stankaa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...604071118495384 http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...78.php?Rri=1i23 http://www.ski-everest.siol.net/novice/def...104071913120767 http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...104071419261396 Cerkveni škandali-zdaj v Avstriji je po moje dokaz, da je treba končno ukiniti celibat... p.s.: http://www.siol.net/novice/default.asp?pag...104072113112796 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bi blo treba cerkev ukinit. Sam pedofilijo še zganjajo, pa hlastajo po moči in denarju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...JA PISMO SEM SLIŠALA NEKAJ O TEM...O KAJ BI NAREDILA TAKIM...SPLOH PA TI CERKVENI .....MATR....GROZA..... :xx!: :xx!: :xx!: ...EVO ZDAJ SEM PA ŠE PREBRALA ČLANKE...OOOO, MA SEJ NI BESED, DA BI LOH OPISALA, KAJ BI JIM NAREDILA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bi blo treba cerkev ukinit. Sam pedofilijo še zganjajo, pa hlastajo po moči in denarju. podpišem! ko sem bila v rimu, valjda šla tud vatikan pogledat pa sikstinsko kapelo... ma je tolk enega zlata, slik in dragih kamnov da je joj..... ampak še zmeri si drznejo na mašah tisto košarco okol pošiljat in ljudi fehtat za denar!!!! da se ti želodec obrne!!!! :xx!: :xx!: :xx!: glede spolnih škandalov: ... ne daj bože!!!!!!!... se mi kar stemni pred očmi...... x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ravno o tem sem včeraj razmišljala Stanka. Kako prikrivajo take zadeve. V čigavem imenu ? V imenu Boga, prav gotovo ne. Žalostijo me take afere in izkrivljanje vere, ker so tudi dobri dušni pastorji, ki nedvomno obstajajo, postavljeni v senco dvoma.Ne verujem v institucijo, kot je predstavljena danes, žal se mi zdi da so šli že čez meje dobrega okusa. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Avstrija je bolj katoliška (papeška) od Italije. Žal ne znam najti boljšega izraza, rekel bi - zadrto katoliška.Morda zaradi tega prihaja do takih ekscesov ravno tam. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Piko ne verjamem, da le tam, to je tudi drugod. Zatirana in potlačena spolnost se lahko potem izkaže skozi eno težko energijo-na nek način sprevrženo... nezdrave zadeve Spolnost je del človekove narave, ampak da potem to gre skozi orgije, pedofilijo, ki uniči otroka in mu da breme, ki ga psihološko težko predela skozi življenje... in da gre to skozi raznorazne afere...Žalostno!!!!! Ko sem se enx pogovarjala o tem s "cerkveno osebo" zakaj je celibat dober in zakaj ... mi je razlagala, da potem lahko sebe bolj razdajaš vsem ljudem in širiš pozitivnost in vero itd. da imaš drugače razdeljeno srce med neko osebo in Bogom...Dajte no mir...če se v samostanu pojavi kaka dobra mrha ali mrhec, so pa vsi v momentu čist paf Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Za take je samo inkvizicija dobra! So znali dobro preoblikovat človeka(če je bil na koncu sploh podoben človeku) :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Žalostno ja. Saj so tudi oni samo ljudje, ki si normalno tudi želijo spolnosti in če jim je prepovedana, jo pač skrivajo, ali še hujše, ko je prilika pride do odklopov . Mislim, da je evangeličanska vera (pa ne dam roke v ogenj, ker skoraj nimam pojma o tem) tista, ki dovoljuje poroke duhovnikov, kar se mi zdi pravilno. Če živijo srečno družinsko in partnersko življenje ali pa tudi manj srečno, lahko bolje razumejo vernike in jim dajejo bolj življenjske nasvete. Mislim, da je dosti boljša varianta. Posledica celibatov so pa takšnele orgije, pa kup duhovniških otrok, ki zagotovo tudi dobijo majčkeno štampiljko, ker se ne sme izvedeti kdo je oče. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja, naši duhovniki se poročajo. Živijo normalno življenje. Pa vendar mislim, da se tudi med njimi dogaja kaj takšnega, verjetno v manjši veri, ker lahko "spermo izločijo" kje drugje... Grozljivo mi je. Mislim, da sem tolerantna do vseh spolnih oblik "izživljanja"...razen pedofilije (in vse, kar ni v želji obeh/dveh/petih...vseh udeleženih) ... tu pa postanem zver. In samo misel na to mi je ... BRUUUHAM.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 jah jaz ne mislim, da je to posledica celibata....taki kot so pa te , pa zame tudi ljudje niso....drugač naj jim pa odrežejo tist tam spodi, pa mer.... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ti bi Žaža potlej človeške vole ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 to so evnuhi, a ne? bemti... a njim sploh stoji? nič ne vem o tem... ima kdo kaj... o tem... kak to gre? kaj doživljajo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Taki vsaj ne bi škode okrog delali! Verjetno bi bili bolj melanholični, malo bi se zredili(ponavadi je tako pri živalih) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 to so evnuhi, a ne? bemti... a njim sploh stoji? nič ne vem o tem... ima kdo kaj... o tem... kak to gre? kaj doživljajo???Sanjalica, jim ne more(so brez jajc) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ti bi Žaža potlej človeške vole ?jap, točno tko..... cerkveni-voli... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Verjetno bi bili bolj melanholični, malo bi se zredili(ponavadi je tako pri živalih) Contesa podobna prva asociacija . Hišni ljubljenčki pa to .. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja, Janja, samo ljubljenčki so ponavadi ljubki, oni pa :xx!: Sicer pa so evnuhi precej debeli! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...pismo sam res, tele duhovniki, vsi povrsti so debeli...uf....pa oni pridigajo o vsem živem, me zanima,česa se oni držijo....skromnosti že ne....jaz tele cerkve tko al pa tko ne maram.... :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Aja...iz tega sem zvedela, da nimajo mod in da jim torej ne stoji, torej jim tudi ne pride... Kaj pa glava...a se ne začne želja po seksu dejansko v glavi? Enostavno... obstaja...in nič ni lepšega...kot potem potešitev (predvidevam, da nevte mislili, da sem tak pametna )... kaj pa oni? Kako ... no, pa spet neko vprašanje..., na katera bom iskala odgovore... (po radiu se vrti pesem: Jaz bi te polubo rad...in zapel ti bom šalalala... kak dolgo mi ni že nihče kaj zapel.... ... pa nema veze, kljub temu je dan lep... , kaj bi se :xx!: ...sprejmeš kar je in daš kar imaš... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...kolk da župnik za fafanje? Coca colo pa dva twixa. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...jaz sem pa mislila da 10 OČE-NAŠEV ...al kako se že napiše ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Najprej odvezo vseh grehov, še predno jih sploh narediš! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Najprej odvezo vseh grehov, še predno jih sploh narediš! :xx!: JAP NAJPREJ TO, POL MORAŠ PA MOLIT NA KOLENIH MED NJEGOVIM NOGAM.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 s takimi vidnimi, javnimi, grešnimi priznanji, bo cerku počasi resnično zgubila večstoletni..imiđ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.