atlanta 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Emm... jaz p še nikoli nisem bila na nobenem sejmu kristalov tako da bi začetek šla pogledat na kakšnega v Sloveniji. A mi lahko kdo pove kje in kdaj so sejmi v Sloveniji. A se da dobit veliko kristalov v SLO ali je edina možnost tujina glede sejmov? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
korala 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 A misli kdo iti na sejem mineralov v Bologno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Emm... jaz p še nikoli nisem bila na nobenem sejmu kristalov tako da bi začetek šla pogledat na kakšnega v Sloveniji. A mi lahko kdo pove kje in kdaj so sejmi v Sloveniji. A se da dobit veliko kristalov v SLO ali je edina možnost tujina glede sejmov? Hvala. Drugi vikend v maju - TržičPrvi vikend v decembru - Lj, Vegova 4 lalala A misli kdo iti na sejem mineralov v Bologno. Ene par nas gre v začetku aprila v Sopron, Bologna pa kdaj drugič. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atlanta 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 nosorog, hvala za podatke Kje točno v Tržiču in na kateri dan je ta sejem? Oz. kje se dobi več podatkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 nosorog, hvala za podatke Kje točno v Tržiču in na kateri dan je ta sejem? Oz. kje se dobi več podatkov? Drugi vikend v maju. Ponavadi se začne ob devetih dopoldne, pa do 18.00. Sobota in nedelja. Je v športni dvorani v Tržiču - pelješ se skozi Tržič in nekje na polovici mesta (zgornja cesta, ne greš v stari del mesta) pustiš avto, saj je potem težko parkirati. Proti dvorani se zavije levo preko mostička, a tja z avtom že ne smeš, če nisi neposredno "povezana" s sejmom. Če si tam v soboto dopoldne, pokličeš 041 454 900. Javi se ti Nosorog in gresta na pivo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Drugi vikend v maju. Ponavadi se začne ob devetih dopoldne, pa do 18.00. Sobota in nedelja. Je v športni dvorani v Tržiču - pelješ se skozi Tržič in nekje na polovici mesta (zgornja cesta, ne greš v stari del mesta) pustiš avto, saj je potem težko parkirati. Proti dvorani se zavije levo preko mostička, a tja z avtom že ne smeš, če nisi neposredno "povezana" s sejmom. Če si tam v soboto dopoldne, pokličeš 041 454 900. Javi se ti Nosorog in gresta na pivo. lalalaej, super, to je pa blizu mene! super za ta info! mogoče bom tudi jaz kaj prišla pogledat na ta sejem.... seveda čem bom do takrat sploh zdržala na gorenjskem pozdravček, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atlanta 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Če si tam v soboto dopoldne, pokličeš 041 454 900. Javi se ti Nosorog in gresta na pivo. Super.. samo potem se ne čudi ko bo zvonil telefon Res upam da pridem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Klele smo se neki menili, da gremo na sejem mineralov v Sopron. Jaz odpovedujem. Pravkar sem kupil 82 kg kremenov (sem jih moral s karjolo pelat od avta do bajte) in zdaj res ni več nobenega razloga, da hodim v Sopron, kjer so v ponudbi itak bolj ali manj kremeni. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Pozdravljeni, Škoda za Sopron. Po vsej verjetnosti ne tudi jaz ne bom šel, saj se mi samemu neda ali pač, bom videl.Si moramo izmisliti drug razlog za kako srečanje "kamenjakov". Morda kako društvo ali kaj podobnega. Se slišimo, LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ho-masubi 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Škoda. A ma mogoče kdo kkšn link za ta sejem, oz kkšne napotke kako se do tja pride?LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pozdravljen, selem v Sopronu nima direktnega linka ( vsaj jaz ga nisem našel ). Koleder je tu: http://www.mineralien-welt.de/html/ausland.html#Ungarn. Za načrtovanje poti uporabi kak program. V kratkem: Sopron je tik ob avstrijsko - madžarski meji, cca 190 km od Murske Sobote. Več o sopronu najdeš tu: http://www.sopron.hu/sopron/main.php. