Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 To se mi pa zdi super ideja, zepo...kr dej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ma ja-tamle pri malih oglasih je obisk nikakav, sem preveril...*-bilo bi fajn, če bi imeli tle- v sklopu- foruma o kristalih- takole temo- imam kamne, kristale, minerale, ki jih podarim, ali pa- iščem ta pa ta kamenček če ga kdo ima??al pa - rabim npr.epidot pa bi dal zanj npr. malahit, azurit,kameno strelo, ki jih imam odveč - se pravi -bi zamenjal. takole naprimer..tam pri oglasih nihče ne gleda ...tudi jaz nič...pa sem pogledal ...pa je zelo slabo.uuu menjalnica svetovno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 2.in3.december / sobota in nedelja/ -bo razstavno prodajni sejem fosilov in mineralov na elektrošoli na Vegovi ulici ...Ure pa ne vem- še pride....tolk , da bo znano- za tiste , ki jih šodrček zanima ...pa seveda za une, ki jih ne zanima- definitivno.Pa k so tudi fosili , da ne bo kdo mislil, vstop je tudi za tiste, ki nimajo še 70 let-.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Lanskega sem zamudil. Letos pridem.Kdo ima čas se zmenimo za uro in kavo. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 jaz bom šel- zmeniva pa se na OS. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 2.in3.december / sobota in nedelja/ -bo razstavno prodajni sejem fosilov in mineralov na elektrošoli na Vegovi ulici ...Ure pa ne vem- še pride....tolk , da bo znano- za tiste , ki jih šodrček zanima ...pa seveda za une, ki jih ne zanima- definitivno.Pa k so tudi fosili , da ne bo kdo mislil, vstop je tudi za tiste, ki nimajo še 70 let-.... lani sem bila tako negativno presenečena na folkom, na ponudbo, da cen sploh ne omenjam. pa se vstopnino bi imeli za ta shith. duhovitost na višku. pa se je potem stvar nekako kompenzirala, ko sem srečala tebe (lalala). če me spustijo skoz brez vstopnice, mogoče predem. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 lani sem bila tako negativno presenečena na folkom, na ponudbo, da cen sploh ne omenjam. pa se vstopnino bi imeli za ta shith. duhovitost na višku. pa se je potem stvar nekako kompenzirala, ko sem srečala tebe (lalala). če me spustijo skoz brez vstopnice, mogoče predem. Lej če je sejem zmazek povej na glas, de se ne peljemo v LJ obračat avta. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 branko, že to da se boš dobil z ZEPOTOM je vredno obiska LJ. sejem je pa res brezvezen. ponudba je nikakva (edino kaj sem vidla je bilo ful kalcitov (ce nisem kaj pomešala), tudi ponaredkov je veliko (kar je zame sploh čudno, da se na teh sejmih prodaja kič - barvano steklo). cene so bolj nabite kot v trgovinah, mogoče če si komu res pri srcu ti kaj šenka ali pa da malo ceneje. folk, ki se gnete tam so razvajane ljubljanske damice, ki ti totalno zabašejo štante, da ne moreš sploš še to pogledat kaj je. . da bi pa našel sploh kak bolj neobičen kamen, pa sploh ni govora-vsaj jaz ga nisem. v bistvu v nedeljo ni bilo nič več pametnega. sploh pa kakšni redki primerki - kje pa.. recimo jaz sem si vzela nekaj keša zraven (tam 7 čukov sem bila pripravljena zapraviti), pa jih nisem imela dobesedno za kaj. ker se tisti kamni, ki so bili so bili ful mičkeni - tisto kar v ahatu prodajajo. prodajalci so pa cool... njih splača iti pozdravit in pogledat. in nazdravit, seveda Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 zanimivo....mogoč se mi pa res splača it na sejem sam zato, da vaju spoznam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 branko, že to da se boš dobil z ZEPOTOM je vredno obiska LJ. Tule gre pa za tako enostransko videnje ljubljanjskega sejma, da bo mogoče dobrodošlo še kakšno mnenje.Na tem sejmu sem bil že velikokrat in vidim ga takole: sejem je pa res brezvezen. ponudba je nikakva (edino kaj sem vidla je bilo ful kalcitov (ce nisem kaj pomešala), tudi ponaredkov je veliko (kar je zame sploh čudno, da se na teh sejmih prodaja kič - barvano steklo). Ponudba se seveda ne more primerjati s kakšnim sejmom v tujini; razstavljalci - prodajalci so v glavnem domači, med njimi pa se redno najde tudi en Madžar, pri katerem dobiš zelo poceni hermanove krogle, pa tudi več vrst drugih, predvsem surovih mineralov, dva Čeha (bivša študenta NTF v j) z moldaviti in občasno kakšen Poljak (pri enem sem pred leti kupil čudovite