bela vrtnica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Zadnje dni se mi je življenje ponovno obrnilo navzdol, ko že mislim, da me nič več ne more prizadeti prileti nova in nova puščica. Ampak tudi to je življenje. Najbolj zanimivo od vsega pa je to, da sem tik pred uspehom, tik pred tem, da bi se odprlo novo poglavje v mojem življenju, ampak me "usoda" preizkuša. Najprej me zadane, potem ko že skoraj klonim, dobim voljo in vse skupaj odbijem, a še ne mine dan se že dogaja novo in novo. Udarci usode, najraje bi klonila, najraje bi kar izginila, a vem, da se moram boriti, le tega nisem vedela, da je tako težko. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 .... najraje bi kar izginila, a vem, da se moram boriti, le tega nisem vedela, da je tako težko. težko, ..sedaj maš znanje, uporabi ga Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kapica je lepo napisala v temi "Nikoli tako, kot bi lahko bilo" - kopiram: zakaj tolk skoraj vsak uporablja besedo neuspeh??? pa ludeki neuspeh sploh ne obstaja!!! to je le poimenovanje trenutnega razocaranja pred nekim trmastim vztrajanjem za ideli, ki so prej le plod nase domisljije, zelj... vedno vsak dobi kr rabi! ce ne v taksni obliki pa drugacni!!! ampak to ne pomeni, da je ta kao "druga oblika" neuspeh... zakaj se ne znam izrazat? tolk enostavno je pa povedat ne znam ...brez zamere Ja, v bistvu je res brez veze razmišljati, da se ti življenje obrača navzdol. Poskusi razmišljati drugače - poskusi sprejemati tisto, kar ti življenje prinaša. Ena moja prijateljica vedno pravi tako: "Sprejmi življenje takšno kot je, in glej, da si ga izboljšaš."Ni za "vreči puško v koruzo" in samo čakati, kaj ti bo čas prinesel. Je treba migati, se truditi... Ampak ni pa treba javkati, če ne gre vse po planu. Mogoče pa je za nekaj že dobro, da je tako, kot je. Ko se ti ena vrata zaprejo, se ti odprejo druga... Pa še to: nič ni težje, kot lahko prenašaš. Življenje ti naloži toliko bremen, kolikor jih ti lahko nosiš. Zato ne skrbi - vse je ok. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ni za "vreči puško v koruzo" in samo čakati, kaj ti bo čas prinesel. Je treba migati, se truditi... Ampak ni pa treba javkati, če ne gre vse po planu. Mogoče pa je za nekaj že dobro, da je tako, kot je. Ko se ti ena vrata zaprejo, se ti odprejo druga... Pa še to: nič ni težje, kot lahko prenašaš. Življenje ti naloži toliko bremen, kolikor jih ti lahko nosiš. Zato ne skrbi - vse je ok. Ja raje vrzi koruzo v puško, pa se podaj novim zmagam naproti. Tudi jaz sem sigurna, da neuspeha nikoli nikjer v življenju ni, samo drugačne izkušnje, ki jih v določenem momentu pričakuješ dobiš včasih. Zagotovo je prav vse kar se ti v življenju zgodi dobro prav zate. Zakaj konkretno, nima smisla, da razmišljaš v momentu ko izkušnja pride. Z zaupanjem vstopi vanjo, iztrži zase najbolje, odgovor za kaj je bila lekcija dobra pa zagotovo dobiš odgovor, ko ga boš potrebovala. Zahtevnejše lekcije kot dobivaš, večje korake napredka lahko delaš. Kar pogumno in z zaupanjem, sigurno ti bo uspelo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 včasih js celo pomagam zapret kaka vrada da se mi druga odprejo... seveda zmeraj te preganja kakšen "what if" ampak kadarkoli me je usoda udarila je blo zato da se zbudim in vidim kaj je prav in kaj ni v čem se motim, vzgojna čez rit bi se reklo temu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ja tudi meni se velikokrat dogaja podobno. Ampak mislim, da se to godi skoraj vsem. Saj, kdo pa nima problemov? En izgine, pa drugi pride. Vendar seveda se nam osebno zdijo zelo težki in nam bremenijo življenje, ker so pač naši. Ja, res je dostikrat tako, ko že misliš, 'zdaj pa bo', se pojavi nova ovira ali pa se celo vse skupaj podre. Ampak zavedati se moraš, da je včasih tudi obratno. Ko že misliš, 'iz tega ne bo nič', te usoda prijetno preseneti. Kot si sama ugotovila. Tako je pač življenje. Neko ravnotežje mora obstajati, zato vzponi in padci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Hvala vsem za podporo.Se zgodi, da je že iskrica dovolj da se razplameni velika toplina v srcu! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 crna vrtnica, drzim pesti zate, le pogumno naprej vsak dan ti lahko kaksno novo izkusnjo, niso vse lepe, vendar pa so vse tu z namenom, da se iz njih naucimo in s tem rastemo Zelim ti, da bi rasla predvsem z lepimi izkusnjami Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 USODA GA JE LOPNILA PO GLAVI............. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 je ok , če te lopne po glavi....hudič pa je, če se sesuje vse.......... pa dihaj v vakuumu, če moreš..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 je ok , če te lopne po glavi....hudič pa je, če se sesuje vse.......... pa dihaj v vakuumu, če moreš..... hmmmm...tole z vakumom je pa zanimivokako neki edina mozhganska celica v galvi blondinke prezhivi USODA JO JE LOPNILA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 lahko je tebi..k nimaš več las.... 666 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 lahko je tebi..k nimaš več las.... 666 heheshe ena k je blond 666 zlomkou je trenutno res brez las......kugloliki.....pobrit....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ne da, sem blond.... se vid po vakuumu...... moška vsevednost....bi reku Mlakar: "inteligenca" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ne da, sem blond.... se vid po vakuumu...... moška vsevednost....bi reku Mlakar: "inteligenca" she ena k misl, de je toooolk lepa, de je she vakum ochiten 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 PA JA DE....LEPOTA. A je to tist, k se tok rado pokvar? Pa menja blatnike.....666 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 PA JA DE....LEPOTA. A je to tist, k se tok rado pokvar?: ITAQ UDAREC USODE 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hvala bogu....tu me pa res ni usoda nič vsekala...sem grda že od rojstva.... se ni melo kaj pokvart 666 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2004 Sedaj je že mnogo bolje, takrat sva se ravno s fantom razhajala Ampak sem se že pobrala, no skoraj V zgornjih mailih je pa veliko na delu Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 JP usoda Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.