Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

Nekako se ne spomnim, da bi kakšna koalicija kdaj uspela imeti 2/3 večino, pa je tudi ta niti pod razno ne bo imela. Kar bi bilo v bistvu tudi slabo, že v prejšnji 4-letki se je izkazalo, da slaba (po številu poslancev x;)x ) opozicija ni nekaj kar bi bilo zaželjeno. 2/3 večina za spremembo ustave ali sprejem ustavnih zakonov se pridobiva na drgačne načine, poskuša se iskati konsenz tudi z opozicijskimi strankami, ne pa z oblikovanjem vladne koalicije s praktično nemogočo 2/3 večino. Pa saj to je menda vsem jasno, ne? x;)x Ali je Janša zbral dovolj glasov za uspešno vladanje je seveda veliko vprašanje. Desus ga lahko ima ves čas v šahu in v primeru večjega konflikta se lahko Janša na brzino znajde v manjšinski vladi......kar zadeve precej zakomplicira, česar se zaveda tudi sam in poskuša pridobiti zaveznike tudi v strankah in pri ljudeh iz katerih se je še ne tako davno norčeval in jih poniževal....... x;)x

Hahahaha....slišim po radiu, da je predsednik parlamenta Cukjati v Oni izjavil nekaj v stilu......."in ko mi je bila kakšna ženska všeč, sem kmal ugotovil, da je lezbijka" :eek: x:Dx x:Dx Bošček.... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Enako mnenje imam jaz o tebi, Bobnar. x;)x S tem pa, da pri tebi ne gre samo za razjasnitev pojma politike ampak tudi za neznanje in ozkost razmišljanja.

Kar se pa tiče gledanja iz moje lastne ego in čustvene perspektive........se ti ne zdi, da govoriš v bistvu o sebi? Ker jaz nisem na nikogar v politiki tako na-vezan kot ti na SDS... x;)x

V ničemer nisi konkretno (pustiva tvoje bluzenje že apriori usmerejeno proti mojim razmišljanjem) demantiral mojega posta.........razlog je jasen......ga ne moreš. x^x

K. Čapek

Kdo? Jaz, če nisi opazil. :vragec: x;)x Pa sploh ne bi rabil, res, ker jo jasno kažeš (ozkost) v svojih postih......

In vedno mi je prav smešno, ko nekdo, ki je bil praktično še v plenicah v času komunizma, tako vsevedno govori o rdečih xDDx . Seveda na način, ki so mu ga vtumbali v glavo. x;)x Ker iz lastnih izkušenj nima pojma. In za padec komunizma ni naredil popolnoma nič. Pa poskuša soli pamet ljudem (tudi meni), ki smo s svojim načinom življenja v tistih časih zagotovo tudi pripomogli k padcu enopartijskega sistema, s svojim načinom življenja in delovanja smo praktično bili "opozicija". Tako kot tudi veliko politikov iz LDS na primer. Pa npr. Mladina....časopis, ki je bil medijski prvolinijaš v boju proti takratni oblasti. Ker pa je uvidel, da je poskus vladanja nekaterih iz nove garniture zlo podoben, če ne celo hujši od vladavine tistih po letu 75,80 v Sloveniji, se je uprl tudi tem......kar gre enim zelo v nos, nepoznavajoč naravo te revije. Ah, izguba časa......poskusit razširit obzorja ozkovidnim in ozkosrčnim, saj vem.... x;)x

