aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 che neb blo rodeta.....cerkeu she zmeri neb dobila nch nazaj od nacionaliziranega ej mick....te mam na sumu....de ti pa ona "gospa" ista oseba sta 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 che neb blo rodeta.....cerkeu she zmeri neb dobila nch nazaj od nacionaliziranega ej mick....te mam na sumu....de ti pa ona "gospa" ista oseba staKar bi bilo edino prav x!x Po tvojih stališčih bi jaz prej pomislil, da si ti "ona gospa". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 che neb blo rodeta.....cerkeu she zmeri neb dobila nch nazaj od nacionaliziranega ej mick....te mam na sumu....de ti pa ona "gospa" ista oseba staKar bi bilo edino prav x!x Po tvojih stališčih bi jaz prej pomislil, da si ti "ona gospa". pa te mam res na sumu....de ni mick-en samo organ razplojevanja, ampak tudi razmishljanja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nekdo zavaja javnost Parlamentarne volitve LDS [ 8 ] [14.55%] SDS [ 13 ] [23.64%] ZLSD [ 4 ] [7.27%] SLS [ 1 ] [1.82%] N.Si [ 1 ] [1.82%] DeSUS [ 0 ] [0.00%] SNS [ 8 ] [14.55%] SMS [ 0 ] [0.00%] DRUGO [ 3 ] [5.45%] NOBENEGA [ 17 ] [30.91%] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Premočna zmaga "nobenega" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Smo pa v anketi še kar zadeli, razen tistih, ki so preveč stavili na plemenitaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Kaj pa Uran Mislim, da imamo srečo z izbiro.Rode je izjavil, da sicer ni čisto v celoti po njegovi izbiri, v resnici ni bilo nič po njegovo.Baje je priljubljen, umirjen, predvsem se več ukvarja z vero in manj s politiko, prava gorenjska faca... Bomo videli, ampak vtis ni slab!Papa, hvala za to izbiro! Kaj pa ima to s parlamentarnimi volitvami? Marsikaj, marsekaj, ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ZMAGA BUSHA 666 zlomkou....zdej bomo pa (B)arabcem pokazal.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 A ne?Me pa cudi, da ti tako mislis, Bobnar, za Aakhuta me pa nic ne cudi, ves dan imam tv prizgan in 'sledim' z enim usesom in vsake tolk ocesom...Natancno to - americani kako trapasto so izvolili, ja, ker to se, sory, tud mene tice.Komajda lohk tankam za jurja.Itak me pa prav zanima, mah... ! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 mene pa ob zivce spravljajo muchke, ko so v bistvu kompa, z bin Ladnom, pol pa vse te drame pa vijevaje, americani pa tolk naivni pa.... zavedni ... ja, da so se odlocil za vojno..Saj, zal bodo se kaksno bombo hitro dobili v odgovor na pot, ki so jo izbrali, slednjo zal ne samo zase, pac pa kar za ves svet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 jaz sem pa dons opazila, da je pofarban (lase). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...ni važno kaj te (nas) zanima, odločajo o tem itak eni defektneži ki s prstom na zemljevidu ne znajo pokazat evrope... no, odštevam dneve ko bo Buš napadel Iran... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ka-ta-stro-fa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 jp, te zdriski so res en čuden narod... kako so lahko .. Bush zmagu? čudno,da niso vsi okoli ust popikani.......(vilce) Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mene pa ob zivce spravljajo muchke, ko so v bistvu kompa, z bin Ladnom, pol pa vse te drame pa vijevaje, americani pa tolk naivni pa.... zavedni ... ja, da so se odlocil za vojno..Saj, zal bodo se kaksno bombo hitro dobili v odgovor na pot, ki so jo izbrali, slednjo zal ne samo zase, pac pa kar za ves svet. Kaj ne veš, da mu je Bine prinesel zmago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 hehe pedri se she shtiri leta naujo mogl legalno porochat (B)arabci bojo pa tut fasal svoje 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Tema tole...Busha za predsednika :xx!: Kaj bojo Arabci dobil svoje...sej sam po ljudeh tolčejo...pravijo amerikanci, da je učinkovit v boju proti terorizmu...ja...pa Osama je tut zaprt, a ne?Nafto boš, Zlomk, tut zarad njega draži plačeval... vsi bomo plačal stroške njegovih nobuloznih kompleksov in potreb po vojni... mene on spomne na Hitlerja...sam da je bil švabo daleko bolj inteligenten... