Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kakšna hinavščina. Ko pa LDSovci to počnejo, te pa nič ne moti.

Zopernez.

LDSovci mi ne predavajo. Ce pa mi, pa dobro skrivajo. Velja? Ce bi delali propagando, tako, kot je nekdo drug na faksu moje tamale, bi tudi to povedala. Ne volim LDS in nikoli jih nisem volila. xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Berem kako je SDS uporabila Martina Strela v predvolilni reviji brez njegovega soglasja, kar tko - tebi nič meni nič. Pa kako je Janša zlorabil Karničnika, da se mu je javil iz neke alpinistične avanture direkt na kongres SDS, za kar mu je obljubil finančno pomoč.......o kateri ni kasneje nikoli bilo ne duha ne sluha. Zanimivo  x;)x Sem vedu, da je poštenjak ena a  x:o)x  x:Dx

To dela vsaka stranka. Obljubijo vse, tudi drek bi požrli če bi to vplivalo na volilni rezultat.

Ja sam ka mali pao s lipe

x;)x  :vragec: Ajd, triperček, bejž babe jurit rajš.  x;)x

Jao, nima kej druzga povedat! xrolleyesx Bom, k jih ti ne morš več! x:px x:Dx

Jao, ti pa tak tripersko-ekskluziven odgovor. x;)x x:Dx x:Dx Ti kar daj, jst jih ne rabim..... jurit. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aha... Tvoj idol je v resnici Podobnik. Vedno pri zmagovalcih...

Ja, sam v koalicijo pa boste ga vzel vi, pa čeprav vas je že nategnu k žute. :vragec: x:Dx x;)x

Se mi ne da več pojasnjevat Lucko, k ti tako ne razumeš o čem govorim, pa je škoda tipk. x;)x x:Dx Da pa sem večkrat med zmagovalci k poraženci pa je čist moja zasluga, nič strankarsko politična. x;)x x^x

K. Čapek

:palec:  :palec:  x;)x

Desus je tut  x:Dx  x:o)x  :palec:

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hm, a to se zmrduješ nad voljo ljudi, ki ni glih po tvoji volji?  x;)x  x:o)x

Ja ravno v tem je problem, niso me namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ja ravno v tem je problem, niso me  namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi.

x:Dx x:Dx ...še ena k jo samo Janša prepriča, pa čeprav je vse čist jasn, še njemu. x;)x x:Dx

K. Čapek

Ja ravno v tem je problem, niso me  namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi.

x:Dx x:Dx ...še ena k jo samo Janša prepriča, pa čeprav je vse čist jasn, še njemu. x;)x x:Dx

Nisem vedela, da tudi on tako razmišlja, samo, če je to res, potem jih najbrž zelo veliko, se ti ne zdi? Seveda izjeme potrjujejo pravilo.

Mahatma Gandhi

nič hudega.

btw, Rous je dobil celih 300 glasov x:o)x

Sam bo se mogu fejst potrudit Glanzkopf, glede na to, da jih je hotu na vsak način iz parlamenta spravit. Že s Pahorjem mu ni šlo, zarad prejšnjega obnašanja ZLSD, račun vedn pride, tud za zlobo, slej ko prej. Sicer pa se strinjam, nič hudega, čimprej vlado sestavit. x^x :palec:

K. Čapek

Ja ravno v tem je problem, niso me  namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi.

Nisem vedela, da tudi on tako razmišlja, samo, če je to res, potem jih najbrž zelo veliko, se ti ne zdi? Seveda izjeme potrjujejo pravilo.

Ni važno kako kdo razmišlja, važna so dejstva in dejstvo je, da je Desus "in". Po eni strani glede na minimalen + razumem Janšo, da je sicer blefiral pa vseen preveru, za vsak slučaj. x;)x Šlo je za kolk že, enih 50-60 glasov? x;)x

Rous men ni všeč. x^x

K. Čapek

eh miki, ti še vedno enačiš politiko s svojo dnevno sobo...

Hahaha, se je mojster politike oglasu. x;)x x:Dx :palec: Ob drgačnem ravnanju Janše, manj zlobnem in revanšističnem, bi po moje ZLSD mirno vstopila v vlado, zdaj pa enostavno ne more. x;)x Politika je tud to, da bo Desus zarad njegovega ravnanja lahko izsilil na pogajanjih več x;)x

K. Čapek

Šlo je za kolk že, enih 50-60 glasov?  x;)x

Ja, s tem si pa vse povedal!

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...