Skoči na vsebino

Udarci usode

bela vrtnica

Recommended Posts

xangx

Zadnje dni se mi je življenje ponovno obrnilo navzdol, ko že mislim, da me nič več ne more prizadeti prileti nova in nova puščica.

Ampak tudi to je življenje. Najbolj zanimivo od vsega pa je to, da sem tik pred uspehom, tik pred tem, da bi se odprlo novo poglavje v mojem življenju, ampak me "usoda" preizkuša. Najprej me zadane, potem ko že skoraj klonim, dobim voljo in vse skupaj odbijem, a še ne mine dan se že dogaja novo in novo. Udarci usode, najraje bi klonila, najraje bi kar izginila, a vem, da se moram boriti, le tega nisem vedela, da je tako težko.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

.... najraje bi kar izginila, a vem, da se moram boriti, le tega nisem vedela, da je tako težko.
x^x :palec:

težko, ..sedaj maš znanje, uporabi ga x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Kapica je lepo napisala v temi "Nikoli tako, kot bi lahko bilo" - kopiram:

zakaj tolk skoraj vsak uporablja besedo neuspeh??? pa ludeki neuspeh sploh ne obstaja!!! to je le poimenovanje trenutnega razocaranja pred nekim trmastim vztrajanjem za ideli, ki so prej le plod nase domisljije, zelj... vedno vsak dobi kr rabi! ce ne v taksni obliki pa drugacni!!! ampak to ne pomeni, da je ta kao "druga oblika" neuspeh... zakaj se ne znam izrazat? tolk enostavno je pa povedat ne znam ...brez zamere

Ja, v bistvu je res brez veze razmišljati, da se ti življenje obrača navzdol. Poskusi razmišljati drugače - poskusi sprejemati tisto, kar ti življenje prinaša.

Ena moja prijateljica vedno pravi tako: "Sprejmi življenje takšno kot je, in glej, da si ga izboljšaš."

Ni za "vreči puško v koruzo" in samo čakati, kaj ti bo čas prinesel. Je treba migati, se truditi... Ampak ni pa treba javkati, če ne gre vse po planu. Mogoče pa je za nekaj že dobro, da je tako, kot je. Ko se ti ena vrata zaprejo, se ti odprejo druga...

Pa še to: nič ni težje, kot lahko prenašaš. Življenje ti naloži toliko bremen, kolikor jih ti lahko nosiš. Zato ne skrbi - vse je ok. :palec:

Ni za "vreči puško v koruzo" in samo čakati, kaj ti bo čas prinesel. Je treba migati, se truditi... Ampak ni pa treba javkati, če ne gre vse po planu. Mogoče pa je za nekaj že dobro, da je tako, kot je. Ko se ti ena vrata zaprejo, se ti odprejo druga...

Pa še to: nič ni težje, kot lahko prenašaš. Življenje ti naloži toliko bremen, kolikor jih ti lahko nosiš. Zato ne skrbi - vse je ok.  :palec:

Ja raje vrzi koruzo v puško, pa se podaj novim zmagam naproti. Tudi jaz sem sigurna, da neuspeha nikoli nikjer v življenju ni, samo drugačne izkušnje, ki jih v določenem momentu pričakuješ dobiš včasih.

Zagotovo je prav vse kar se ti v življenju zgodi dobro prav zate. Zakaj konkretno, nima smisla, da razmišljaš v momentu ko izkušnja pride. Z zaupanjem vstopi vanjo, iztrži zase najbolje, odgovor za kaj je bila lekcija dobra pa zagotovo dobiš odgovor, ko ga boš potrebovala.

Zahtevnejše lekcije kot dobivaš, večje korake napredka lahko delaš. Kar pogumno in z zaupanjem, sigurno ti bo uspelo x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:D včasih js celo pomagam zapret kaka vrada da se mi druga odprejo... seveda zmeraj te preganja kakšen "what if" ampak kadarkoli me je usoda udarila je blo zato da se zbudim in vidim kaj je prav in kaj ni v čem se motim, vzgojna čez rit bi se reklo temu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja tudi meni se velikokrat dogaja podobno. Ampak mislim, da se to godi skoraj vsem. Saj, kdo pa nima problemov? En izgine, pa drugi pride. Vendar seveda se nam osebno zdijo zelo težki in nam bremenijo življenje, ker so pač naši. Ja, res je dostikrat tako, ko že misliš, 'zdaj pa bo', se pojavi nova ovira ali pa se celo vse skupaj podre. Ampak zavedati se moraš, da je včasih tudi obratno. Ko že misliš, 'iz tega ne bo nič', te usoda prijetno preseneti. Kot si sama ugotovila. Tako je pač življenje. Neko ravnotežje mora obstajati, zato vzponi in padci. x;)x

Hvala vsem za podporo.

Se zgodi, da je že iskrica dovolj da se razplameni velika toplina v srcu!

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

• 4 weeks later...

crna vrtnica, drzim pesti zate, le pogumno naprej x:)x vsak dan ti lahko kaksno novo izkusnjo, niso vse lepe, vendar pa so vse tu z namenom, da se iz njih naucimo in s tem rastemo xDDx

Zelim ti, da bi rasla predvsem z lepimi izkusnjami x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

je ok , če te lopne po glavi....

hudič pa je, če se sesuje vse..........

pa dihaj v vakuumu, če moreš..... :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

je ok , če te lopne po glavi....

hudič pa je, če se sesuje vse..........

pa dihaj v vakuumu, če moreš..... :vragec:

:vragec:

hmmmm...tole z vakumom je pa zanimivo

kako neki edina mozhganska celica v galvi blondinke prezhivi x:Dx x:Dx x:Dx

USODA JO JE LOPNILA

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

lahko je tebi..k nimaš več las....

666 :vragec:  :vragec:  :vragec:

hehe

she ena k je blond x:Dx

666 zlomkou je trenutno res brez las......kugloliki.....pobrit....tralala x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec: ne da, sem blond....

se vid po vakuumu......

:vragec: :vragec: :vragec:

moška vsevednost....bi reku Mlakar: "inteligenca"

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec: ne da, sem blond....

se vid po vakuumu......

:vragec:  :vragec:  :vragec:

moška vsevednost....bi reku Mlakar: "inteligenca"

she ena k misl, de je toooolk lepa, de je she vakum ochiten x:Dx

666 zlomkou....tralala

hvala bogu....tu me pa res ni usoda nič vsekala...

sem grda že od rojstva....

:vragec: se ni melo kaj pokvart 666 :vragec:

Sedaj je že mnogo bolje, takrat sva se ravno s fantom razhajala :cry:

Ampak sem se že pobrala, no skoraj :unsure:

V zgornjih mailih je pa veliko :vragec: na delu x;)x

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...