triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ajd, triperček, bejž babe jurit rajš. Jao, nima kej druzga povedat! Bom, k jih ti ne morš več! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kakšna hinavščina. Ko pa LDSovci to počnejo, te pa nič ne moti.Zopernez.LDSovci mi ne predavajo. Ce pa mi, pa dobro skrivajo. Velja? Ce bi delali propagando, tako, kot je nekdo drug na faksu moje tamale, bi tudi to povedala. Ne volim LDS in nikoli jih nisem volila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ja, res.. Bobnar, napisal si ..odlično ..pa me res zanima, če se ti zdi odličen predlog J.P. ministrstvo za kmetijstvo... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Berem kako je SDS uporabila Martina Strela v predvolilni reviji brez njegovega soglasja, kar tko - tebi nič meni nič. Pa kako je Janša zlorabil Karničnika, da se mu je javil iz neke alpinistične avanture direkt na kongres SDS, za kar mu je obljubil finančno pomoč.......o kateri ni kasneje nikoli bilo ne duha ne sluha. Zanimivo Sem vedu, da je poštenjak ena a To dela vsaka stranka. Obljubijo vse, tudi drek bi požrli če bi to vplivalo na volilni rezultat. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ajd, triperček, bejž babe jurit rajš. Jao, nima kej druzga povedat! Bom, k jih ti ne morš več! Jao, ti pa tak tripersko-ekskluziven odgovor. Ti kar daj, jst jih ne rabim..... jurit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Aha... Tvoj idol je v resnici Podobnik. Vedno pri zmagovalcih...Ja, sam v koalicijo pa boste ga vzel vi, pa čeprav vas je že nategnu k žute. Se mi ne da več pojasnjevat Lucko, k ti tako ne razumeš o čem govorim, pa je škoda tipk. Da pa sem večkrat med zmagovalci k poraženci pa je čist moja zasluga, nič strankarsko politična. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ti kar daj, jst jih ne rabim..... jurit. Vrjamem, jih morš pa prosit! K men pa same pridejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ...ti pa res vse razumeš Prav klečeplazim že. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hehehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Desus je tut :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hm, a to se zmrduješ nad voljo ljudi, ki ni glih po tvoji volji? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hm, a to se zmrduješ nad voljo ljudi, ki ni glih po tvoji volji? Med drugim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hm, a to se zmrduješ nad voljo ljudi, ki ni glih po tvoji volji? Ja ravno v tem je problem, niso me namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja ravno v tem je problem, niso me namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi. ...še ena k jo samo Janša prepriča, pa čeprav je vse čist jasn, še njemu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 se bo treba pocas sprjaznt tud z desusom ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 In to mogoče celo v vladi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sej so tudi ljudje, ki so dobili po enega. Ne vem imen sicer, ampak v Mladini je pisalo Groza, da niti familija ne glasuje zate Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja ravno v tem je problem, niso me namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi. ...še ena k jo samo Janša prepriča, pa čeprav je vse čist jasn, še njemu. Nisem vedela, da tudi on tako razmišlja, samo, če je to res, potem jih najbrž zelo veliko, se ti ne zdi? Seveda izjeme potrjujejo pravilo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 to ni bil odgovor na tvoj post, ampak informacija, ki je pac neke vrste zanimivost. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 nič hudega. btw, Rous je dobil celih 300 glasov Sam bo se mogu fejst potrudit Glanzkopf, glede na to, da jih je hotu na vsak način iz parlamenta spravit. Že s Pahorjem mu ni šlo, zarad prejšnjega obnašanja ZLSD, račun vedn pride, tud za zlobo, slej ko prej. Sicer pa se strinjam, nič hudega, čimprej vlado sestavit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja ravno v tem je problem, niso me namreč prepričali, da je to volja 4 % ljudi. ...še ena k jo samo Janša prepriča, pa čeprav je vse čist jasn, še njemu. Nisem vedela, da tudi on tako razmišlja, samo, če je to res, potem jih najbrž zelo veliko, se ti ne zdi? Seveda izjeme potrjujejo pravilo. Ni važno kako kdo razmišlja, važna so dejstva in dejstvo je, da je Desus "in". Po eni strani glede na minimalen + razumem Janšo, da je sicer blefiral pa vseen preveru, za vsak slučaj. Šlo je za kolk že, enih 50-60 glasov? Rous men ni všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 eh miki, ti še vedno enačiš politiko s svojo dnevno sobo...Hahaha, se je mojster politike oglasu. Ob drgačnem ravnanju Janše, manj zlobnem in revanšističnem, bi po moje ZLSD mirno vstopila v vlado, zdaj pa enostavno ne more. Politika je tud to, da bo Desus zarad njegovega ravnanja lahko izsilil na pogajanjih več Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ob drgačnem ravnanju Janše, manj zlobnem in revanšističnem, bi po moje ZLSD mirno vstopila v vlado, zdaj pa enostavno ne more. ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Šlo je za kolk že, enih 50-60 glasov? Ja, s tem si pa vse povedal! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.