Marsa 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=30"][b]Napoved za 30. teden[/b][/url] - [b]19. - 25. julij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Uuuu.. ...fino, da si dala tko hitro tole gor... Hja, kot je videti, je kr dobra odločitev...da grem sama na morje...bom vsaj težila sama seb..ne pa tut drugim... proti depri..je najboljše zdravilo...sonce.. ..torej soncu naproti... Aha, komarji...dobro, da si me spomnila.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 [quote name='1Budala' date='18. Jul 2004 ob 17:16']nevem za komarje, ker letos je mrzlo, se raje grejejo [/quote] A te včeraj na Bledu niso nič pikali komarji? Mene namreč so Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Kar pa se poškodb tiče...pravkar sem izvedela, da je bil izlet v gore usoden za meni drago osebo. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 [quote name='1Budala' date='19. Jul 2004 ob 00:21']ne bš verjela, niti enga komarja letos še vidu, res [/quote] Jaz pa ravno na Bledu vedno popikana-od komarjev, da ne govorim o tem, koliko sem jih videla Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Hitre telesne reakcije , no pri unem aspektu, ki ga tule ni posebej izpostavljenega (erotika) je pa fajn takale zadeva . Se pravi se bo komunikacija spremenila v bolje tekočo, pa da bomo postali manj občutljivi, še vedno pa se je treba pazit poškodb in na cesti, tudi prav. Pa pospravljat v nedeljo , no prav, pa bom . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Hmm, zanimiv pojav je tole s cebelami (*zanimiv npr. zame, ki sem tole pisala, sicerr pa je zalostno in pravzaprav katastrofa); ful jih je pomrlo, pravijo pa, da ko takole cebele umrejo, tudi ko0marji zraven. Tule doma je res tima ena totalno popikala, ena je bila tako velika, da sploh nisem verjela, da je komar, na morju pa ni bilo niti enega komarja (), pac pa tisoce ves, podnevi so uletavale notri. Pridem dam, vesa. :o|o: Mislim, aha sem jo s sabo prinesla, pa pravi Mitja, da jih je tu tudi ful, da so cisto zblojene, podnevi uletavajo. Cisto jih je nekaj zmedlo.... Aja, jaz pa sem imela nekoliko 'prebavnih tezav', ki sem jih tudii omenila, nic blaznega... telesne reakcije, poskodbe? Seveda imam kake 4 nove modrice... Kaj je bilo, Lana? Usoden? Prav usoden, smrtno? Moje sozalje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 mi razočarano danes ena pove, da je njena prijateljica včeraj ob 16.45 rodila sinka in sem šla pogledat karto, ker jim je žal, da ni Lev in vidim same neke opozicije, saj ni čuda, da si dala napoved nekaj o občutljivosti, ob takih napetih zadevah na nebu -Merkur, Mars pa ima Lev Venera-Pluton je pa itaq še en povod za taka pisanja, kot so bila spet na tapeti tukaj... Luna opoz.Uran in trigoni Plutona z Merkur,malo še z Marsom... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Lana1, tudi moje sožalje za tebi drago osebo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 [quote name='stankaa' date='21. Jul 2004 ob 11:09']mi razočarano danes ena pove, da je njena prijateljica včeraj ob 19.30 rodila sinka in sem šla pogledat karto, ker jim je žal, da ni Lev[/quote] Stanka - jaz pa sem bila vesela, ker je bil Riba (in ne oven, kot naj bi bil). Itak sem vedela, da bo riba jasno (*jasno sem pricakovala, da se bo aktiviral moj stelij v ribah in ni sans, da bi slo cez 18. marec - racunala sem nekako tik za svojim r.d. - je bil pa celo se prej, 5 dni pred mojim r.d.)... Poglej, saj merkur je pa v Levu (*ugotavljam da imajo tamali, ki 'naj bi bili' rojeni v enem znaku in niso, skoraj vedno vseeno nekaj tega znaka - tudi moj sin ima merkur v ovnu in vcasih pravim, mater da bi bil se Oven - po soncu!! )... Imamo temo v forumu astrologija - prezgodnje rojstvo ali nekaj takega, kjer je taksnale debatkica podobna... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ena depresijica me hvata..tako malček leze vame... Celo noč slabo spala, psi lajali, komarji brneli ..prijatelji odpovedali in izginili neznano kam smrt dobrega znanca v prometni nesreči...en ogromen račun... mehanik me kliče... Marsa, daj napovej za drug teden kaj bolj vzpodbudnega. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 oona... hmmm, bom probala. ... sem pa se spomnila, tudi mi smo na morju izvedeli za smrt.... takorekoc 'tascina' 'druga mama' je umrla (kakih pol leta prej pa moz slednje).... ... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 [quote name='Marsa' date='21. Jul 2004 ob 10:52']Hmm, zanimiv pojav je tole s cebelami ful jih je pomrlo, pravijo pa, da ko takole cebele umrejo, tudi komarji zraven.[/quote] za komarje .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 kaj? A da naj bi pocrkali tudi? Saj ne vem, tole ni preverjeno, tako sem slisala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 [quote name='Marsa' date='21. Jul 2004 ob 10:52']Kaj je bilo, Lana? Usoden? Prav usoden, smrtno? Moje sozalje. [/quote] Ja Marsa. Smrtno. Včeraj smo jo pokopali. Hvala. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Lana Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 , Lana... In vsem ostalim sozalje, ki jim je kdo umrl zdaj, res smo tule mnogokrat slisali za smrt v kratkem casu zdaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 Aja, za protiutez pa - se o rojstvu, nazadnje dvojcic. *moj mehanik; Mitja pravi, da ima dopust, ker so rodili, pa jaz vprasam, kako pa je dal ime puncki, pa pravi, saj nisem rekel, da je puncka - pojma nimam... In vceraj vprasam pol - no, a je puncka, pravi - dve! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.