Skoči na vsebino

Parlamentarne volitve

Volk K.L.

78

1. 1. Parlamentarne volitve

• LDS
      8
    • SDS
      17
    • ZLSD
      4
    • SLS
      1
    • N.Si
      1
    • DeSUS
      0
    • SNS
      8
    • SMS
      0
    • DRUGO
      3
    • NOBENEGA
      17

Recommended Posts

Ah, sedaj se bomo obešali v kakem stilu je kdo kaj pisal, jah pač ti je zmanjkalo zraka, pa se opiraš vsake bilke,

...zakasnitvijo, ker opozicija nima direktnega dostopa do informacij, si pozabil, Mick?

O Lahovniku sem na začetku imel dobro mnenje, če pa primerjaš njegov nastop in izjave na začetku ministrovanja in zdaj, je vsakemu takoj jasno, kaj naredi šola LDS.

Isto je bilo z Mramorjem: Najprej zelo prijeten, pošten profesor, sedaj ga poglej, iste cinične izjave kot celoten štab LDSa, mislim, enostavno se tega ne da zgrešit.

Veš kaj, glede sodstva se lahko napihuješ kok se hočeš, če je v kurcu je v kurcu, to je znano, morda ti delaš za 3, ampak v celem je pa tako kot je. To priznavajo sami v LDSu. Čudo.

....Kaj se zgodi?NIČ.NADA.NULA.Se ve zakaj.

MIK, SAJ SVOJIM klientom ne svetuješ zdravil ,hmm x:Dx

PROGRAMIRANJE x^x

Pa treba pridet do rezultatov, tista prehojena pot : _: (tega pa nobeden ne ceni,hmmm)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hehe, lej ga, zdaj mi že svetuje zdravnika, hoh, zelo zrelo, ni kaj...

Ah, sedaj se bomo obešali v kakem stilu je kdo kaj pisal, jah pač ti je zmanjkalo zraka, pa se opiraš vsake bilke, škoda škoda, pa ravno sem se zagrel...

on pa meni o moji nedoslednosti...

No, vsekakor si popolnoma zaplul na osebni nivo kar seveda spet očitaš meni... spet nič novega,... pa še ponosn si na to...hihi xrolleyesx

Mojih zaključkov nimam za veleumne, če jih imaš ti, hvala za kompliment, sam sem precej bolj skromen.

Kar se duhovne revščine tiče, ne vem kje si pozabil sebe, če že mene omenjaš?

Si me pa le presenetil, ko si opazil da je bilo včeraj govora o Revozu, ampak jaz sem nalašč tako napisal kot sem, ker je od te zadeve že minilo precej časa, seveda pa pride (če pride) zadeva na plano z zakasnitvijo, ker opozicija nima direktnega dostopa do informacij, si pozabil, Mick?

No, jaz sem vedel malo prej, kot je bilo v medijih pa vseeno, zavajanje s številkami vsekakor.

O Lahovniku sem na začetku imel dobro mnenje, če pa primerjaš njegov nastop in izjave na začetku ministrovanja in zdaj, je vsakemu takoj jasno, kaj naredi šola LDS. Isto je bilo z Mramorjem: Najprej zelo prijeten, pošten profesor, sedaj ga poglej, iste cinične izjave kot celoten štab LDSa, mislim, enostavno se tega ne da zgrešit.

Da gledaš po tV skoz J.J., je pa problem tvoje percepcije, si podzavestno programiran, da četudi bi bil 3 sekunde viden, bi bil zate preveč. Preberi kakšno knjigo na to temo, da ne bom spet moral podučevati kaj to je...

Veš kaj, glede sodstva se lahko napihuješ kok se hočeš, če je v kurcu je v kurcu, to je znano, morda ti delaš za 3, ampak v celem je pa tako kot je. To priznavajo sami v LDSu. Čudo.

Bom dal spet en enostaven primer, ker sem pač ekonomist: kaj briga končnega porabnika, če npr. en del proizvodnje ne dosega norme, zaradi tega pa prihaja do dobav z zamudo?

Nobenega, to je stvar vodstva podjetja, a veš?

In take izgovore mi boš tule ponujal, pa saj nisi resen... :xx!:

Heh, zaostanki na izvršbo, ja seveda, kaj pa je bolj pomembno, kot le to???

