Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Natančno preberem vse kar napišeš, zato te pa opozarjam na tvoje nesmiselno pogojevanje objektivnosti novinarjevega pisanja v tem primeru. V enem stavku napišeš enako kot jaz, da ti je Jančič všeč, takoj v naslednjem mi pa zaradi tega "očitaš" jako objektivnost, ker sem se v Jančiču kao našel....... In potem mi še uturiš enačenje Večera z Magom in Demokracijo, pa ni niti duha ne sluha v mojem postu o enačenju teh medijev....ampak sem samo napisal, da bolj enostranskega medija kot sta ta dva težko kje zaslediš, po drugi strani pa se opozicija ves čas joče, kako so mediji neobjektivni. Al pa mi mogoče hočeš osporavat, kar edino sorodnega zanje (enačenje) se da iz mojega pisanja sklepat in to je, da so mediji? Mogoče pa bi bilo za Mag in Demokracijo res primernejše ime "strankarsko trobilo". Ja nič. Sam ne mi kvasit, da članstvo v stranki, še posebej, če hočeš v njej ali s pomočjo nje kaj doseči, ne sili posameznike v "poslušnost". Pozdrav tudi tebi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Hvalica, hj, v kteri stranki je že bil Hvalica? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 SDS. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 aja, hmmampak si je dost upau, se spomniš udarec s časopisom? tak direkten Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Berem pose...moški modrujejo:)))...ali je ženski -bjondi dovoljeno izza ognjišča reči tole?:dolga bo pot, da se demokracije naučimo, privadimo...vsaka skrajnost pripelje lahko do totalitarizma- ki ga nihče ne želi....Imam svoje mnenje in dovolim(!) ti, da poveš svojega, prepričaj me z argumenti, ne z napadom..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 1 Budala, to jih je Hvalica dobu od Kacina (LDS) enja Aja, pa še to.....kar se mene tiče sm prav mal razočaran kako malo ženske (ne glede na barvo las ) na forumu pa tudi drugje zanima politika, verjetno je tudi to pokazatelj zakaj je žensk v politiki dokaj malo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Uh, Bobnar, si čist zašel? Pa greva po vrsti.....jaz sem napisal, da mi je Jančič čist všeč - ti si napisal, da ti je Jančič všeč, razlika je torej le v besedici "čist". Si pravi SDS , vztrajaš, čeprav sekaš povsem mimo - nikjer nisem naredil vzporednice ali primerjave Maga, Demokracije in Večera, samo v tem, da so mediji - a niso? In tako se smešiš ti, ki mi potem opisuješ, da je Večer pač dnevnik kar itak ve vsaj vsak Štajerc. In kot da je to sedaj najbolj pomembno v tej najini debati. Ne, ne vem v čigavih rokah so mediji, če pa bi jaz bil lastnik medijev v smislu kot ti nakazuješ, da je LDS, bi velik del novinarjev iz določenih medijev že zdavnaj nagnal, tud npr. Jančiča Pa ne mi zdej uturit kaj v stilu - ja, to bi ti počel, če bi bil lastnik. Ha-ha-ha....kako si smešen, kdo pa pravi, da jih poznam samo iz medijev? Ti? Jaz, ker pravim, da nisem član nobene stranke? Joj, joj. Ti dobro veš, da se glede strank in njihovih članov ter demokracije in svobode mišljenja posameznikov v večini strankah, še posebej pa v SDS , ne motim, mogoče pa nočeš, da bi vedeli še drugi. Sicer pa je spremljanje politike po medijih dovolj, da to ugotoviš, primerov kot je Rupel in Hvalica al podobnih je kr neki. Berem, da je Janša proti verouku v šolah in da je ateist? Ti....iz prve roke.....a je to res? Še kje začnem mal bl pozitivno o njem mislit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Nič