Akvamarin 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se torej vidimo tam, če se bomo sploh spoznali Jaz sem na svoji ikoni.... Ja, hmmm, sem bil tam. Ampak nisem nikogar od vas srečal. Ruby, tebe bi mogoče (!!!!!) še spoznal, glede na ikonco, ampak slonice in nosoroga pa res nisem opazil. In glede na "velikost" tega sejma (sem še pod vtisom muenchenskega) bi ju izredno težko zgrešil. A je kdo bil danes tam? Jaz sem bil okoli 11h, naredil sem nekaj krogov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Jaz sem bil tam pozneje, približno od 13h do 15h. Ni blilo časa gledat kdo je tam, so bili kristalčki tolk zanimivi. Sicer ni bilo kake velike izbire, se mi zdi, da se je dosti stvari ponavljalo, nekatere stvari so pa manjkale. Pogrešal sem kakšno solno lučko, pa fontan tudi ni bilo dosti. Mala izbira je bila tudi hematitov, magnezitov(sami majhni), obsidian je bil samo brušen in večinoma snežni in steklasti-obarvan. No, kristalčkov je bilo pa vseeno dosti na izbiro. Pri Viliju Rakovcu sem si izbral eno manjšo geodo apofilita, spraševal sem še za akvamarin, pa je bil razmeroma drag za tolk majhen kamenxnckrivx , pa sem raje vzel en larimar, ki mi je bil tudi lepši , cenovno pa nekje tam kot akvamarin. Pa eno večjo hrizokolo sem vzel. Te tri sem si prav želel imeti in sem prav zadovoljen z nakupom. Drugače pa sem vzel še polno drugih manjših kamenčkov, za nekatere niti ne vem imen. Pri enemu starejšemu stričku sem spraševal za imena, pa je znal povedati le to, da jih je pred leti prinesel iz Brazilije. Je bil že malo naglušen. Imel jih je zelo poceni(25sit), večinoma ahati, pa neke knjige v cirilici je imel na mizi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem na svoji ikoni.... Ja, hmmm, sem bil tam. Ampak nisem nikogar od vas srečal. Ruby, tebe bi mogoče (!!!!!) še spoznal, glede na ikonco, ampak slonice in nosoroga pa res nisem opazil. Ta velke žvali gredo na sejem danes popoldne. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Bil sem na sejmu. Včeraj mi je že Ruby poslala mail, da je zelo švoh, pa sem mislil, da pretirava. No - izbor oziroma ponudba je bila letos v primerjavi z lanskim ali predlanskim letom res sila skromna. Na nivoju so bili le Vili Rakovc, Željko Krump, dva Čeha z izjemnimi moldaviti in še en tipček z malo večjimi kosi. Letos se je slabo odrezal moj tihi favorit - en Madžar, ki je imel vsako leto zelo lepe "kose", letos pa vse skup nič.Upam, da bo drugo leto bolje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bil sem na sejmu. Včeraj mi je že Ruby poslala mail, da je zelo švoh, pa sem mislil, da pretirava. No - izbor oziroma ponudba je bila letos v primerjavi z lanskim ali predlanskim letom res sila skromna. Na nivoju so bili le Vili Rakovc, Željko Krump, dva Čeha z izjemnimi moldaviti in še en tipček z malo večjimi kosi. Letos se je slabo odrezal moj tihi favorit - en Madžar, ki je imel vsako leto zelo lepe "kose", letos pa vse skup nič.Upam, da bo drugo leto bolje. Ja, nejeverni Nosorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bil sem na sejmu. Včeraj mi je že Ruby poslala mail, da je zelo švoh, pa sem mislil, da pretirava. No - izbor oziroma ponudba je bila letos v primerjavi z lanskim ali predlanskim letom res sila skromna. Na nivoju so bili le Vili Rakovc, Željko Krump, dva Čeha z izjemnimi moldaviti in še en tipček z malo večjimi kosi. Letos se je slabo odrezal moj tihi favorit - en Madžar, ki je imel vsako leto zelo lepe "kose", letos pa vse skup nič.Upam, da bo drugo leto bolje. Ja, rdeča nit sejma pa so bili mački v žaklju Očitno je bilo to največ, kar so lahko ponudili.Jaz sem si že označil datume sejmov v Bologni in Veroni v marcu in maju 2005. V maju je sicer tudi Tržič in skrajni čas je že, da ga tokrat ne zamudim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ta velke žvali gredo na sejem danes popoldne. akvamarin, jaz sem pa tebe videla...in to ne enkrat se kar strinjam