Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 UREDBA O SPREMEMBI PRAVILNIKA O OBVEZNEM JODIRANJU JEDILNE SOLI 1. Spremenijo se členi Pravilnika o jedilni soli, ki določajo obvezno jodiranje jedilne soli in sicer normativ 15 mg joda/kg soli se nadomesti z normativom 3 mg joda /kg soli. 2. Uredba stopi v veljavo takoj. Vlada Republike Slovenije, dne........................ Predsednik ........................................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 g.Stane, neki ti bom reku, preveč naprej ziviš....Ljudje pa raje slišijo Sladke stvari Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Zakaj pa nisi prišel na tortice v Zvezdo, so bile zeloooo sladke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ...zeeeeeeeeelo sladke... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 hja verjamem ,sladko je vedno privlačno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 :o|o: http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=1018 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 hehja včeraj sem jedu marelčne cmoke, sem dal gor cuker, pa to, pa bljak, cukr mi res ni všeč, pravzaprav, sladek in to, ampak sploh ne padam na to.... edini cukr ki ga pojem je v čokoladi... pa benkotu pa tako.... pa na torticah jasno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cmoki se solijo, četudi jih potem sladkaš, tako, da, ko so kuhani, počakaš, da se voda ohladi na 65°C in jo posoliš z eno epruveto na liter, malo počakaš in odcediš. Ko jih posladkaš, jih še pa malo z limonco pokapljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ja ,cmoke se soli Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.