Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>a dej nehi x:o)x

hm, mislim da ne, je pa bil verjetno stacionaren :o|o:

moj fotr je takrat tut avto kupil, pa že ima en mičken problemček :xx!:

k so tak dolgo pocali z dobavo :xx!:

Sori x:Ix

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Pa sem spet doma. In spet ena in iste teme. Mat še vedno nostalgična, pa kako je blo vse drugač, pa zakaj more banki tok plačevat...jo podučiš, da banka kasira za storitev in da ni neka dobrodelna ustanova....bla bla bla v glavnem. V ta neproduktiven pogovor se vključi sestrin fant s svojimi idejami, kaj bi managerji mogl, pa kaj ne, pa zakaj majo take dobičke firma., da to ni prav??? (v glavnem temelji ekonomije so mu španska vas). S sestro še neki argumentirava, sam je to itak isto, kot če bi gluhmu razlagal in potem fotr iz fore prbije, zakaj pa pol nista LDS volile (čist izven konteksta) in sestrin fant takoj, ja zakaj pa ne, v smislu LDS so krivi za kapitalizem (najbrž tud v drugih državah???). No on je volu SDS, midve pač ne. In potem spet prepiri, da zdej bo pa itak vse drugač....ja zamnjšal bodo javno upravo, ker niso njihovi potencialni volilci in denar, ki ga bodo s tem pridobili namenili za subvencije v kmetijstvu...se pravi nagradil bodo svoje volilce. Itak je vseen kdo zmaga na volitvah. Pač voliš tistega za katerega misliš, da bo naredil najmanj škode, ker škodo naredijo itak vsi...

xnckrivx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Moje mnenje je, da če jih manj menjamo v vladi ali pa ljudi na vodilnih položajih kjer koli so, manj je možnosti, da bo več škode. Tisti ki so pa že škodo naredili je je potrebno preganjati in na en način prisiliti da nastalo škodo popravijo.

Nekaj izkušenj iz prejšnje službe. Vsak novi direktor ki je prišel je ta prvo poskrbel za sebe, v podjetju naredil škodo in šel seveda na še boljše delovno mesto. Spet je drugi prišel, poskrbel zase in normalno tudi ta delal škodo. Delavci so na vse možne načine poskušali, da odpravijo škodo od prvega, pa potem od drugega in tako naprej do bankrota oz. stečaja.

Danes ni nič boljše stara vlada je odšla in prišla je nova. Dragi moji brez iluzij. Nova vlada še svoje stole ni dobro segrela pa že išče načine da se izgone volilnim obljubam. Prihajajo novi (stari)zakoni prilagojeni njihovim potrebam. V javnosti se med seboj kregajo po drugi starani ga pa skupaj žurajo. V javnosti so opozicija, za zaprtimi vrati pa sklepajo skupne posle in eni drugim delajo usluge.

Zato dragi moji brez utvar. Nič boljše ne bo,kvečem slabi. Saj se množijo kot podgane.Več jih imamo več jih moramo vzdrževat.

Oltina :palec: Saj sm reku......"uzdaj se u svoje kljuse". x^x Je pa res, da se politiki tud......"uzdajo na naše kljuse" :o|o: x;)x x:o)x

Ja, samo DD še misli tud na nas! :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Verjetno lahko sklepate za katero partijo sem volil jaz, SDS seveda. Pa ne zaradi tega, ker bi bil zagret privrženec Janše, preprosto, SDS je bila edina zadosti močna alternativa obstoječi vladi.

Zame so te volitve predstavljale nezaupnico vladi, ki je ni bilo mogoče ignorirati.

Komentar o novem vodstvu in "najprej poskrbeti za svojo rit" verjetno ni za ušesa privlečen, do neke mere. Ampak še vedno raje izberem to, kot pa neomejeno oblast (diktaturo), katera sploh nima več potrebe po skrivanju, da skrbi le za svojo rit. Češ, kdo nam pa kaj more.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

oltini se ochitno kolca po "starih dobrih chasih" :xx!:  enopartijskega enoumja

ovca k ovca

666 zlomkou.....tralala

za dobre stare čase (kot pravijo naši stari) sem bila še tako rekoč v plenicah.Govorila sem o času pred parimi leti nazaj ko so firme načrtno spravljali v stečaj.

Všeč mi je to da si optimist. Nažalost sem bolj pesimistična in mislim da bo samo slabše. Pluton v Strelcu bo še naredil drm, posledice pa bodo očitne ko bo v Kozorogu.

• 3 weeks later...
Guest sstane

Pošten, pravičen in produktiven zaključek tranzicije se lahko zgodi le s sprejemom Zakona o Delnici Države Republike Slovenije.

Misli kdo drugače? :8): :8): :8): :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...