Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hm, tut zgodovina ni tvoja vrlina x:Dx

mick taglauni dunajski kočijaž x:Dx  x:Dx

Joj, bošček, si čist zablužen. To nima nbene veze z zgodovino. Nemci so znani k discipliniran in vodljiv ter poslušen narod........zlo pogosto pa tudi nesposoben samostojno razmišljati, švoh individualisti. In ti si se hvalil z nemškimi koreninami. In tak zgleda tud si. Ko se pojavi še aakhut, si pa ves blažen, hitr se pridružiš k nekomu pametnejšemu od tebe in se mu ukloniš. x;)x

Iz česa izvira "dunajski kočijaž" pa ti zgleda niti mal ni jasno. x;)x

Aakhut, raje beograjski tramvadžija k dunajski kočijaž, čeprav ne vem od kod ti ta prispodoba, me pa veseli, da si bobija osrečil :palec: x:)x . Je bil že čist na psu. :vragec: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Aakhut, raje beograjski tramvadžija k dunajski kočijaš, čeprav ne vem od kod ti ta prispodoba, me pa veseli, da si bobija osrečil :palec:  x:)x . Je bil že čist na psu.  :vragec:  x;)x

:vragec:

sej mora bit jeba u lajfu, che gospodarju najprej nogo odrezhejo...pol pa ga she pokopljejo...(tko daaaaalech stran)

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a zdej te pa? :eek:

x:Dx

če pa nič nea bereš x:o)x

aja, vseved miki x:Dx  x;)x

Pa si res bošček. Mislim, da sem to jasno povedal večkrat, ne moremo in ne smemo biti indeferentni do politike, ker tako ali drugače kroji naš vsakdan. x;)x

Ne berem tvojih bedastih citiranj za nas povsem nepomembnih političnih prepirčkov. x^x Berem to, kar se meni zdi pomembno, ne tvojih slovenceljskih traparij. x;)x

K. Čapek

Mater, a je teb tud zmanjkal idej ?  x;)x

:vragec:

ti vse sklepash samo po sebi.... :xx!:

666 zlomkou....tralala

Ne, sklepal sem po tvojem postu, ki nima nbene veze ne z mano ne s to debato. x;)x x^x

K. Čapek

Ja, saj se ti vidi si vodljiv k sledni pes, brez sposobnosti razmišljanja in lastnega mišljenja, ponižno zvest svojmu gospodarju.
.MIk mislem,da je to mladostni večrednostni komplex,hmmmm
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

In člouk se bo končno morau naučit sprejemat drgačne poglede in stališča, sklepat kompromise, če bo hotu vladat.  ..Al bo že v štartu pokazal svojo (ne)sposobnost in mu sploh ne bo uspelo sestavit vlade?
:palec:

In tak zgleda tud si. Ko se pojavi še aakhut, si pa ves blažen, hitr se pridružiš k nekomu pametnejšemu od tebe in se mu ukloniš.  

.... me pa veseli, da si bobija osrečil.Je bil že čist na psu.

x:Dx

zlo dobr ti gre, se učim vseen, res...

maš dobro zalogo besednega arhiva x^x

x:Dx x:Dx

Ne bi bil, ne bi x;)x . Janša je tako kot vsi ostali, vse za oblast, pa tud če treba požret vsa svoja kao načela in stališča, pa tudi obljube volivcem. Se mi pa zdi, da bi bilo pošteno, da ostane LDS v opoziciji, pošteno od LDS in SDS. x^x Zaenkrat Janša tuhta kaj nardit in tipa situacijo, mislim, da ravna prav. Se verjetn tud zaveda, da so volivci bolj volili za spremembe kot za SDS in da, če hoče dobiti tudi naslednje volitve ali pa že lokalne volitve, se bo tokrat za spremembo moral izkazati z delom, ne samo s puhlicami. x;)x

Hm, Jelinčič je nekje rekel, da bo Janša kot premier težko dosegel kaj z Hrvati, saj baje razpolagajo z dokumentacijo o Janšinem poslovanju z orožjem. x;)x :vragec: :eek:

K. Čapek

pol pa miki bluzi o SDS kot nezreli stranki, jao, debilno

Mick nikol ni rekel, da je SDS nezrela stranka (to ali je zrela al ne se bo sicer izkazalo zdej, me pa zanima kaj bi ostalo od nje, če bi jo zapustil J. Janša x;)x , tako kot je v bistvu LDS Drnovšek), je pa stranka brez pravega političnega profila. x^x

S svojimi komentarji za debilnega opredeljuješ zlasti sebe. x;)x

K. Čapek

Že spet se motiš.....na lnf-ju je prostora celo za več nas. :vragec: x:o)x x:Dx

In sploh ne gre za to......gre za to, da SDS nima kadra. Nima karizmatičnih in sposobnih ljudi. In ima en kup lojzekov. Česar se zaveda tudi Janša. x^x Mogoče mu je to do sedaj odgovarjalo, zdaj ko bo treba kaj nardit, pa se je ded zamislil. x;)x

Kar se pa tiče Golobiča......ne rabim detajlno prebirat, sem gledal na RTS......pa ti pojasnim, kar tukaj iz pisnega teksta ni mogoče razbrati..........njegova izjava je bila cinična. x;)x Ker mu enostavno ne verjame, da se je kar naenkrat spremenil. Tebi so seveda te izjave zdaj naenkrat veliko vredne, pa čeprav so od zate - bednika al kak mu že praviš, Golobiča. x:o)x Sledni pesek, marš v kočo. x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...