ne prikrajam Bobnar, ti zezneš stvar, ker ti jezik prehiteva pamet, pol pa se sprenevedaš. Da si pravi SDS sem ti napisal glede tvojega stila in razmišljanja, ki je tipično in značilno za SDS. Ponavljanje floskul, podcenjevanje, napad, nestrpnost, vsevednost, vzvišenost....... Kar se tiče kandidata za poslanca, bi bolj verjel tvoji trezni in menim da dobri presoji, da nimaš prevelikih šans, ker kaj pa je dobit službo za bivšega nadobudnega in sposobnega poslanca? Ajnfo k pasul, poleg tega pa kje le piše, da bi glede na tvoje sposobnosti sploh kdaj bil bivši? Tako da tvojemu pojasnilu zakaj si si premislil v kandidaturi za poslanca ne verjamem , bemu, pa da se nisi ustrašu? Da pa bi zaradi tega bil slab človek pa niti za trenutek nisem pomislil, prej sem to pomislil ob tvojih pogostih in ciničnih postih z veseljem posredovanih velik lunatkom. Ha-ha, če je to kriterij za bebavost, potem so SDS z Magom in Demokracijo definitivno bebasti. Da so mediji v rokah LDS in pristranski je že spet ena vedno znova se ponavljajoča laž, dejstvo pa je, da bi SDS rada, da bi bili v njihovih rokah in delovali po njihovih navodilih, kar so pokazali npr. tudi z zavrnitvijo sodelovanja v oddaji Pod žarometom. Dejstvo je tudi, da so NEKATERI mediji pod vplivom ene ali druge politične struje, o tem ni dvoma. Npr. Ognjišče , mal se zezam, no. Od kod še kaj vem o politki razen iz medijev? Tudi od prijateljev in celo sorodnikov, ki so člani različnih strank, tudi SDS-a. Sicer pa je zame že povsem dovolj, da pozorno spremljam, preberem in poslušam izjave in nastope politikov, ob znanju, ki menim, da ga imam in ob dokaj pozornem spremljanju dogajanja na velik področjih družbenega življenja. Ne nasedam pa političnim floskulam, populizmu ipd. Ha-ha, Hvalica je bil mandeljc, ki je prišel mimo in ki je odletel zarad lažje koordinacije......aha. In še zdaleč ni bil edini mandeljc. Ne, služba ni članstvo v stranki, Bobnar, nehaj se že smešit s takimi primerjavami, no.......ne moreš uporabit povsem neprimerljivih stvari zato, da bi dosegel svoj prav. Ne, nisem vrhovni, nasprotno, včasih se počutim k tlačan in brezpravna raja. Ko govorimo resno jemljem izjave, ki jih mi posredujete - resno, še zdaleč pa ne smrtno resno. Če si pozorno sledil konfliktu Janša - Rupel veš, da temu ni rečti kar običajen spor. Enako velja za konflikt s Hvalico. Štos je v tem, da je teh konfliktov Janše veliko in da se je sprl praktično z vsemi nekdanjimi sodelavci in zavezniki Zakaj? Ni potrebe, da mi pojasnjuješ osnove politike, je pa potreba in to velika, da si jih sam prebereš. Oho, bi pa se ja spodobilo, da bi kot član SDS pa le vedel, kako predsednik (in stranka - to veš?) razmišlja o dokaj pomembnem vprašanju na področju šolstva. In kaj misliš ti o verouku v šolah? No, lepo ga pozdravi, ko boš že tam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Aja, pa še to.....kar se mene tiče sm prav mal razočaran kako malo ženske (ne glede na barvo las ) na forumu pa tudi drugje zanima politika, verjetno je tudi to pokazatelj zakaj je žensk v politiki dokaj malo. Tezko se je bost s hudo*urcnezi ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Glasuj za formulo CANKAR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Hej, hej, ne ti meni o podcenjevanju, ponavljanju, floskulah in to... Opažam, da iz posta v post postajaš bolj nestrpen in nasilen, to pa očitaš meni?A si čist