Skoči na vsebino

Sejem

2227

Recommended Posts

• Komentarji 250
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma ja-tamle pri malih oglasih je obisk nikakav, sem preveril...*-bilo bi fajn, če bi imeli tle- v sklopu- foruma o kristalih- takole temo- imam kamne, kristale, minerale, ki jih podarim, ali pa- iščem ta pa ta kamenček če ga kdo ima??al pa - rabim npr.epidot pa bi dal zanj npr. malahit, azurit,kameno strelo, ki jih imam odveč - se pravi -bi zamenjal.

takole naprimer..tam pri oglasih nihče ne gleda ...tudi jaz nič...pa sem pogledal ...pa je zelo slabo.

xegox

uuu menjalnica x:px :palec: svetovno x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

2.in3.december / sobota in nedelja/ -bo razstavno prodajni sejem fosilov in mineralov na elektrošoli na Vegovi ulici ...Ure pa ne vem- še pride....tolk , da bo znano- za tiste , ki jih šodrček zanima ...pa seveda za une, ki jih ne zanima- definitivno.Pa k so tudi fosili , da ne bo kdo mislil, vstop je tudi za tiste, ki nimajo še 70 let-.... x;)x

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

2.in3.december / sobota in nedelja/ -bo razstavno prodajni sejem fosilov in mineralov na elektrošoli na Vegovi ulici ...Ure pa ne vem- še pride....tolk , da bo znano- za tiste , ki jih šodrček zanima ...pa seveda za une, ki jih ne zanima- definitivno.Pa k so tudi fosili , da ne bo kdo mislil, vstop je tudi za tiste, ki nimajo še 70 let-.... x;)x

xegox :palec:

lani sem bila tako negativno presenečena na folkom, na ponudbo, da cen sploh ne omenjam. pa se vstopnino bi imeli za ta shith. duhovitost na višku.

pa se je potem stvar nekako kompenzirala, ko sem srečala tebe (lalala).

če me spustijo skoz brez vstopnice, mogoče predem.

http://waltm.net/mermaid.gif

lani sem bila tako negativno presenečena na folkom, na ponudbo, da cen sploh ne omenjam. pa se vstopnino bi imeli za ta shith. duhovitost na višku.

pa se je potem stvar nekako kompenzirala, ko sem srečala tebe (lalala).

če me spustijo skoz brez vstopnice, mogoče predem.

Lej če je sejem zmazek povej na glas, de se ne peljemo v LJ obračat avta.

Branko G

branko, že to da se boš dobil z ZEPOTOM je vredno obiska LJ.

sejem je pa res brezvezen. ponudba je nikakva (edino kaj sem vidla je bilo ful kalcitov (ce nisem kaj pomešala), tudi ponaredkov je veliko (kar je zame sploh čudno, da se na teh sejmih prodaja kič - barvano steklo). cene so bolj nabite kot v trgovinah, mogoče če si komu res pri srcu ti kaj šenka ali pa da malo ceneje. folk, ki se gnete tam so razvajane ljubljanske damice, ki ti totalno zabašejo štante, da ne moreš sploš še to pogledat kaj je. .

da bi pa našel sploh kak bolj neobičen kamen, pa sploh ni govora-vsaj jaz ga nisem. v bistvu v nedeljo ni bilo nič več pametnega. sploh pa kakšni redki primerki - kje pa..

recimo jaz sem si vzela nekaj keša zraven (tam 7 čukov sem bila pripravljena zapraviti), pa jih nisem imela dobesedno za kaj. ker se tisti kamni, ki so bili so bili ful mičkeni - tisto kar v ahatu prodajajo.

prodajalci so pa cool... njih splača iti pozdravit in pogledat. in nazdravit, seveda xcheersx

branko, že to da se boš dobil z ZEPOTOM je vredno obiska LJ.

Tule gre pa za tako enostransko videnje ljubljanjskega sejma, da bo mogoče dobrodošlo še kakšno mnenje.Na tem sejmu sem bil že velikokrat in vidim ga takole:

sejem je pa res brezvezen. ponudba je nikakva (edino kaj sem vidla je bilo ful kalcitov (ce nisem kaj pomešala), tudi ponaredkov je veliko (kar je zame sploh čudno, da se na teh sejmih prodaja kič - barvano steklo).

