Skoči na vsebino

Sejem

2227

Recommended Posts

• Komentarji 250
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx xcivx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Ali mogoče kdo od vas ve koliko približno stane ali pa koliko je lani stala vstopnica za sejem mineralov v Bologni. Na njihovi uradni spletni strani nisem našla tega podatka.

Se ne spomnim, apak če bi bilo drago, bi si zapomnil. V glavnem - ni hudega. Bologna je drgač moj najljubši sejem.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

A bi šel še kdo na sejem mineralov v Bologno. Je pa 10, 11, 12 marca.

Izlet v Bologno bo zihr organiziralo Društvo ljubiteljev mineralov in fosilov Tržič. Jaz še ne vem, niti če bom šel, niti na kak način bi šel (avto ali z društvom).

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

To sem pa vidla na njihovi strani, da organizirajo. Pa maat tudi organizira, sam tam piše, da je sejem 14, na strani od sejma pa, da je 10, 11, 12. Rada bi dobila kak lep primerk fluorita in akvamarina. Sem gledala že na sejmu v Lj. pa niso imel, kar se tiče teh dveh mineralov nič pametnega.

To sem pa vidla na njihovi strani, da organizirajo. Pa maat tudi organizira, sam tam piše, da je sejem 14, na strani od sejma pa, da je 10, 11, 12. Rada bi dobila kak lep primerk fluorita in akvamarina. Sem gledala že na sejmu v Lj. pa niso imel, kar se tiče teh dveh mineralov nič pametnega.

Sejem v Bologni (navodila za uporabo x:Dx x:Dx )::

Centralni del sejmišča v Bologni je v okroglem prostoru in manjših placih zraven. Ampak tu so cene povsod zelo visoke. S tega placa pa se pride po nekem hodniku naprej v en ogromen plac, kjer pa se prodaja tudi "na kile". VVso robo je treba absolutno kupovati v tem delu, saj je bistveno cenejša in med robo, ki jo prodajajo na kile, prav tako zlahka najdeš super primerke. Mam doma iz Bologne en akvamarin, težek kakšno kilo.

lalala

Tadej pozdravljen,

OK, v moj avto lahko gremo štirje ( jaz + 3 ).

Ker greš skozi MB lahko vzameš Meliso, avto lahko potem pustiš pri meni ali pri Petru.

Tako, da je zmenjeno.

Mogoče bo šel še kak "kamenjak" in naredimo konvoj.

LP

Branko G

A mogoče kdo ve, kdo je Božo Stojanovič. Ta gospod organizira izlet na sejem mineralov v Bologno.

Jaz ga poznam. Po mojem je on le eden od tistih, ki prijave pobirajo, ne pa sam organizator. Z njegovim telefonom pa ti ne morem pomagati, ker mi tip tako intenzivno ni všeč, da z njim ne komuniciram niti se na sejmih nikoli ne ustavim pri njegovem štantu.

Skoraj zanesljivo ti lahko da kontakt, kje in kako se prijaviti Marjana (031 662 848), saj pogosto tudi ona zbira prijave za obisk raznih sejmov.

Lahko pa poskusiš najti tudi spletno stran Društva ljubiteljev mineralov in fosilov Tržič. Tam je zihr kaka informacija ali kontaktna številka.

lalala

• 4 weeks later...
11. marca bo sejem mineralov v Bologni. Avtobus za tja bo organizirala Marjana iz Skarabeja in na njen telefon se lahko tudi prijavite (031 662 848). Mislim, da je rekla, da je cena 8 čukov, odhod avtobusa pa ob pol petih zjutraj iz Ljubljane.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...