trezen ti? Jao, spet prikrajaš po svoje, pa to je neverjetno... Ne ne, Mick, nič se nisem ustrašil, udeležil sem se vseh izobraževanj, seminarjev, soočenj znotraj stranke, posvetovanj z Janšo ipd, seveda se vse dogaja v Ljubljani, in sploh glede na to, da se seveda vse to zdajle še stopnjuje z nastopi po volilnih okrajih, enostavno ni izvedljivo. Glej, verjemi kar hočeš, tako je. Delam cel dan v službi, potem pa imam še en posel zraven, tut bend sem pustil zarad pomanjkanja časa, ti pa neki bluziš tu o strahu, jao Aja, pa še selil sem se...Tebe je strah samega sebe, iz službe na kavč in pametovat res ni nek napor. Kritiziraš pa vse okoli sebe, kot da te vsi napadamo.Da so mediji v rokah LDS ni nobena laž, če tega ne veš, tvoj problem, sem že povedal.No, zdaj imajo še SiMobil.Zakaj niso bili "pod žarometi" ne vem.Od kdaj je dejstvo, da bi SDS rada da bi bili mediji njihovi??? Od kod ti to spet? Iz medijev??? Vidim, da se ogromno dejstev poraja v tvoji glavi...Okej, si priznal da je ZATE dovolj, da spremljaš politiko prek medijev, vse v redu, samo pol se ne spuščaj v detajle in poučuj vseh okoli sebe. Se mi zdi, da želiš bolj nahranit svoj ego, kot pa res kaj tehtnega povedat, spet pa netehtnost očitaš opoziciji. Res zanimiva naključja. In zmeraj znova.Sploh se ne trudim uveljavit svoj prav, tako kot ti, od kod ti spet to? Kaj si res tako prizadet, da če ti 12 let mlajši človek parira, si kr ves iz sebe? Pa saj boš ja doživel infarkt, daj ne ga srat no.pa kaj skoz to Hvalico goniš, ja kaj je pa tu tako tragičnega? Mu pač ni dišalo in je spokal, in? A če firma nekoga odpusti, je zato takoj slaba firma?Tole je zelo dobra primerjava Mick, ne poneumljaj.Osnove politike ne razumeš, drugače se ne bi tako trdovratno oklepal teoretičnih floskul.Poitika ni oprijemljiva stvar. Glej ga, spet si posiličen; zakaj kurca pa bi jaz moral za vsako kurčevo stvar imet svoje mnenje?To je tipično za nevedneže, da je treba zmeraj imet svoje mnenje, ja pajade...In če ga nimaš, si kao out. Hoho, šala tedna. Kako nezrelo... No, moje mnenje glede verouka v šolah je tako: sem za to, da se uvede splošni predmet "Svetovne religije", nisem pa za to, da v šolah učijo župniki. Boš zdaj sit? Ne bom tam, hvala. ...ha-ha.....le poglej si svoja uvodna stavka........spreobrnitev in preusmeritev mojega očitka tebi - k meni.......care. Ne ti meni.....ha-ha....a boš mi ti diktiral kaj lohk jaz tebi ? A ti bi bil poslanec in še v službi bi ostal? Nič ne prikrajam, sam sklepam, nisem trdil, da je živa resnica, le moje sklepanje, pri katerem tudi ostajam. In ki te je očitno zelo razburilo, mačka pa baje zamijavka, ko ji stopiš na rep, ne. He-he, glej glej....že spet ponavljaš nekaj o čemer nimaš pojma, res pa je, da sklepaš, tako kot jaz zate in tvoje poslanstvo. Kritiziram vse okoli sebe? A ti namest mojih svoje poste bereš? Uf, glej ga Bobnarčka, če jst nisem trezen, pa ti že zelo nujno rabiš najmanj kak persen, sam ne mi zdej očitat, da te proglašam za mamilaša. Ko boš mi dokazal, da so mediji v rokah LDS, se bova o tem naprej menila. Kteri mediji, vsi mediji, pisani, tv, radio...... ...mah, še internet je njihov Ha-ha, si hecen....kje pa si prebral, da priznavam, da (je zame dovolj, če) politiko poznam samo iz medijev? No kje? Od kod mi je znana želja SDS po medijih? Pa ti si pa res smešen, no. Jaz se tudi ne trudim uveljaviti svoj prav, tega uveljavljam, tam kjer je to potrebno in to moram, na