Nauči se že, v življenju so važni rezultati, samo rezultati, Micki, ne gobcanje in razlaganje na dolgo in široko kako kaj poteka in kdo je zakaj kriv... To nobenega ne zanima...

Neverjetno, kako poneumljaš, res.

Sem precej časa preživel na podeželju, bi tudi tebi koristilo, da vidiš kaj je to zdrava kmečka pamet in ne teoretiziranje v prazno, ki si ga pravniki privoščijo z veliko žlico. Pa še od nas delavcev si plačan, ne pozabi tega.

No, spet si pozabil, o aferi SIB, Orion, Falcon, Triglav ne bomo nič govorili? Izbrisani morda?

Hmm, pa ne mi rečt da so zadeve (ŽE) na sodiščih?

A res?

Triglav je že več kot 2 leti, prav tako SIB. IN???

Kaj se zgodi?

NIČ.

NADA.

NULA.

Se ve zakaj.

Za spremembo od tebe se ne bom poslavljal z žaljivkami, kot ti.

Vsak nosi svoj križ.

Ooo bobek, si se razpi....sau? x;)x x:Dx Zdravnik ti vsekakor ne bi škodil. In to je zate žaljivka :eek: , svojih, ki jih vsakodnevno zlahka talaš povsod okol sebe pa zaverovan vase sploh ne opaziš. Hm, mogoče pa bi ta zdravnik moral biti psihiater x;)x Tako tudi LDS-u očitaš cinizem, ki je bistvena komponenta SDS-ove komunikacije. Od tebe se še nisem nič druzga naučil kot le kako ne komunicirati in kako butast lahko izpadeš (kot si to izpadel ti), če se preveč spuščaš v debato o stvareh o katerih nimaš pojma. Sem iz podeželja. x;)x Mucek, izvršba je kraljica pravde in tega me pa res ne boš ti učil, o težavah pravosodja pa s teboj - zlonamernim zelenkotom ne bom debatiral, ker nimaš pojma. Prav tako ne o SIB banki itd., ker tega pa enostavno zadosti ne poznam. Pink ponka pa se mi ne da igrati več, če se bi mi dalo, ti bi postregel s cvetkami "poštenosti" SDS-ovcev, ne le s cvetkami njihove neumnosti. x;)x

Glede na tvoje žolčno komunikacijo, ki jo očitaš meni in stil tvojega pisanja pa ti želim, da se pod svojim križem ne bi sesul. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Si me pa le presenetil, ko si opazil da je bilo včeraj govora o Revozu, ampak jaz sem nalašč tako napisal kot sem, ker je od te zadeve že minilo precej časa, seveda pa pride (če pride) zadeva na plano z zakasnitvijo, ker opozicija nima direktnega dostopa do informacij, si pozabil, Mick?

No, jaz sem vedel malo prej, kot je bilo v medijih pa vseeno, zavajanje s številkami vsekakor.

TOČN TO JA, SM VIDU TOLE VČERAJ, KAK SE JE NASLANJAU NA REŠITVE,KI JIH IMA ON DIREKTNO, AMPAK TALE STATISTIKA NAJ BI BILA ZNANA VSEM, NEKAK MINISTRSTVU ZA INFORMIRANJE in dalje..., NE PA ,DA TIŠČIJO INFORMACIJE ZASE IN ZA GOVOR JAVNOSTI ,HMM....SE JE PRAV VIDLO, KAK SE JE MOGOČNO NASLANJAU IN DOKAZOVAL Z ROKAMI IN GIBI OBRAZA, DA JE NJIHOV.

RES PA JE, DA SE VIDI SPREMEMBA ZAČETNIKA PREC ,KO JE PODUČEN KAK MORA KAJ POVEDAT IN NAKAZAT...MRAMOR JE ISTI, SEM OPAZU RAZLIKO xrolleyesx

IN TAKO OSEBE POSTANEJO ONI x:Dx ( njihov os.Naravni interes˝se zooža zarad skupnih˝ idealnih zanimanj) ... Zanima me ,Koliko in Kaj jim ponudijo za sodelovanje?

x:Dx si ti pravi hjokl, ja x:)x x;)x :palec:

Kaj pa vem, men ni krivo, da sem tud idealist, včasih pa res mal trdo na realna tla padem.