z ruby tudi jaz, sem mislila, da bo vecje, in manj brezzveznega nakita in vecKAMENJA no, v glavnem, nekaj sem nabrala, moram se malo premislit, kaj bom s tem, predvsem z nihalom, ker ne znam z njim delat. imam pa se en nasvet, ceprav predvidevam, da ste ostali bolj pametni in to ze veste:ce kdo kupi kak sopek kamenih strelic, ne ga imet v istem prostoru, kjer spite.zbudila sem se namrec ob 2h, budna kot zajec, naspidirana, in nisem zaspala vec.potem sem se ob 5h spomnila, da sem si eno mali kamenostrelni kipec postavila v sobo,sicer sem ga po napotkih dala v najbolj oddaljeni kot, ampak ocitno je bilo se vedno preblizu.za kazen sem jo zaprla v kopalnico! ampak ni pomagalo sicer je bilo fino meditirat zjutraj, ker sem imela glevo totalno prazno, dokler me ni presenetil en mega pajek, ki je plezal go po meni, sva se oba totalno ustrasila no, vsaj upam,da je bilo to od kamene strele, ker drugace ne vem, kaj bi lahko bilo.in danes mislim spat! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Jest sm opazila, dve velike živale na sejmu Nosoroga in Slonico, ki sta se elegantno, sprehajala med stojnicami. Potem sem pa še za darilček dobila Hrizokrulo thx slonici. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> akvamarin, jaz sem pa tebe videla...in to ne enkrat se kar strinjam z ruby tudi jaz, sem mislila, da bo vecje, in manj brezzveznega nakita in vecKAMENJA no, v glavnem, nekaj sem nabrala, moram se malo premislit, kaj bom s tem, predvsem z nihalom, ker ne znam z njim delat.imam pa se en nasvet, ceprav predvidevam, da ste ostali bolj pametni in to ze veste:ce kdo kupi kak sopek kamenih strelic, ne ga imet v istem prostoru, kjer spite.zbudila sem se namrec ob 2h, budna kot zajec, naspidirana, in nisem zaspala vec. Sem tudi jaz videval meni podobne zadeve. Najprej sem mislil, da je povsod polno ogledal Si na težji način ugotovila, da kamena strela ni za v spalnico Meni se je že nekajkrat zgodilo, da sem jo imel na nočni omarici in vedno sem slabo spal. Po nekaj dneh se sicer navadiš in bolj normalno spiš, nisem pa še ugotavljal, kakšni bi bili dologoročni učinki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ha, tole je mali izziv zame...ker ce zivis v garsonieri, je malo tezko ne imeti cesa v spalnici no, v glavnem, mi je bilo receno, da to ni za blizu postelje, ampak sem jo dala skrajno stran.drugace pa je bilo totalno fino vzdusje v sobi, energetsko nabito totalno, sem ze mislila, da imam kako vilinsko zurko nevidno in nenapovedano hvala, da si odgovoril, ker ne mislim it skozi isti proces nocoj...tako, da ti tudi ne morem pomagat z dolgorocnim porocilom energetsko nabijanje je zelo dobrodoslo, ampak ko spim, hocem mir, da lahko pocnem druge zadeve! je treba sanjat, ostja! ostalih kamnov ne bom niti odpakirala, dokler se posteno ne naspim, kdo ve, kaj bi mi potem rojilo po glavi... ej, skoda, ker se nismo srecali, morda drugic Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ha, tole je mali izziv zame...ker ce zivis v garsonieri, je malo tezko ne imeti cesa v spalnici no, v glavnem, mi je bilo receno, da to ni za blizu postelje, ampak sem jo dala skrajno stran.drugace pa je bilo totalno fino vzdusje v sobi, energetsko nabito totalno, sem ze mislila, da imam kako vilinsko zurko nevidno in nenapovedano hvala, da si odgovoril, ker ne mislim it skozi isti proces nocoj...tako, da ti tudi ne morem pomagat z dolgorocnim porocilom energetsko nabijanje je zelo dobrodoslo, ampak ko spim, hocem mir, da lahko pocnem druge zadeve! je treba sanjat, ostja! ostalih kamnov ne bom niti odpakirala, dokler se posteno ne naspim, kdo ve, kaj bi mi potem rojilo po glavi... ej, skoda, ker se nismo srecali, morda drugic Ja, hmmm, garsonjera pa res predstavlja manjši problemček Na kaj takega še pomislil nisem Veš, da sem že razmišljal, da bi se morali enkrat nakristalizirati v kakšem lokalu na soku, da se spoznamo. Pa še kamne bi lahko