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ho-masubi 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Super. Hvala ti. Bom si sprintal zemljevide. Močno upam, da se nam zgubu LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Super. Hvala ti. Bom si sprintal zemljevide. Močno upam, da se nam zgubu LP Preveri na zemljevidu, a če me spomin ne vara, je zadeva takšnale:- čez mejo greš v Šentilju, pol je pa ena avtocesta, po kateri se pelješ zelo blizu avstrijsko-madžarske meje ves čas, skoraj do "vrha" Avstrije, ko prideš tja, greš pa sam čez mejo in prideš najprej v en ogromen nakupovalni center, sledi pa Sopron. Po sopronu maš oznake, kje je sejem; Pripravi se. Takšne kavbojske scene si najbrž ne predstavljaš (vsaj če je še tako, kot je bilo). Na sejmu je dovoljenop kaditi. Maš med razstavljalci kup dva do trikrat zapečenih romunov s čikom v kljunu, na delih, kjer jue strop nizek, zakajen k svina ... Kupuj proti koncu sejemskega dne (po možnosti nedelje). Cene so že itak nizke, a kaki dve uri pred zaključkom sejma tako padejo, da ti ni nč jasn. Za sto evrov boš lahko kupil robe, kot jo gre na 2 m štanta. Brez zajebancije. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ho-masubi 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ok. Tukaj imam pripravljen zemljevid in vse napotke kako se tja pride, ampak je en problem in sicer potni stroški so mal visoki. Zaenkrat sva v avtu dva, tako da če ima kdo interes jt nej se javi. Placa pa je še za dva.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Od 3-5 novembra je sejem mineralov Munchen 2006 -ali bo kdo šel ?? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Od 3-5 novembra je sejem mineralov Munchen 2006 -ali bo kdo šel ?? Jst ne. Od enga dealerja sem odkupil del zalog po precej boljši ceni, kot bodo cene v Munchenu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Včeraj sem bil -v munchnu namreč. Dobra izkušnja- kaj tazga pa po moje redko kje vidiš- pet dvoran -vse skupaj kot en cel btc- po moji presoji Kamnov tolk, da dol padeš- stvarno- 6 ur sem porabil le za obhod, pa nisem glih vsega videl...drugo leto bom šel v lastni režiji za 3 dni, samo bom vzel še 3 zainteresirane, da si razdelimo bencin in volan -vožnjo, ker je kar daleč. Privlekel sem pa tolk, da me še dones rame bolijo- brez heca, pa še krotil sem se...v bistvu le za darila ljudem....za raztalat..., je v primerjavi z našimi cenami/ sploh ob 18 zvečer / -morda petina naših, ali pa nerkatere stvari celo 10 % cen , ki jih prakricirajo v Ahatu.Pa da ne govorim o geodah, kopučah, fosilih in posameznih kristalih takšnih dimenzij , ki jih v živo nimaš kje videti- še v kakšnih knjigah težko.Pa ni blo, da ni.... doživetje in izkušnja - za super...ful sem zadovoljen- tudi z izplenom, predvsem za opremo...in pritikline ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kak spisek, kaj si vse nabavu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ...v bistvu le za darila ljudem....za raztalat...,A maš mene tud na seznamu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kak spisek, kaj si vse nabavu A maš mene tud na seznamu? Mislim- to je težko zdaj vse pisat...kaj vaju pa zanima ??Pikica- na seznamu s čem- kaj pa rabiš? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pikica- na seznamu s čem- kaj pa rabiš? En tak kamen bi, ki bi mi življenje spremenu za 100%, in to na boljš, pa da mi ne bi blo nič treba narest za to. Ga maš? Pa ne mislm na 1-kilski diamant. Čeprov, tud ta ne bi bil švoh. Ej, že to, da si vprašal, šteje. Tko da, hvala. Se ne bom zdej hinavsko prislinila in komu odžrla darila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 mene predvsem kristali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 En tak kamen bi, ki bi mi življenje spremenu za 100%, in to na boljš, pa da mi ne bi blo nič treba narest za to. Ga maš? Pa ne mislm na 1-kilski diamant. Čeprov, tud ta ne bi bil švoh. Ej, že to, da si vprašal, šteje. Tko da, hvala. Se ne bom zdej hinavsko prislinila in komu odžrla darila. Ja, glih da nič ne narediš pa se ti spremeni life- ne vem ??'Malce moraš sama le nardit- pa tudi -to ti lahko spremeni tudi navaden kamenček- recmo -apnenecal pa peščenjak..al pa brez kamnčka- tle so druge stvari pomembne ..si pa me spomnila na to , da bi lahko odprli tle eno temo -glih o takšnih primerih- kamnih ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pa sej temo o kristalih že mamo al si mislu prov kamne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ma ja-tamle pri malih oglasih je obisk nikakav, sem preveril...*-bilo bi fajn, če bi imeli tle- v sklopu- foruma o kristalih- takole temo- imam kamne, kristale, minerale, ki jih podarim, ali pa- iščem ta pa ta kamenček če ga kdo ima??al pa - rabim npr.epidot pa bi dal zanj npr. malahit, azurit,kameno strelo, ki jih imam odveč - se pravi -bi zamenjal. takole naprimer..tam pri oglasih nihče ne gleda ...tudi jaz nič...pa sem pogledal ...pa je zelo slabo. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.