K. Čapek

x:Dx ...ni ti pomoči, si res čist obseden xrolleyesx Da si ti fanatični partijec v velikočem fašistoidne partije (sds) se itak vidi na vsakem tvojem postu na tej temi x;)x .....Kdo je možni debil v najini debati pa pusti presoji bralcev teme..... x;)x ...ker kar se najinega mnenja drugega o drugem tiče ni dvoma.....se ponavljaš x;)x Je pa mi zanimivo, da ne znaš kontraargumentirat nobenga mojga posta.......sami brezvezni in plehki odgovori.... Hahaha, me prav zanima a se je Janša res obkrožil s samimi takimi intelektualno omejenimi modeli. :O:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> Ali je Janša zbral dovolj glasov za uspešno vladanje je seveda veliko vprašanje. Desus ga lahko ima ves čas v šahu in v primeru večjega konflikta se lahko Janša na brzino znajde v manjšinski vladi..kar zadeve precej zakomplicira, česar se zaveda tudi sam in poskuša pridobiti zaveznike tudi v strankah in pri ljudeh iz katerih se je še ne tako davno norčeval in jih poniževal
sj sm povedu,začetna konfuznost :8):
<{POST_SNAPBACK}>Politika je lezbijka
heh, pa ne sam to ,javni retorični hobby :8):
<{POST_SNAPBACK}> S tem pa, da pri tebi ne gre samo za razjasnitev pojma politike ampak tudi za neznanje in ozkost razmišljanja ... .razlog je jasen....ga ne moreš.
.po moje razviva sam tisto kar mu je privlačno za uho in nadgradnja tega se sama piše :8):
<{POST_SNAPBACK}> .pa jo še vedno v glavnem moški. Mogoče je pa zato tolk tečna.
x:Dx
<{POST_SNAPBACK}>..res, ker jo jasno kažeš (ozkost) v svojih postih.. Ah, izguba časa...poskusit razširit obzorja ozkovidnim in ozkosrčnim, saj vem...
:vragec:
<{POST_SNAPBACK}>.Kdo je možni debil v najini debati pa pusti presoji bralcev teme...

.se ponavljaš  Je pa mi zanimivo, da ne znaš kontraargumentirat nobenga mojga posta...sami brezvezni in plehki odgovori... Hah, me prav zanima a se je Janša res obkrožil s samimi takimi intelektualno omejenimi modeli

zanimivo, hmmm :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Tako, Janša je mandatar. Danes je v parlamentu "rožice sadil".

V Ezopovi basni se je nek bahač hvalil, kako daleč je skočil na Rodosu. Eden od polušalcev pa mu je rekel: "Hic Rhodus, hic salta"! (Tukaj je Rodos, tukaj skoči).

Torej, ne po besedah, po dejanjih bomo sodili Janševo vladno ekipo.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Pač nimaš pojma. A to je zate presenečenje al kaj? In ti men o politiki xrolleyesx Hihihi, mal me strah postaja za Slo, če so vsi sds-ovci tako naivni kot pisec najbolj konstruktivnih postov na forumu...... x8Dx x:Dx

Bobnar , Lucifer in aakhut......prihodnost slovenskega naroda :onfire: :onfire: x:Dx x:Dx x8Dx

K. Čapek

Hahaha........pa še resno je vzel, da bi to tak primitivo kot je, lahko bil x:Dx In ti seveda veš kje sem in kje nisem glasen? Pojma nimaš "prihodnost slovenskega naroda"....hahahahaha....svašta. x:Dx

K. Čapek

Janša mi je gol prlepo poleti julija ko smo fuzbal špilali. Za poslanca (mandatarja), morm priznat, špila dobro, kako pa se bo odrezal na tej novi tekmi, ki bo nekoliko daljša, bomo pa vidli???? Dva rumena sta hitro rdeči, ker se mi zdi, navkljub njegovi ne preveč močni konstituciji, kdaj pa kdaj grobo štarta??? xDDx :o|o: x?x
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Tako, Janša je mandatar. Danes je v parlamentu "rožice sadil".

V Ezopovi basni se je nek bahač hvalil, kako daleč je skočil na Rodosu. Eden od polušalcev pa mu je rekel: "Hic Rhodus, hic salta"! (Tukaj je Rodos, tukaj skoči).

Torej, ne po besedah, po dejanjih bomo sodili Janševo vladno ekipo.

Točno tako. :palec:

K. Čapek

Pa maš resno kasno paljenje..... x;)x

Hih, dečki so takoj začeli delati na racinoalizaciji državne uprave. In začeli pri vrhu, kot se spodobi :inocent: . Sedaj bomo za razliko od prejšnjih 14 imeli 15 ministrstev (še tak ni hudo, Bajuk si jih je omislil 17), državnih sekretarjev ne bodo imeli le ministri ampak tud predsednik vlade. Ole. x:o)x x8Dx :vragec:

K. Čapek

Butl xrolleyesx .......ne štekaš ama baš nič x^x . Sedanji najverjetnejši opoziciji v dani situaciji odgovarja, da Janša čimprej prevzame oblast, sestavi vlado..... x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...