VEČNOST 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Kako odreagirate, ko se vam namesto klicane osebe javi telefonski odzivnik - tajnica?Nekaj mojih dobi kar sive lase, pa tudi kakšna kletvica se posname. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Odložim. Razen če ni nekaj res res res nujnega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 isto kot Mick. Bolana pa so mi totalno, tista sporočila, ki se začnejo v stilu: halo?.... o a ti si?... ej čao.... kako kaj?...ha ha ha... govoriš z avtomatskim odzivnokom...... :xx!: :xx!: :xx!: ko da imam čas in željo poslušat take bedarije! :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Povem svoje...in to je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 tut jaz odložim, vsaj zarad impulzov drgač pa menim,da take odzivne avtomatik tajnice, so dostikrat koristno fajne in prirocne... vsaj iskat izgovorov mi ni treba Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jaz tudi ne maram govorit z mašino. Če imam nekoga namen poklicat, ga pokličem, če ga ne dobim, je že bolje tako.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Isto kot Mick, če je kaj nujnega povem, če ni poskusim kasneje. Včasih pa pustim kako smešno sporočilce, za tiste, ki vem, da razumejo in da jim ni odveč. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Izgleda, da nas je kar nekaj, ki imamo odpor do pogovora z mašino.Če je kj nujnega, na hitro predam sporočilo, drugače pa raje odložim (matr sm originalna ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 (matr sm originalna )Tako kot vsi coccinelle izgleda nam manjka socialnih veščin z mašinami Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Mi smo meli take probleme doma s to tajnico. Namreč ljudje so puščali sporočila, mi jih pa nismo znali pregledat, ker nismo vedli passworda za telefonski predal. Je trajalo kar neki časa, da smo pogruntali, kako je s to zadevo. Vmes pa je telefon kar naprej piskal in nas opozarjal na tista sporočilo. Bilo je obupno No, ampak zdaj, ko znamo, zna bit pa tud koristno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Tudi jaz tako kot Mick in nekaj ostalih - če nimam nič nujnega za povedati, odložim, drugače pa povem razločno in malo bolj počasi, ker vem, kako se zna včasih slabo slišati taka sporočila. Najbolj posrečeni posnetki (pozdravi) na odzivniku, ko sem koga klicala: "Žal je vaš klic zaman. Naj vam bo v tolažbo, da lahko po pisku pustite sporočilce." "Nič ne bo! Če vam leži kaj na duši, se izpovejte avtomatu, ki vse prenese." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Sedaj pa za vse tiste, kateri ne marajo govoriti z " mašino" eno provokativno vprašanjce.Kaj pa, če bi vam nekdo ponudil en mio samo zato, da bi vi pustili vaše sporočilo?Bi ali ne bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Moj kolega ma najbolj posrečeno tajnico-če je nedosegljiv se začnejo race oglašat in ti pol gaga tam na ušesa na ves glas in sploh ne veš kdaj je treba sporočilo pustit. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ne maram telefonskih tajnic...zato je tut nimam...se mi zdi, da bi bla kt en kretenčič, ki se pogovarja sam s sabo...če je kaj nujnega raj pošljem SMS... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Odložim in pošljem SMS. Sam je ne uporabljam, ko pridem do telefona, pokličem nazaj neodgovorjene. Nekaj časa pa sem imel za tajnico Britney Spears - Sometimes oz. kos njene pesmi in ona nekaj govori zraven, se je T. blazno jezila .... če koga zanima, lahko pošljem na email. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Odložim. Razen če ni nekaj res res res nujnega. E vidiš js tudi enga sporočila še nisem posnel... odložim... če je nujno bom rešil preden dobi iskani sporočilo, in če ni nujno bom poklical kasnej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pri meni tajnica oznanja, da ste poklicali samega hudiča , potem pa smeh samega vraga huuhahhaaahhahahaha... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.