LeilaniA 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Pri men so tud ostali odgovori OK, sam tale kava...mogoče bi blo boljš, če bi bla vroča čokolada Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 44 točk, kot Ruby, Mari in Janja Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 meni pa so ti testi vsi po vrsti totalno brezvezni, saj človekove osebnosti ne moreš stlačiti med točke in a, b, c, d odgovore.sploh pa ne morem verjeti, da tale Philov test "uporablja mnogo HR/Kadrovskih oddelkov v korporacijah in podjetjih. Pomaga jim, da bolje spoznajo notranjost zaposlenih in bodočih zaposlenih ljudi". hallo?!Ali potem tudi na podlagi testa izbirajo kdo je primeren kandidat za službo in kdo ne? čist mem..to je moje mnenje Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 SURYA reši pa tiho bodi , da bom vidla, kolk si stara (tudi meni so brezvezni...pa vendar sem stara samo 35 let ... in sigurno je to res.. .več jih res nimam... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ok, ok... sam ne štekam kako lahko iz vprašanj dobijo rezulat starost?! ok, sej bom tih.. evo, rešila..39. Sam jih nimam tolk... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Surya vsi so se "hvalisali" da imajo točke nad 45... jaz pa skromnih 35... pa sem dobila "kompleks" in da si le-tega pozdravim, sem pač sklenila, da dejansko je število točk naša starost... Tak da izpade...da sem najmlajša na forumu :D (viš ti tudi...rezultat 39... pa še nimaš toliko let... (zgleda da samo meni kaže ta test "manj let" kot jih imam dejansko... se pravi, smo jaz bolj mlada )) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ha ha , kul to, da si tko sklenila ah, jest se ne sekiram, v resnici jih imam rosnih 30 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ha, tocno 50. Mi je pa enkrat andres ali kdo tole poslal, sem imela pa okoli 45, se mi zdi, ali nekaj takega.Ker pri kakih dveh se nisem mogla odlocit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Hm, 47 pik, in prav pozitivno presenečenje ob prebiranju razlage Drugač pa potem še dalajlamin test... bi najprej kot (bodoči) psiholog poudarila, da ni prirejen za slovensko populacijo Not se zelo pojavljajo (predvsem živali) stvari, ki so zelo specifično vezane na vzhodno populacijo, tako da... ni nujno, da pride interpretacija tega točna Sem pa dobila ene par zanimivih odgovorov; Selene si me bo zapomnila za celo življenje , moj pravi prijatelj sem JAZ SAMA hehehe , moja sorodna duša je moja umrla babica (kar tudi ni tako napačno ), nekoga pa zares ljubim, ki - hm, pismu Contess tole sva glih zadnjič nekaj na tortah razglabljale Zanimive zadevščine Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sem prebral in nabral 46 točk in se kar najdem v tej kategoriji med 41 - 50 točk . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Saj glih to, Contesa... Barve so nekak del vsakdana vsakega človeka, so univerzalne - pa njihovo dojemanje tudi, svinj in ovc in krav pa tule verjetno ne doživljamo tako kot recimo budisti in pač vzhodnjaki na splošno Je pa ful luštkan test Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 a kr za celo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 26. februar 2016 Prijavi Deli 26. februar 2016 https://www.16personalities.com/free-personality-test eden izmed natancnejsih testov osebnosti...priporocam. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif in cim bolj "nemegleno "odgovarjat, ce ga bo kdo delal. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.