forumu samo debatiramo, še zdaleč pa ne bom popustil nakladanjem, lažem, sprenevedanjem, populizmom, širjenju sovraštva, ksenofobiji ipd. Aha, po tvoje bi moral biti tiho, ne A ti, da meni pariraš? A si na robu živčnega zloma al si res tolk vase zavarovan? Že tvoje izrazoslovje kaže na to, da počasi izgubljaš živce, ker te vedno najdem na levi nogi. Zato, pomiri se, vzami persen in še naprej živi v lažnem prepričanju, da si mi sposoben parirat, sam da ti bo lažje. Ko mi pa dejansko boš, pa se javi kaj spet, bom vesel malo bolj dostojnega "nasprotnika". Delim mnenje s teboj glede verouka. Le kaj to pomeni pri desnih volivcih za vašo stranko versus NSi? A sem do zdaj bil lačen? Aaaaaah....kako to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Glasuj za formulo CANKAR GLASUJTA ZA FORMULO C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ojla sstane Ka te to je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Toto je en cankar na mesec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Kaj nemo meli eurov? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Črez dve lejti pa nah 100 evrekof na mesnc SLOVENIJA BO TVOJAZ DELNICO DRŽAVE http://www.bsi.si/images/bankovci/10000sit-S.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 No, pa za lahko noč še ena retorična mojstrovina J. Janše izjavljena na TVS: Recimo leta 2000 je bilo ugotovljeno, da je Telekom, da so v Telekomu, državnemu podjetju, izvajali prisluškovanje brez dokumentiranja ukazov. Na podlagi ustne, ustnih navodil takratnega direktorja, ki je bil postavljen s strani LDS - mislim, da je bil takrat gospod Tevž. Ne rečem, da se je, ampak če stvari niso bile urejene, se je lahko zlorabljalo, in utemeljeno sumimo, da se je. V isti sapi je zatrdil, da se je prisluškovalo in potem hkrati zanikal, da to ve. In tako v nedogled in veliko prepogosto pri očitkih, ki jih SDS seje-jo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 sam mik, LDS se bori za boj za obstanek Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 1budala, to nima nobene veze s tem kar predstavljam, precej smešno je, da bi se LDS "boril za obstanek", kot ti praviš, zaradi nakladačev SDS. Normalno je, da bo slej ko prej prišel konec 12-letne vladavine LDS, meni je bolj pomembno, da na oblasti niso modeli kot SDS, je pa res, da sedaj, ko smo v EU, niti oblast takih modelov verjetno za SLO ne predstavlja posebne nevarnosti. Volivci pač naj odločijo, mogoče pa bodo izzidi volitev marsikoga presenetili. Meni osebno je žal le, da SLO nima še "tretje" alternative Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jst sm tud dal glas za nase skrajneze.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jutrček mucek E, vidiš, dans pa se mi več ne da do nezavesti menit s tabo, sem se te naveličal. Vidim, da sploh ne uspeš sledit in si zapomnit kaj napišeš, skleroza v teh letih je nevaren indic, zato ti predlagam čimprejšnji obisk zdravnika. Da pa ne boš spet rekel, da mi v debati s tabo diha zmanjkuje, pa še to: ..... Kaj je čudnega....ja, da velepomembni Bobnar ni bil v Rotaryu Kaj mi diktiraš........pišeš mi "ne ti meni" ......jaz pa pišem ravno tebi. Tvoje pojasnilo je bilo tako nesmiselno, da sem ti zbadljivo napisal "ali bi bil poslanec in še v službi ostal", seveda pa v svoji razburjenosti (a nisi vzel persena - vzami ga dans ) zbadljivosti nisi opazil. Sicer pa nadaljuješ moje pisanje s svojimi veleumnimi