triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Od tastature še ga zaenkrat nikol nism dobu, Mogoče pa sediš na nemu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Nemu = stol? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Nemu = stol? Na žulu bemu, a sam s ta spodno glavo mislš, al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Oho, zgleda, da pa tebe žuli .......moj žulj, ki ga ni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Izvoljeni poslanci v državni zbor: SDS (29)Pavel Rupar Bojan Starman Branko Grims Rudi Veršnik Milenko Ziherl Danijel Krivec Eva Irgl Milan Zver France Cukjati Andrej Bručan Mitja LjubeljšekAlenka Jeraj Janez Janša Jože Tanko Dimitrij KovačičRobert Hrovat Miro Petek Bogomir ZamernikFranc Sušnik Franc Jazbec Andrej Vizjak Bojan Rugelj Stane Pajk Jožef Jerovšek Rudolf Petan Srečko Hvauc Franc Pukšič Miroslav Luci Branko Marinič LDS (23)Borut Sajovic Matej Lahovnik Darja L. Bebler Marko Pavliha Davorin Terčon Majda Širca Anton Anderlič Pavel Gantar Anton Rop Jožef Školč Milan M. Cvikl Cvetka Z. OražemSlavko Gaber Lojze PosedelMatjaž Švagan Miran Jerič Aleš Gulič Rudolf Moge Milan Petek Ljubo Germič Mitja SlavinecGeza Džuban Vili Trofenik ZLSD (10) Samo Bevk Breda Pečan Aurelio Juri Miran Potrč Dušan Kumer Janko Veber Bojan Kontič Matjaž Han Majda Potrata Feri Horvat NSi (9) Anton Kokalj Andrej Bajuk Mojca K. DolinarJanez Drobnič Drago Koren Marjeta Uhan Martin MikoličAlojz Sok Jožef Horvat SLS (7) Mihael Prevc Josip Bajc Stanislav BrenčičJakob Presečnik Kristijan Janc Franc Kangler Janez Kramberger SNS (6) Srečko Prijatelj Barbara Ž. Tavš Zmago Jelinčič Bogdan Barovič Sašo Peče Boštjan Zagorac DeSUS (4) Vasja Klavora Ivan Jelen Franc Žnidaršič Vili Rezman Predstavnik italijanske manjšine:Roberto Battelli Predstavnica madžarske manjšine: Marija Pozsonec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Oho, zgleda, da pa tebe žuli .......moj žulj, ki ga ni Ja pa ja, glih cajt se mam ukvarjat s tabo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Desus je tut Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja pa ja, glih cajt se mam ukvarjat s tabo! Ocitno...sej si skos kle... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ocitno...sej si skos kle...Hehehehe, kera se je oglasla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 nisem oporekala temu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Oooo, mich Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ja.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja pa ja, glih cajt se mam ukvarjat s tabo! Izjava v nasprotju sama s seboj. Ajd, triperček, bejž babe jurit rajš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ja.. ..to bil pozdrav .....preveč po štajersko? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Desus je tut Tvojih pa ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Seveda so! Sam enga njenga ni, pa ima srečo, da se ne bo rabu s takimi modeli ukvarjat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kdo so pa "moji"? stane? Mick...sorry, sam ze cel dan se z enimi grafi ukvarjam, pa sem mal naspicena... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kdo so pa "moji"? stane? Mick...sorry, sam ze cel dan se z enimi grafi ukvarjam, pa sem mal naspicena...Mladinci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kaj? Ja to bo ja :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ok, bom vseen reskiru, pa bom reku, da bi blo verjetn blš, če bi bila mal "napičena" Beeejžiiiiiiiiiiiii mick kuk se da............zvizzzzzzzzzzz.........ciuciuciu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 A torej........................lohk ostanem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 grem js raj...in nocem vidt kompjutra zdejle 2 dni celo veselim se predavanj...ajde Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Torej......ipak lohk grem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 KAJ!? Ok, pol greva oba. Jaz sem shranila vse, zapekla na CD...tko da...se vidimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.