Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Kolikor jaz Micka "poznam" vem sam to, da se hvali z mickenim A to da ni res? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 vratite nam Tita i kubanke,.....i kubanke. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kolikor jaz Micka "poznam" vem sam to, da se hvali z mickenim A to da ni res? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Sam to pa JE res...... Čefurščino velikega dela bivše Yu govorim, berem brez blemov, super se mi zdi to. Liberalizem.......tu se je že mal težje tako poenostavljeno deklarirat za liberalca, so stvari, ki mi pašejo pa tud take, ki mi ne tolk........sicer pa, ja, sem liberalen......vsaj trudim se biti Pa Tita tud ne sovražim ali podcenjujem, brez dvoma je ena od velikih in zlo karizmatičnih zgodovinskih osebnosti, pa če se eni na glavo postavite. Heh...se spomnite državnikov, ki so se udeležili njegovega pogreba? Nikomur še ni bila podeljena taka posmrtna čast, sem zadnjič slišal na neki oddaji...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ....bemu.......ti si v bistvu rdeč .....le poglej se .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Iiiii, ful ti paše :!!: , evo, da te mal porihtam, si mi stilski izziv , še mal, evo, pa še čik v gubico, ekola, zdej pa si ... ......... Bemu, ne gre, mal bl luštn si, sam......rdeči forever Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Mickeni...zdej pa že na frizerje spominjaš.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Fak, pa res......do zdej sploh nism vedu......ko pa sm aakhutove očarljive, prijazne poste prebiral, sm podlegu njegovmu šarmu, kar začutu sm kak me neustavljivo vleče v njegov objem, čist me je očaral.....aakhut aakhutek akna ti moja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 nea se sekiraj nisi edini zlomk ma kr vrsto Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Sami tipi? Berem tu enga v Večeru, pa prav: Strinjam se, da v isto vrsto s fašizmom in nacizmom postavimo še komunizem, vendar s pogojem, da jim pridružimo še klerofašizem in Katoliško akcijo Pred dnevi mi je ugledni gospod razložil, da je komunizem sijajna in zelo koristna ideologija, a so jo dobile v roke barabe. V kakšnih rokah je bil in je še Kristusov nauk o vserazumevajoči ljubezni, pa naj presodi vsak sam. Aaaaakhna , miss you Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 TITO, PARTIJA, OMLADINA AKCIJA!!! A se kdo morda še spomne tega gesla? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 itak...ampak mene ne motijo teli napisi. del zgodovine, naj ostane. v gorici so se ful potrudili, da so zamenjali ' nash tito' v 'slo' in se zdaj vidi se vedno stresica in pise 'shlo'. je reku en star nono, ko je videl: 'je shlo, ja je shlo vse v maloro! ' Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Pa otroke je imel zelo rad. Pišejo, da jih je enih sto naredil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Zdaj pa še film, da te kap Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Trenja o Titu Kakšen borezultat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Že zdele ima Tito 75%. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Zadela si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Ne bluzi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ti že crkavaš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Eh, to že vem.......da nimaš stila..... Sam lažeš pa dober Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa otroke je imel zelo rad. Pišejo, da jih je enih sto naredil pa sej, maršal je bil car pa pravi dedec! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Del zgodovine se ne da izbrisati, kakor tudi ne svojih dedkov in babic, pa pra.......Bil je Car, kapo dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa sej, maršal je bil car pa pravi dedec! TITO je bil CAR v vseh pogledih Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, to že vem.......da nimaš stila..... Sam lažeš pa dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Haha, to ja naš aakhutić poste brisal pol tist dan, k je prevelik butl izpadu . Tak, da.....ni teb namenjeno, zbrisal pa nism, mogoč bom zdej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.