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>....nafta bo še dražja, vojna bo nekaj vsakdanjega postala... :xx!: preklet narod ameriški zarukan... :xx!:Te tvoje ocene, pa tista o Iranu, ja, mislim prav tako. Nafta se je takoj podražila, ko so bili znani delni rezultati, ki so kazali na zmago Busha.Da pa bo Bush gotovo zmagal, sem slišal prav v zvezi z enim takim komentarjem - ker mora porihtati še Iran, preden gre.In briga njega Amerika, samo da je dobro za Teksas... ampak teksas bo kmalu pol sveta.Kot protestirajo posamezni Američani - ja, 11.9. je katastrofa za njih, ampak Bush si jo je prisvojil za svojo. Zato opozarjajo - 10.9. je za njih še važnejši... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Če muslimani ugrabijo naše nedolžne žrtve, bi mi ostali morali ugrabiti njihove bližnje ali vsaj ostale muslimane - in če oni pobijejo naše ljudi, bi mi pobili njihove. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ...prleti moja sem pa prav......odmeve gledam, čuj, pa kaj Janša Drnovška oponaša? Mala nima pojma o politiki, je razen po pomoti ne spremlja glih, pa je to opazila. Pravim, upam da ja........in da ne le navzven. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bobnar, bluzi ti kar češ, povedal sem pač to kar se je dejansko zgodilo.......ravno zato, ker jaz zadeve spremljam, ona pa ne. Ne vem, kaj tebe to tolk prizadene? Al pa te mogoče bolj zanima mnenje o predsedniku in podpredsedniku parlamenta? Al te ne? Tako kot vas (SDS) tud SAM navidezno in trenutno zanima mišljenje drugače mislečih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Pahor lahko stori kar hoče. In tako bo tudi storil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Ne razumeš kaj komentiram. Spet. In tud jaz tebe nisem nič vprašal? Oziroma te sem, samo ti izgleda ni do odgovora. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>upam,,da ne, ker Drni zgleda kot strašilo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ti si si po svoje razlagal moj komentar in začutil silno potrebo po jasnovidnem komentarju... ... razen če si intimni partner g. Pahorja in ti je nalahno zašepetal njegove tegobe drugi del pa si zadel... Imaš pač omejen pogled na zadevo. Ni prvič. Zadel sem tudi prvi del. Rupel kot nek faktor v politki je tud popolnoma sam imel možnost izbire, ne Tako jo ima tudi Pahor...... s svojo stranko ali brez nje. Hahaha....seveda.....v času, ko je v EU zaradi nestrpnih stališč Buttiglioneja padla Barrosova ekipa, smo v Sloveniji za predsednika parlamenta, ki je druga najpomembnejša "protokolarna" funkcija v državi, izvolili homofoba in tipčka, ki je izjavu, da ima samska plodna ženska, ki si želi otroka, tako hud odpor do moških, da potrebuje psihiatrično pomoč In da domobranska prisega sicer obljublja sodelovanje z nemško oboroženo silo, a njen končni cilj je slovenska domovina kot del svobodne Evrope. Pa tou te dol vbuje. Da se sploh ne menimo, da je SDS v želji po podpori SNS za podpredsednika imenovala nacionalista in vsesplošno fobioznega Saša Pečeta. Če bi bili taktni in pametni, bi imenovali PREDSEDNICO parlamenta, to bi bila poteza. Pa četudi tud ta z mal radikalnejšemi stališči, bi pa vsaj lahko "opevali" svojo aktivnost v smeri vključevanja žensk v politiko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Kot običajno sta tud v tvojem zadnjem postu jasno vidna širina in bogastvo tvoje sposobnosti komunikacije in izražanja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.