Ponudba se seveda ne more primerjati s kakšnim sejmom v tujini; razstavljalci - prodajalci so v glavnem domači, med njimi pa se redno najde tudi en Madžar, pri katerem dobiš zelo poceni hermanove krogle, pa tudi več vrst drugih, predvsem surovih mineralov, dva Čeha (bivša študenta NTF v j) z moldaviti in občasno kakšen Poljak (pri enem sem pred leti kupil čudovite morione). Ponaredkov je relativno malo (morda na stojnicah treh - štirih razstavljalcev), saj je sicer med razstavljalci precej tipov, ki nabirajo minerale tudi sami. Sicer pa je na teh sejmih prisoten tudi Borut Razinger, ki opravlja zastonj preglede pristnosti kupljenih mineralov.

cene so bolj nabite kot v trgovinah,

To preprosto ni res. Polirane kamne, kakršne prodajajo v trgovinah od 480 SIT dalje, dobiš od 50 SIT dalje. ).

. folk, ki se gnete tam so razvajane ljubljanske damice, ki ti totalno zabašejo štante, da ne moreš sploš še to pogledat kaj je. .

Si pač izbrala uro, ko je gužva. V nekaterih obdobjih dneva sploh ni gužve.

da bi pa našel sploh kak bolj neobičen kamen, pa sploh ni govora-vsaj jaz ga nisem. v bistvu v nedeljo ni bilo nič več pametnega. sploh pa kakšni redki primerki - kje pa..

Občasno dobiš po zelo dostopni ceni kak redkejši kamen (jaz sem npr. pred tremi leti vbodel čudovit velik indigolit za 12 čukov). Verjamem pa, da v nedeljo popoldne redkejših primerkov v ponudbi ni več.

prodajalci so pa cool... njih splača iti pozdravit in pogledat. in nazdravit, seveda xcheersx

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

ne zmam, NOSOROG, če sva bila midva sploh na istem sejmu.. mal se zajebavam.. x:Dx x:Dx

ne vem zate je to malo drugače, ker te folk pač pozna.. te verjetno drugače obravnavajo kot mene.. x:o)x x:o)x

mogoče sem res preveč pričakovala in sem bila potem razočarana in se spominjam pač tega kar sem napisala.

seveda različna mnenja so pa vedno dobrodošča. na osnovi večih si jaz ponavadi ustvarih vtis o določeni stvari..

sicer smo pa že govorili o tem sejmu, bom provala najti link..

vse dobro..

Vegova? mah po moje v nedeljo tud čist okrog šole ni problem parkirat, na belih parkirnih mestih, v nedeljo ni treba parkirnih listkov dajat. Drugač maš pa zraven Kongresni trg, tam bo pa zihr plac.

a je vstopnina, kolk?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...a v soboto prids Piki??'morebit tut jaz pridm...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? :inocent:

Smrklja dolgovrata, a mene se pa nič ne praša?

Ne bo meeeee*!!!!!!!! Že zato, ker vem, da boš ti tam.

*

Legenda: meeeeee: zategli me - kot mene; vsaka podobnost z oglašanjem koze je zgolj naključna

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? :inocent:

a ni to sejem kristalov :inocent: ne pa shod čarovnic x:o)x

...a v soboto prids Piki??'morebit tut jaz pridm...

pol še morem vzet zraven škarje, da te ustrižem x^x :vragec: x:Dx

lalala

pravzaprav sem ji js določla, da bo šla x:o)x x:Dx tak da je čist pod mojo komando :vragec: x:Dx x:Dx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

Ne bo meeeee*!!!!!!!! Že zato, ker vem, da boš ti tam.

*

Legenda: meeeeee: zategli me - kot mene; vsaka podobnost z oglašanjem koze je zgolj naključna

lalala

Kako misliš, da te ne bo? :o|o:

Maš, da se mi nalimaš tm! :vragec:

Kdo bo pa pol moj dolgi vrat občudoval, če tebe ne bo? :V: :C: :C: :C:

se je pa splačal it x^x prvo, da sem spoznala zepota :vio: xsrcx potem, da sem bla s pikico x:px da sem dobla en kup kristalčkov :2src:

in kaj je blo najbolš...da sem bla zadeta od energije x:o)x x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

kukuc!

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko: hočem znati kaj ste kupli. vsi in vsak posebej x:Dx x:Dx , da mi napišete!!! dimenzije (naj še kdo rece, da centimetri nisi pomembni) in ceno zraven..

radovedna

(žal nisem uspela prit, sem delala za firmo. )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...