morione). Ponaredkov je relativno malo (morda na stojnicah treh - štirih razstavljalcev), saj je sicer med razstavljalci precej tipov, ki nabirajo minerale tudi sami. Sicer pa je na teh sejmih prisoten tudi Borut Razinger, ki opravlja zastonj preglede pristnosti kupljenih mineralov. cene so bolj nabite kot v trgovinah, To preprosto ni res. Polirane kamne, kakršne prodajajo v trgovinah od 480 SIT dalje, dobiš od 50 SIT dalje. ). . folk, ki se gnete tam so razvajane ljubljanske damice, ki ti totalno zabašejo štante, da ne moreš sploš še to pogledat kaj je. . Si pač izbrala uro, ko je gužva. V nekaterih obdobjih dneva sploh ni gužve. da bi pa našel sploh kak bolj neobičen kamen, pa sploh ni govora-vsaj jaz ga nisem. v bistvu v nedeljo ni bilo nič več pametnega. sploh pa kakšni redki primerki - kje pa.. Občasno dobiš po zelo dostopni ceni kak redkejši kamen (jaz sem npr. pred tremi leti vbodel čudovit velik indigolit za 12 čukov). Verjamem pa, da v nedeljo popoldne redkejših primerkov v ponudbi ni več. prodajalci so pa cool... njih splača iti pozdravit in pogledat. in nazdravit, seveda lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ne zmam, NOSOROG, če sva bila midva sploh na istem sejmu.. mal se zajebavam.. ne vem zate je to malo drugače, ker te folk pač pozna.. te verjetno drugače obravnavajo kot mene.. mogoče sem res preveč pričakovala in sem bila potem razočarana in se spominjam pač tega kar sem napisala. seveda različna mnenja so pa vedno dobrodošča. na osnovi večih si jaz ponavadi ustvarih vtis o določeni stvari.. sicer smo pa že govorili o tem sejmu, bom provala najti link.. vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 se splača, se ne splača mislim, da bom kr lepo eno lunatko popokala in jo mahnala v lj..če druga ne bom mela vsaj čvekasto kavico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Preverjam stanje. Tam bom v nedeljo med 10 in 11 uro.Da se srečamo je fino. Kak nasvet za parkiranje ! LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Vegova? mah po moje v nedeljo tud čist okrog šole ni problem parkirat, na belih parkirnih mestih, v nedeljo ni treba parkirnih listkov dajat. Drugač maš pa zraven Kongresni trg, tam bo pa zihr plac. a je vstopnina, kolk? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zadeva bo odprta v sobot in nedeljo od 9h do 18 h- oba dneva - za vstopnino pa žal ne vem. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ...a v soboto prids Piki??'morebit tut jaz pridm... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ...a v soboto prids Piki??'morebit tut jaz pridm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? Smrklja dolgovrata, a mene se pa nič ne praša? Ne bo meeeee*!!!!!!!! Že zato, ker vem, da boš ti tam. *Legenda: meeeeee: zategli me - kot mene; vsaka podobnost z oglašanjem koze je zgolj naključna lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? seveda lahko pridem v soboto.Tako bom oba dneva tam- imam objekt zelo blizu . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jst tud pridem, z eno čarovnico, ampak kokr vem, v soboto. Zepo, a ne moreš v soboto prit? a ni to sejem kristalov ne pa shod čarovnic ...a v soboto prids Piki??'morebit tut jaz pridm...pol še morem vzet zraven škarje, da te ustrižem Smrklja dolgovrata, a mene se pa nič ne praša? lalalapravzaprav sem ji js določla, da bo šla tak da je čist pod mojo komando Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Smrklja dolgovrata, a mene se pa nič ne praša? Ne bo meeeee*!!!!!!!! Že zato, ker vem, da boš ti tam. *Legenda: meeeeee: zategli me - kot mene; vsaka podobnost z oglašanjem koze je zgolj naključna lalalaKako misliš, da te ne bo? Maš, da se mi nalimaš tm! Kdo bo pa pol moj dolgi vrat občudoval, če tebe ne bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 se je pa splačal it prvo, da sem spoznala zepota potem, da sem bla s pikico da sem dobla en kup kristalčkov in kaj je blo najbolš...da sem bla zadeta od energije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 kukuc! :hepko: hočem znati kaj ste kupli. vsi in vsak posebej , da mi napišete!!! dimenzije (naj še kdo rece, da centimetri nisi pomembni) in ceno zraven.. radovedna (žal nisem uspela prit, sem delala za firmo. ) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ne povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.