Skoči na vsebino

Sejem

2227

Recommended Posts

• Komentarji 250
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 4 weeks later...

Tinka :vragec: x:Dx Jaz v Nosorogovem naročju na sejmu??? Saj se hecaš.... Akvamarin bi tam ...cel dan :eek:

Jaz bi tudi rada vedela TOČNO kdaj bo. Baje so na nekem avtobusu Lj-Muenchen-Lj pravili, da bo ta vikend, na Vegovi v Lj ta čuveni sejem.

Morda se pa Mulček x:px :vragec: oglasi in izjasni... on je bil na tistem avtobusu........

Deli na socialnih omrežjih

sem dobila en flash dveh pokovcev, ki se kregata, kdo bo pri dedu mrazu lahko na kolenih sedel,

ko bo zurka!

ampak prepricana sem, da sta oba z akvamarinom popolnoma uravnovesena, celostna osebka, ki nikoli nikjer na kolenih ne sedita! xcivx :palec:

no, vemo, da je ta vikend, samo se kje to je.

vegova ulica? gimnazija? je gimnazija na istoimenski ulici? ne obvladam.

bi pa rada vedela, kaki kamen naj si se nabavim. in ce se je tam tudi treba pazit ponaredkov.

ker jaz od oka lahko padem na vsako skalco,

ampak ni vse kristalcek/mineralcek, kar se sveti!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

da zakljucim tale monolog se z odgovorom na lastno vprasanje:

SEJEM MINERALOV FOSILOV IN NAKITA 

v soboto, 4. decembra 2004

in 

v nedeljo, 5. decembra 2004 

od 9.00 do 18.00  

v prostorih Srednje sole za elektrotehniko in racunalnistvo Ljubljana, Vegova 4 . 

Info: 01/ 25 14 267 

ce kdo ne zna priti tja, je tu povezava na indeks cest,

kliknes na V in...voila!

http://www.euroave.com/maps/frame1.php?xcity=ljubljana

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Bom jaz malo razložil, kje je to. Slučajno sem hodil tja v srednjo šolo. xDDx

Upam, da boste kongresni trg vsi lahko našli. To je tisti trg, kjer so postavljena neka velikanska ladijska sidra in zraven je veliko parkirišče. Če gledate od sider proti parkirišču, potem vidite na levi strani Univerzo velika temnejša-sivkasta stavba z nekim vodometom ali pa spomenikom spredaj, se ne spomnim več natančno. No, greste mimo te stavbe po desni strani. Takrat že hodite po Vegovi ulici. Ko pridete na konc te stavbe, je že neka nova manjša ulica, tam pogledate na desni strani je ta šola(cca. 50m od parkirišča).

Če je ta sejem v telovadnici(mislim, da je), potem morate iti po asvaltu za šolo(tam je ena manjša stavba-telovadnica). Zaradi spuščene rampe, se da iti mimo le peš. To je na tisti strani šole, ki je bližje trgu, parkirišču.

Upam da ni preveč komplicirano napisano. B)

Vsem želim dosti užitkov pri gledanju in nakupovanju. x:px x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Tinka :vragec:  x:Dx  Jaz v Nosorogovem naročju na sejmu??? Saj se hecaš.... Akvamarin bi tam ...cel dan :eek:

Jaz bi tudi rada vedela TOČNO kdaj bo. Baje so na nekem avtobusu Lj-Muenchen-Lj pravili, da bo ta vikend, na Vegovi v Lj  ta čuveni sejem.

Morda se pa Mulček x:px  :vragec:  oglasi in izjasni... on je bil na tistem avtobusu........

Jaz bi KAJ cel dan na sejmu? Slabo berem med vrsticami (ali med pikicami) x:)x

Se torej vidimo tam, če se bomo sploh spoznali xrolleyesx :vio:

<{POST_SNAPBACK}>fajn, da vemo... da ne rabmo nageljna u gumbnici pa nedeljca pod pajsko nosit   x:px  xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx

-------------------------------------------------------------------------------------

A na ikoncah da sta? :o|o: :vragec: x:Dx

POZOR! Vsem, ki nameravate na čuveni sejem toplo priporočam, da seboj vzamete tudi telefonsko številko pristojne službe, če ju slučajno srečate!

(01)244 21 88

x:px x;)x x:Dx :vragec: x:Dx

Pozdravljeni lunovci x:)x

rada bi vam povedala da je bil cudovit 4.ezofest v soboto in nedeljo 27 in 28.11.2004 in da sem bila prijetno presenecena nad veliko ponudbo, cudovitimi novostmi in prijetnim vzdusjem.

Zahvaljujem se vsem kateri so bili tudi obiskovalci pri najini predstavitveni mizici :8): katero sva imeli s dobro prijateljico in katera je bila letos prvic s svojim projektom in to xsrcx Akupunkturna masaza po Penzlu brez iglic kot terapevtka te metode terapije meridianov brez iglic, energetsko staticno zdravljenje hrbtenice, masaza za izravnavo napetosti - MIN, terapije za nosecnice pri tezavah z zanositvijo (lazji porod, hitrejse okrevanje...) Colon-Hydro terapija pod zdravniskim nadzorom, ter predstavitev energetske kreme GET POWER in njihovega programa izdelkov..... xsrcx

Lahko povem, da je bil odziv zelo velik in se enkrat hvala vsem kateri so se odzvali pri najini mizici.

Upam, da bo naslednje leto se lepse in da bo najina mizica zopet ena med dobro obiskanimi. Lep pozdravcek in uzivajte v cudovitih trenutkih zivljenja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...