Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 :bomb: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 hja, to pa res ja... bogi fant, men se smili, mamo enga profesorja za matematiko k lih tko zgleda hehe mi je prec bil všeč... na nek način mi je poodben, se mi zdi, al pa se sam identificiram z njim... tale rop... hja, jebat ga... zdaj nam bodo pa Device vladale... nohja je blo že hujš... baje, js se ne spomnim sem še premlad.... ampak nekoč da so bli tardeči gor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hohoo, prejle gledal malo dnevnik,... Gospod Rop se noče umaknit iz sredine državnega zbora s svojo poslansko skupino Heeehhehehe, spet mu hočejo vzet liziko Nikakor se ne more "zbudit" od vsega vladanja Se bo že, ko ga bo Janša zvleku u vladu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Gospod Janša bo zdej mal klečeplazu pred Desusom. Kazen vedno pride, če si hepan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Saj se že Spet ti dar opažanja peša. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jaz tud ne . So pač glede na volilni rezultata objektivni, niso v igri sam ministrski položaji, tako da..... smešiš se kot ponavadi le ti. Kdo koga bolj potrebuje, je pa tako jasno....no ja, tebi ni. Kazen vedno pride, če si hepan....pa velja tud zate. Zato bi lahko razmislil preden bi popljuval vse okol sebe....tako ti kot tvoj veliki vodja.......da pol ne izpadeš bebec k popljuvane vabiš in prosiš za vstop v koalicijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pa ga tud ne bo? Traparije le preletim....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 tudi jaz.... vabila bojo dobil (verjetn) vsi... ti si pa itak jasnoviden ane?Načelnost pa taka. Ja, za razliko od tebe mal bl pozorno spremljam situacijo pa ne hodim po svetu k fijakarski konj, bobi Men so ble moje sanje čist všeč, ne vem pa, zakaj tebe tolk zaposljujejo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Men so ble moje sanje čist všeč po vsakih sanjah je chas prebujenja.... (tudi po mokrih) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 bemu, nem več nkol povedu kaj sm sanjal. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 bemu, nem več nkol povedu kaj sm sanjal. :o|o: kot zhe recheno: NE GOVORITE SVOJIH SANJ NAOKOLI....MORDA PRIDEJO NA OBLAST FROJDISTI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zdej k bo Janša......pa še lohk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zdej k bo Janša......pa še lohk? no....che se do zdej she nis zbudu......pol boljsh de za "zmeri zaspish".... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ja....ker budnega me lahko najmanj 4-letna mora tlači. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ja....ker budnega me lahko najmanj 4-letna mora tlači. ti se lepo v "vechni pokoj" sprau....pa bo za use dobr 666 zlomkou.....zhe komi chaka nate Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Sm vedu, da me maš rad. ................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Bobnar, Rous prihaja Hehe, eden je tu napisal Rous raus. Za ministrski stolček... Baza, ne se prenagliti, dokler ne dobite direktiv z vrha! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Najprej pljuješ po Desusu in se cinično režiš na vsako izvajanje njihovih predstavnikov v predvolilnem boju.......pol pa jih prosiš za partnerstvo, ker drgač lahko sam sanjaš, da boš sestavu vlado . Hahaha.....kot vse kaže vpognjenci, kot jih imenuje Bobnar, odločajo o Janševi vladi. In tako se bo mogu Janša zdej mal vpognit...... In člouk se bo končno morau naučit sprejemat drgačne poglede in stališča, sklepat kompromise, če bo hotu vladat. Al bo že v štartu pokazal svojo (ne)sposobnost in mu sploh ne bo uspelo sestavit vlade? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 No vidiš, pa ti je končno kapnlo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hehepa sejkaj pa che bi res ponovil volitvezdej, k so zuni porochila o poslovanju posameznih ministrstev pa k avtocesta she ni glih skor chist fertig....tko kokr so ble ene obljubepa tko naprej...hehe 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Aakhut, upam, da si poslušal obljube SDS v predvolilnem boju....... In da boš pol bentil, k bodo še pod Janšo zgradili džamijo, pa izbrisani bodo večinoma dosegli svoje itd. itd.....da se o kao skor evropskih plačah ne menimo Sam koga boš pa pol volil.......Glas žensk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A ti maš delirium tramens? Od koga odrinjen? Zakaj odrinjen? Kako odrinjen? Al spet bluziš? Aja, bluziš. Ok. Ne da se mi čitat, k mi je za LDS vseeno, očitno pa tebe še vedno mučijo . Ne bi rajši povedal kaj o počutju tvojega firerja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Oooo mucek, te živčki dajejo? Pomiri se, globok udihni, kak persen papcni, pa bo. Hahahaha tikvi bosanski .....pa si res v krizi, naj ti prišepnem, v mojem rodu ni ne duha ne sluha o kakšnem Yugo južnem poreklu, pa četudi bi bil, se tega ne bi sramoval . Se pa bi sramoval, če bi bil tak Slovenceljnček k si ti. :o|o: Bejž zdej po persen hiter.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja, saj se ti vidi , si vodljiv k sledni pes, brez sposobnosti razmišljanja in lastnega mišljenja, ponižno zvest svojmu gospodarju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 takle potepushki pes....she znachke o cepljenju nimabo treba shintarja poklicat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.