Buddha 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 nene bobi, sem urejeval podatke in se nacrtno odstranil iz forumov, torej tvoje trditve spet napacne in izmisljene kot ze nic kolikokrat domislijsko opevane < dajmo zdravo kritizirat, ne pa tekmovat moje mnenje je.............sem slisal mnenje.............jaz osebno menim............nekoc menil sem, sedaj pa tko razmisljam.......... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ti se kar izmikaj poredna miš prkazuj pozitivno ne pa drekat tu in tam Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Oj, butnskalko...sem zdaj gledal del Virantovega pojasnila na pop tv. Eh, brez veze. Moje mnenje je, da Slovenija glede na svojo velikost ne potrebuje več kot maksimalno med 10 in 12 ministrstev. Tu ga je že LDS-ova vlada biksala, da se o Bajukovi ne menimo. Torej bi morali število ministrstev znižati na to število, dejavnosti ukinjenih "nepotrebnih" ministrstev pa vključiti v službe (tak imamo po različnih ministrstvih kup malo potrebnih ali pa s pretiranim številom zaposlenih - Uradov, Agencij itd.) sorodnih ministrstev. Znižanje števila državnih sekretarjev, vzporedno pa zvišanje števila raznih Direktoratov in njihovih šefov je pa.........jao jao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Butnskalko 1 - Lucko.....marš natančno prebrat moj post x!x Butnskalko 2 - Bobnar......tak zlo pojma nimaš, da je še za kvaziintelektualca kot si ti hudo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tu ga je že LDS-ova vlada biksala, ...upam, da citiran del mojga posta, ki si ga komentiral, za tvoje bralne sposobnosti ni prekompliciran in predolg. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 O, bobek seus . Nič popadki, polpismenost enih, pa morm še citirat svoj post, da opazijo. ....pa tak ne bo nič pomagalo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ja, res.......nikak, da se je znebiš, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Eh, a ni škoda teme? sem upala, da bomo tule lahko resno debatirali, pa vidim, da nima smisla... :xx!: kaj naj novo temo odprem al kaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Pa ja ......z naslovom npr. "izpolnitev predvolilnih obljub nove oblasti" ........parlamentarne volitve so itak mim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa ja ......z naslovom npr. "izpolnitev predvolilnih obljub nove oblasti" ........parlamentarne volitve so itak mim. oh....lahko bi vas par mel klele novo temo:JOKAJMO SKUPAJ Z LDS-om 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hehe....da ne bomo imeli čez par mescev tukaj vsi mi teme........jokajmo skupaj s SDS-om Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehe....da ne bomo imeli čez par mescev tukaj vsi mi teme........jokajmo skupaj s SDS-om de naush ti zarad chesa drucga jokou... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hahahaha....še na štajersko si ne upaš..... Ti pa garantiram, da čez par mesecev ne boš več tako navdušen oboževalec SDS (razen, če boš pač iz inata trmoglav), med drugim tudi zato, ker nič od tistega, zarad česar ste jih nestrpneži toliko podpirali, ne bodo izpolnili. A ti res še ni jasn? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> A ti res še ni jasn? jasno mi je od posta do posta:MICK JE NAJVECHJI (paradoks!) BUTLki je izgubil otroshke sanje o vechnosti neke stranke 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ja, saj jaz te tud razumem......eni pač rabite mal dlje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ka te fukaš ti samo Lucifer? Ti fali cukra al sexa al bi rad dudo? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Toti štajerci ga vsi serjemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick. Povečaj dozo svojih tablet. Če si nepismen je pač tvoj problem. Pa popravljanje za nazaj ne šteje. ...popravljanje postov je tvoja značilna domena, ne moja. Če ti nisi sposoben prebrat enga posta tko k se spodobi....tvoj blem. Ooooo, bobnar, k ti že tolk slab gre pa še pomagaš šibkejšim umom? Lepo od tebe. Kaka vozeka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Eh, dajte...zdaj ste pa res že tečni... :xx!: ...tolk je stvari, o katerih se da debatirat...vi pa vozeki, hepani, pa tako... Marsa tam piše...idite na chat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Bemu, če pa sam sklepam iz vsebine postov posameznikov, da je to način komunikacije, ki jim je najbližji, najljubši, najrazumljivejši.......pol pa se jim samo trudim ugodit. Pa vedno najprej tak čist ok post napišem, sam svoje mnenje podam, pol pa...... Hih, tolk stvari je za debatitat, ti pa ravno o tem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, če pa sam sklepam iz vsebine postov posameznikov, da je to način komunikacije, ki jim je najbližji, najljubši, najrazumljivejši.......pol pa se jim samo trudim ugodit. zanimivo....kako se vedno tochno tak oglasi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 A nje a nje Sam tako, brez dodanih brezveznih opazk, lahko še 100x isto napišem, pa ne boš skužu, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A nje a nje Sam tako, brez dodanih brezveznih opazk, lahko še 100x isto napišem, pa ne boš skužu, ne hehepoizkusi za spremembo malce drugacherecimo....da sploh nich ne napishesh 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Jao, še na uro se ne spozna .........al pa si me že tolk pogrešal, da se ti je zdelo - tri ure. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ...huuu, a to je to? Tak hiter, da tvoj razum uspe zaznat sam prve pa zadnje besede. B o m m a l z n i ž a l b r z i n o, d a b o š k d a j t u d k a j r a z u m u..... ....bemu, si počasn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.