Skoči na vsebino

Telefonska tajnica

VEČNOST

Recommended Posts

isto kot Mick.

Bolana pa so mi totalno, tista sporočila, ki se začnejo v stilu: halo?.... o a ti si?... ej čao.... kako kaj?...ha ha ha... govoriš z avtomatskim odzivnokom...... :xx!: :xx!: :xx!:

ko da imam čas in željo poslušat take bedarije! :xx!: :vragec: :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

tut jaz odložim, vsaj zarad impulzov x:o)x

drgač pa menim,da take odzivne avtomatik tajnice, so dostikrat koristno fajne in prirocne... vsaj iskat izgovorov mi ni treba x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Isto kot Mick, če je kaj nujnega povem, če ni poskusim kasneje. Včasih pa pustim kako smešno sporočilce, za tiste, ki vem, da razumejo in da jim ni odveč.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

(matr sm originalna x:Dx )

Tako kot vsi coccinelle x:Dx izgleda nam manjka socialnih veščin z mašinami

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mi smo meli take probleme doma s to tajnico. Namreč ljudje so puščali sporočila, mi jih pa nismo znali pregledat, ker nismo vedli passworda za telefonski predal. Je trajalo kar neki časa, da smo pogruntali, kako je s to zadevo. Vmes pa je telefon kar naprej piskal in nas opozarjal na tista sporočilo. Bilo je obupno xrolleyesx xDDx

No, ampak zdaj, ko znamo, zna bit pa tud koristno x:Dx

Tudi jaz tako kot Mick in nekaj ostalih - če nimam nič nujnega za povedati, odložim, drugače pa povem razločno in malo bolj počasi, ker vem, kako se zna včasih slabo slišati taka sporočila. x;)x

Najbolj posrečeni posnetki (pozdravi) na odzivniku, ko sem koga klicala:

"Žal je vaš klic zaman. Naj vam bo v tolažbo, da lahko po pisku pustite sporočilce."

"Nič ne bo! Če vam leži kaj na duši, se izpovejte avtomatu, ki vse prenese."

x:Dx x:Dx

Sedaj pa za vse tiste, kateri ne marajo govoriti z " mašino" eno provokativno vprašanjce.

Kaj pa, če bi vam nekdo ponudil en mio samo zato, da bi vi pustili vaše sporočilo?

Bi ali ne bi?

Ne maram telefonskih tajnic...zato je tut nimam...se mi zdi, da bi bla kt en kretenčič, ki se pogovarja sam s sabo...če je kaj nujnega raj pošljem SMS...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Odložim in pošljem SMS. Sam je ne uporabljam, ko pridem do telefona, pokličem nazaj neodgovorjene. Nekaj časa pa sem imel za tajnico Britney Spears - Sometimes oz. kos njene pesmi in ona nekaj govori zraven, se je T. blazno jezila x:px .... če koga zanima, lahko pošljem na email. x:Dx

Odložim. Razen če ni nekaj res res res nujnega.  x^x

E vidiš js tudi enga sporočila še nisem posnel... odložim... če je nujno bom rešil preden dobi iskani sporočilo, in če ni nujno bom poklical kasnej....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...