Sicer pa me prav zanima kako bo (če bo, glede na način SDS kako dobit volitve vedno močneje dvomim), ko se bosta vlogi zamenjali........npr. SDS na oblasti (čeprav dejansko bolje kaže NSi baje, ker na desni marsikdo ne mara Janše) in in LDS v opoziciji, hi-hi....to bi bilo prav zanimivo, SDS bi morala končno nekaj nardit ne le kritizirat in bevskat, LDS pa bi lahko ubrala pota sedanje SDS....... x;)x V vsakem primeru pa.......show must go on. x;)x x:o)x

K. Čapek

čeprav dejansko bolje kaže NSi baje, ker na desni marsikdo ne mara Janše) in in LDS v opoziciji,...to bi bilo prav zanimivo, SDS bi morala končno nekaj nardit ne le kritizirat in bevskat, LDS pa bi lahko ubrala pota sedanje SDS..
hja, lej

po moje,če že taktirizira SDS svojo javno politiko˝tak z nekimi dokazi˝,izpodrivanj in prikazujoč sistemu kaj vse se dogaja v ozadju...morda pa že imajo plane, projekte in cilje samo ,da jih ne kažejo še, ker pač ni čas še pravi, hmmm

x:o)x x:Dx ...smotko, saj veš, da ti lahko sedaj napišem dooooolgi post tvojih žaljivk napisanih meni, al ne? x;)x

Bobek (vem kaj lahko pomeni :vragec:, kličem pa tako mojga dobrega frenda in ni imelo posebnega pomena ), mucek ni žaljivka, izpadeš butast in si butast ni enako, o problemih v pravosodju in pravu nimaš pojma kar ni nič narobe, sam debatiraš pa rad o tem kot da ti je vse jasno, psihiater je bila zezancija, ker težko verjamem, da ne opaziš svojega žaljivega sloga. x^x

Brez veze, Bobnar. Ne bodi užaljen, mogoče pa le opazi, da tud prejemniki tvojih žaljivih postov le teh nis(m)o veseli in da včasih koga z njimi tudi prizadeneš. Si to tudi res želiš?

Lunatkovska frenda? x:o)x x:)x

In pač politična nesomišljenika. x^x Ne najbolj pomembno, ne? x:)x

Ok?

K. Čapek

Ne bodi užaljen, mogoče pa le opazi, da tud prejemniki tvojih žaljivih postov le teh nis(m)o veseli in da včasih koga z njimi tudi prizadeneš. Si to tudi res želiš?
.hmm, po moje si nee :8):

Guest sstane

REFERENDUM

ZAKON O DELNICI DRŽAVE

Delnica države je vrednostni papir, ki zagotavlja lastniku stalno upravljavsko pravico in stalno mesečno dividendo.

Lastnik delnice države je vsak njen državljan.

Delnica države nima nominalne vrednosti.

Delnica države ni prenosljiva.

Vir in mera dividende je davek od dobička pravnih oseb v državi v celoti.

Minimalna ciljna vrednost za vse državljane enake mesečne dividende je deset odstotkov povprečne mesečne neto plače v državi.

Delnico države izda Banka države.

Zakon o Delnici države sprejmejo državljani na referendumu z dvotretjinsko večino.

REFERENDUMSKO VPRAŠANJE

ZAHTEVAM PRAVIČEN ZAKLJUČEK PRIVATIZACIJE DRUŽBENE LASTNINE !

DA NE

.

ma nehita,no

obadva sta pametna zarad svojih izkušnej, druženj in pomislekov ,v svojem fohu in realnosti x:Dx

x:Dx ..če nama ti sedaj tega ne bi povedala, ne bi tega nikoli ugotovila :vragec: x;)x x:Dx A res ne vidiš, da se zezava? x;)x

K. Čapek

Kreganje zaradi politike je za moje pojme nezrelo. Tisti zgoraj so itak prijatelji, pa naj bodo levi ali desni, no vsaj v tujini je tako, zato med sabo sklepajo kompromise. Tudi v Sloveniji so hoteli da bi bilo tako, pa žal ni uspelo :xx!: kot pravijo po domače, še malo žgancev bo treba pojesti.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jaz vsaj razumem slovensko x:Dx  x;)x

Kar me izjemno veseli, ker če poslušam člane Koalicije Slovenije (npr. Bajuka, pa še se jih bi brez blema našlo) uvidim, da to razumevanje in komuniciranje v slovenščini pri njih ni ravno samoumevna. :vragec: x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...