zanimivo x;)x Sem vedu, da je poštenjak ena a x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nekje sem zasledila Strelov komentar na to..... baje je prostovoljno sodeloval, ker mu je SDS ponudila 10 MIO tolarjev za sodelovanje v predvolilni kampanji, ki pa mu jih niso izplačali....

Vendar še vedno navijam za SDS. Kljub vsemu....

Aja, pa verjeli al ne....jaz tud navijam za SDS, zdaj trenutn. Pa da pokažejo kaj znajo. Vprašanje pa je kako bom navijal na naslednjih volitvah. x;)x

K. Čapek

Ja, Strel je zanikal podporo SDS (bobnar, lahko se odlocimo pac, da bomo verjeli strelu ali pa jansi, vsekakor pa ne gre za micka, ker si ni on tega izmislil, pac pa je to javna zadeva, ki sem jo tudi jaz zasledila in to parkrat), opisani dogodek (da so mu obljubili, pa ne tudi drzali obljube), pa se je zgodil davu karnicarju.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni pravis? :eek:

Pa saj jo imam ze kaksen teden po mojem zdaj. x:o)x xDDx

hecno, si imela v cache-u al kaj tacga. ...

Thanx! x:Xx :8): :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, pa verjeli al ne....jaz tud navijam za SDS, zdaj trenutn. Pa da pokažejo kaj znajo. Vprašanje pa je kako bom navijal na naslednjih volitvah.  x;)x

Hehehe,Mick se obrača kukr vetr piha! :vragec: x:Dx To je pomankanje trdnosti(karakterja) x:Dx x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Heh, že spet en funflek. x:o)x x:Dx No, da ti pojasnim še enkrat, če boš sposoben razumet x;)x . Ta hip navijam za SDS, ker želim, da čimprej sestavijo vlado in začno delat. Pa da pokažejo kaj znajo. In če bodo boljši, česar posledica bi logično bila tudi naše boljše življenje, pa celo res znam deloma spremenit mnenje o SDS. Deloma. Ker v nekih stvareh se z njimi niti malo ne strinjam, mogoče pa oni, sedaj - na oblasti, spremenijo določena stališča, ko niso več v lovu na volivce, npr. prenehajo s populizmi, nacionalizmi, fašistoidnimi idejami ipd. x^x Kaj zdej, kužiš ali še vedno sam spodnja glavca deluje? x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...