zaključki in jih potem pripisuješ meni - ne bo šlo, bobek. Tvoje izrazoslovje me ne moti, pove pa velik o tebi, sedaj ga še potenciraš in seveda takšen nivo debate in takšno ogovarjanje so-debatnika je le izraz nemoči, pa tudi slabih živcev in duhovne revščine, tipične za člane SDS (A si zmešan, kje je tebi pamet, kvaziintelektualec, itd. itd.) Nasprotnik je bil v narekovajih - mogoče bi bilo dobro tudi, da nabaviš očala. Glede Revoza.......samo nakladanje. In na koncu še laž, da take stvari ne pridejo v medije. Ravno včeraj v Odmevih je bilo soočenje Lahovnika in vašega predstavnika o tem , ti si seveda slišal samo vašega predstavnika, obrazložitev Lahovnika pa ti je čist slučajno pobegnila, tako kot sploh zaznava te debate na tv. O medijih si mi odgovoril pač v tvojem stilu, ni mi pa jasno zakaj potem vedno, ko vklopim tv zagledam faco J. Janše in poslušam njegove retorične mojstrovine. A o sodstvu sva tud govorila, al to sam da bi me vsaj nekje "našel", ker sicer, kaj pa imam jaz po tvoje s sodstvom in njegovo učinkovitostjo? Menim pa, da še zdaleč ni tako katastrofalno kot prikazujejo LDS mediji , zaostanki se nanašajo zlasti na izvršbo in zemljiško knjigo, kar pa se intenzivno ureja. Ne pozabi na Persen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jst sm tud dal glas za nase skrajneze.... Vsak da glas sebi sorodnim, nič narobe. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 .1budala, to nima nobene veze s tem kar predstavljam, precej smešno je, da bi se LDS "boril za obstanek", kot ti praviš, zaradi nakladačev SDS..Normalno je, da bo slej ko prej prišel konec 12-letne vladavine LDS, meni je bolj pomembno, da na oblasti niso modeli kot SDS, je pa res, da sedaj, ko smo v EU, niti oblast takih modelov verjetno za SLO ne predstavlja posebne nevarnosti. .Volivci pač naj odločijo, mogoče pa bodo izzidi volitev marsikoga presenetili. Meni osebno je žal le, da SLO nima še "tretje" alternative ja tako ja, še tretja varianta posebnežev.Bo treba ustanovit konbinirano stranko Filozofska stranka naprednih Idealistov´ seveda je vse vperjeno v boju za obstanek ,na vsake 4sezone Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ko boš mi dokazal, da so mediji v rokah LDS, se bova o tem naprej menila. Kteri mediji, vsi mediji, pisani, tv, radio...... ...mah, še internet je njihov ..........Glavni dnevniki, TV in radio ter telefonija. naprimer, podjetnik leta Akrapovič doseže z 200 delavci enak dobiček oz. dodano vrednost, kot Revoz s 700 zaposlenimi, a država podpira slednje, katerih lastnik je tujec. Namesto, da bi se država angažirala v mala in srednje velika slovenska podjetja, se gre dobrotnika pri gigantih in to tujih! Katastrofa!In takih primerov je seveda še več. No,na take primere opozarja opozicija,ki pa ne pridejo v javnost, se ve zakaj. mam filing idealizma, huhu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Kaj mi diktiraš........pišeš mi "ne ti meni" ......jaz pa pišem ravno tebi. .zbadljivosti nisi opazil. Sicer pa nadaljuješ moje pisanje s svojimi veleumnimi zaključki in jih potem pripisuješ meni - ne bo šlo, b Tvoje izrazoslovje me ne moti, pove pa velik o tebi, sedaj ga še potenciraš in seveda takšen nivo debate in takšno ogovarjanje so-debatnika je le izraz nemoči, pa tudi slabih živcev in duhovne revščine, MIK ,graditelj kariere Bob, prihaja strmno in vzorno na proti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.