Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zdaj sm pa ljubosumn.... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Še mene ljubosumje daje. Cmok.****** Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lucko bo nam vse bejbe spelal, bemu :xx!: .......le od kod mu ta neizmerni šarm? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lucko bo babe speljal, seveda, ti si itak na poti na Islandijo. Prepričajmo se da Lucko ne bo prišel v Bolungarvik, torej 1.maja 2005 ko bo oploditveni teden brez odgovornosti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kaj če mi bo sledil? :OO!: :OO!: Te še nama sam pir ostane. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lucko bo babe speljal, seveda,Ja ... eni to znajo... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Luppppcka Luci! Rekel sem, pojdi se naprej kujati! Pridem kar k tebi, bova skupaj kako rekla! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Oona, tudi meni so všeč fer ljudje!Pa mi ne bi bil lucifer? Sploh pa mislim, da tale LN deluje nanj zelo dobro in pozitivno! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Rekel sem pojdi se kujat, ne pa k meni hoditi.Luci ti si faca! Za zdajle enga , pol te pa itak zasujem s kosem - tko k ponavad, ne! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Oona, z najgršo masko ne more skriti, da je v njem tudi nekaj dobrega!Ampak tole je glih tema - naj živi Tito! (Puente) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Moraš biti pa že zelo stara. Koš poljubčkov si med sabo pošiljajo starci po radiju v nedljo dopoldne.Luci, noo... Ce imas datum v profilu pravi, potem ne bo drzalo.... Ej, stari, na se enga za zvecer! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Tito je bil car med cari. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Je še vedno in bo to tudi ostal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Tito je car careva. Največji car x!x x!x x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Te bom v koš zaprl, da se boš lahko kujala.Lucko, ti pa Tito sta Cara! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Jaz sem CAR, tito je pa gnoj. A nismo rekli, da ne bos vec siten? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Pa od kod ste tega Tita ven potegnili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Pa od kod ste tega Tita ven potegnili? iz naftalina Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Cunje iz naftalina so samo še za na RK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 A si dobila bolezen norih krav?Kva pa vem? Ti si dohtar, pa bos povedal! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Hehe tisti, ki so danes na oblasti in tisti ki so v opoziciji v parlamentu, so najbolj vneto od vseh nas prepevali pesmico, ki gre nekako takole: "Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo". In kaj se je zgodilo. Ti ki so najbolj zagreto prepevali te pesmice, so danes največji zagovorniki kapitalizma, denarja, rehabilitacije belogardistov, največji antikomunisti, veliko jih je na vladnih stolčkih in veliko jih bo po volitvah z druge strani brega. V bivši Jugi so največji priliznjenci Tita povzročili vojno, se furali v nacionalizem, hujskali narod z orožjem, bili odgovroni za etnično čiščenje. Zato govor, da je bil Tito diktator ne drži. Ker če bi bil bi popucal vse ljudi, intelektualce ki so se šolali zastonj, politike, ki nam danes grenijo življenje. Vsi intelektualci, ki pljuvajo po Titu so si pod njegovo oblastjo zastonj pridobili doktorate, magisterije, postali ugledni profesorji. Sedaj ko so oni na oblasti so stokrat hujši, kot je bil Tito. Zato imajo ljudje v Sloveniji še zmeraj radi Tita, ker je bil premehek in prepošten do svojih ritoliznikov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 To velja 100% za LDS + ZLSD. Bili so komunisti, zdaj so najbolj izkoriščevalski kapitalisti. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ooooo! Moj Lucko je zamenjal ikonco...in od mene jo je skopiral! Ti, Ti! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Hehe tisti, ki so danes na oblasti in tisti ki so v opoziciji v parlamentu, so najbolj vneto od vseh nas prepevali pesmico, ki gre nekako takole: "Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo". In kaj se je zgodilo. Ti ki so najbolj zagreto prepevali te pesmice, so danes največji zagovorniki kapitalizma, denarja, To velja 100% za LDS + ZLSD. Bili so komunisti, zdaj so najbolj izkoriščevalski kapitalisti. V bivši Jugi so največji priliznjenci Tita povzročili vojno, se furali v nacionalizem, hujskali narod z orožjem, bili odgovroni za etnično čiščenje. Kaj ima pa Miloševič zraven v Sloveniji? Zato govor, da je bil Tito diktator ne drži. Po tej logiki tudi Hitler ni bil diktator. Ker če bi bil bi popucal vse ljudi, intelektualce ki so se šolali zastonj, politike, ki nam danes grenijo življenje. Torej LDS-ovce in ZLSD-jevce? Si pač naiven. Vsi intelektualci, ki pljuvajo po Titu so si pod njegovo oblastjo zastonj pridobili doktorate, magisterije, postali ugledni profesorji.Nič, česar se ni dalo dobiti v drugih nekomunističnih državah Evrope. Imava različna stališča v zvezi s Titom. Super je da si izrazil nestrinjanje z mano na kulturen način. To je pošteno od tebe . Te že bolj spoštujem . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.