Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Seveda. Končno ti je kapnlo. Čist dovolj za parlament. Podobno situacijo je imel "tvoj" J.J., mislim da 1996......glih približn za tolk je prišel v parlament. In? :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Seveda še jaz bi zgoljufala tistih 50-60 glasov! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Se ti vidi po pisanju, da bi . Sam ne gre, lubca, ne gre. Zato pa so volilne komisije, nadzor, itd. itd. ....zarad takih k si ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja, vi verjetn, k boste Podobnika mel v koaliciji. Oooo, SDS način komunikacije , vedno k nimamo več kaj za povedat, gremo žalit in nakladat, pismo, pa tebi bi mogli dati častni SDS orden. Na mojo srečo se zlo motiš, jaz jih volil nisem, nimam pa čisto nič proti spremembam, pa da se na konkretnem delu izkaže kakšni nakladači ste. Jst se bom imel v lnf-opoziciji na tej temi in podobnih zlo v redu, sam ne bom bevskal in lajal brez veze tako kot si večinoma ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hah, ti ni zneslo, ne. Najprej "ok ", pol pa hitr brišeš pa iščeš neki s čim bi me zbodu. Pa kako si lohk tolk bedast, da poskušaš tam kjer me ne moreš, če že poskušaš. Mal se pozanimaj okol, me je že kdo vidu, tud na fotki tu gor, nism debel, suhec pa tud ne.....ravno pravi za bejbe. Ti pa se požri. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Vidi, vidi http://www.nsi.si/modules.php?op=modload&n...175395&t=175395 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 NASTANEK LEVICE IN DESNICE http://www.svarog.org/sociologija/teorija_...a_in_levica.php Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 .....hehe, imam za babe raj drgačn način "zbadanja" Mhm. Ok. Samo, ti imaš pogosto občutek, da zbadam tebe, ko sam napišem nekaj kar pač ni istovetno tvojem razmišljanju, še posebej kar se tiče politike. Pol pa reagiraš osebno......in odgovarjaš da sm butl itd., sledi pa moj škorpijonski obrambni sistem, napad nazaj. Dobro, jemljem na znanje, ti pa vzami, da moji komentarji tukaj, ko nisi izrecno omenjen, niso namenjeni osebno tebi. Ok? Pismo, ne štekam, kup frendov in znancev imam, ki so drgačnega političnega prepričanja, pa ni frke, tu pa non-stop neka frka. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 grem stavit da si se režal k prasec glih tak ko jaz Si tole spesl za Micka sparal, da bos lahko nekje navrgel! Evo, priznam - jaz sem se rezala, sam ce bi se 'javno' rezala, bi se tvojemu komentarju, ki je letel na Micka, jaz pa sem se temule modelu!!!Kaj se potresuje!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...govoriš vsaj 2x več kot povprečna baba... nepotrebno seveda... moja stvar, ne tvoja, ne Nasvet : ne beri Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 A to pomeni, da si nepismen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Priznam...da sem se tut jaz narežala... ...kot dobra finta pač... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ooooo, bobnar ti se pa samo na tuj račun smeješ Glupoost ne pozna meja? Ti že veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 berem ne, vidim pa Sam glede na tvoje komentarje........boš morau nujno na pregled k okulistu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 nikakor ne morem razumet da je šel Bohinc izdajat odločbe "izbrisanim" kukr sm jest tole slišau tudi preko tv, ko je še delal˝bil Bohinc v Bg, je tam marsikaj lomastil po svoje˝,zato je raje taleu˝tele odločbe prec samo,da se ne bi izvedelo kaj je bilo, hmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 kaj je komplexnež...si kaj liderčka na jeziku že? pomir di dušo,nič ti nočemo,sam si ustvarjaš drame,sam nateguješ zgOdbe,nimaš takta žal (se grema tepst zdej), Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bobnar, Rous prihaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ej debeli, neoš verjel...dans je bil gost na predavanjih tvoj stanovski kolega dr.Rado Bohinc, dober predavatelj, hm, smo malo debatirali o preoblikovanju javnih skladov, zavodov itd... kul...pa tut mag. Horvat, predsednik (okrajnega? okrožnega?, nea se spomim) sodišča v Kopru, razlagal o Mobbingu... ampak... nikakor ne morem razumet da je šel Bohinc izdajat odločbe "izbrisanim" :xx!: stavim da je to maslo (LDS) vlade....Neja morm verjet. Izbrisani? Hm, ne vem kolk si ti to tud s pravnega vidika spremljal, pa tudi med pravniki so sicer mnenja mal deljena, tako da......ene to čudi, ene pač nič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vidiš, taki ste :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 (se grema tepst zdej),Hohoho,a bo fajt? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 mam jest pristen gobec, te mam rad tut z gobcem vred Hehehehehe,to pa res! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 folk pa v mene buljil, češ, kaj si jaz dovolim sveto kravo v neroden položaj postavljat jao pa tak pozitivc˝,ko bi bil tut res .bravo za tale uspeh, res http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/luxhello.gif Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ja, Dolores traktores beh, izvirnost pa taka :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Eh, sej nisem žalostna Bi pa rada vedela, kakšno ime imaš ti..... , tako ...za en fit back.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.