primerjali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...no, vsaj upam,da je bilo to od kamene strelehmmm ... midve jo imava v sobi, kjer (tudi) spiva, pa je prav kulska družba... Daša si jo včasih (prosto po navdihu) še pod povšter da in spi ko tavelka ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 pismo, že kakšna dva meseca spim z ametistom pod blazino...dobra družba ...je verjetno bolje kot s kameno strelo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 naspana! sem se zbudila nekaj ze cez peto ( ) ampak pocutje odlicno! mateja, ne trdim, da je bila 100% kriva strela...ampak to je bila edina ocitna fizicnasprememba v mojem zivljenju tistega dne, zato sem sklepala ... morda me je kaj drugega zadelo, kdo ve! tudi pocutila sem se zelo dobro...samo spala pac nisem.nimam tega v sebi, da bi se pocutila apriori slabo, ce ne spim...sem pa 'opazila'tole nespecnost, ker ze dolgo nimam problemov s spanjem, tu zivim pasele 10 dni in sem do zdaj odlicno spala. hvala, ker se ukvarjate z mojim spancem in nasploh skrbite zame Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 tinka, sam da si se naspala in veš v čem je fora Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 spet ob petih vstala.mogoce je pa to starostna nespecnost. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 neke nove navade, mogoče... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ja, sem medvedjo kri obakrat pila pred spanjem. ej... mogoce je pa to to!!! resno mislim tole, sem uklopila ravnokar...bom naredila eksperiment in javim.mogoce v kaki drugi temi, da ne tezim tule Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 so sori...ampak, kaj je to medvedja kri? mal dvomim, da maš medveda doma, pa mu kri pušaš vsak večer .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 (zakaj se ti zdi to cudno? ) ok, ok: medvedja kri je superfino domace zganje iz tolminskega.je temnordece barve, ne vem, kaj je vse noter, neko jagodicje, ampakni presladko, ravno fino...zelo priljubljeno.(ce severni-primorec govori o MK torej ne misli mladinske knjige.)dela jo valter v poljubinju.gres kar tja in potrkas in dobis. ima svasta, enih 30 vrst stvari.pa ful hecna imena...kozorogova solza...svasta, tip je romantik v vesolju snopca.ima tudi super zdravilne zadeve.ene vrste kosobrin, kralj kratkih pijac. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 uf...res nisem poznala...thx za informacije...ampak vesolje šnopsa ...ta je pa dobra..................uf, tema sejem . grem dol... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 no, mislim...to je njegov svet. obvlada snopc v vseh pogledih, ni bilo misljeno kot minus.pa po moje nikogar ne moti, ce tule malo cvekava, ker ni nikogar doma saj dajemo koristne informacije, to tudi nekaj steje.niso o kamnih, ampak zadanejo vseeno. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>no, mislim...to je njegov svet. obvlada snopc v vseh pogledih, ni bilo misljeno kot minus.pa po moje nikogar ne moti, ce tule malo cvekava, ker ni nikogar doma saj dajemo koristne informacije, to tudi nekaj steje.niso o kamnih, ampak zadanejo vseeno. saj tud nisem vzela kot minus...se mi je zdela sam ful dobra/nora primerjava. ja, rezultati pretiravanja v tej smeri, so lahko tudi precej trdi(kamniti)... he he...nikogar ni doma...spet iztočnica za mačka murija...kaj je popularen... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Za vsak primer, če niste zasledili... 14. in 15. maja bodo v Tržiču v Dvorani tržiških olimpijcev Mednarodni dnevi mineralov, fosilov in okolja.Mogoče se vidimo tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za vsak primer, če niste zasledili... 14. in 15. maja bodo v Tržiču v Dvorani tržiških olimpijcev Mednarodni dnevi mineralov, fosilov in okolja.Mogoče se vidimo tam Mogoče. Jst prletim v soboto takoj zjutraj (ob devetih) in bom tam dobri dve urici. Pol odletim naprej. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.