Skoči na vsebino

Cerkveni škandali

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 130
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oona pa je smotka x;)x ....se pali na gorence :eek: , ki si te že to vidu.....še z micklenimi škrtarijo.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Kvaaaaaaaaaaa? :eek: :eek: :eek: Sem šele zdaj vidla. Tole mi boš pa plačal... 5 pirov x:px x:px :vragec:

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

Avstrija je bolj katoliška (papeška) od Italije. Žal ne znam najti boljšega izraza, rekel bi - zadrto katoliška.

Morda zaradi tega prihaja do takih ekscesov ravno tam.

Piko & Co

Prav gotovo je to lahko "povod".

Energije so energije....

Ta zadeva je prišla na plano že nekaj časa nazaj. Res nisem prepričan ali v juniju ali v juliju

Kakorkoli že. Tisti, ki se spozna na DZK (Devetzvezdni KI) si lahko ogleda sledeče: Cerkev ima energijo bele vode 1. Ker je leto 5, je voda na svojem položaju.

Tu vidimo LuoShu razporeditev letošnjega leta

492

357

816

V Luo Shuju smer zgoraj kaže na jug in smer spodaj na sever.

Torej bela voda (in s tem cerkev sta v svoji hiši) V tem času se v tej organizaciji dogaja marsikaj, kar ni vidno na zunaj.

Mesec julij je v znaku bele kovine 6. To pomeni, da je bela voda v hiši vijoličnega ognja 9 - torej na odru - vidna vsem ljudem.

Seksualni škandali so tudi energije 1. Torej seksualni škandali, tistega, ki ima energijo 1 lahko (laže) pridejo na dan kot sicer.

Prave težave lahko cerkev nakoplje sama sebi v mesecu decembru.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Cerkveni škandal..... x^x

Mlada nuna je prišla k zdravniku na zdravniški pregled. Ta jo je pregledal in rekel:

"Najboljšega zdravja ste! In iskrene čestitke - noseči ste!" se je še pošalil z mlado nuno.

Nuna je prebledela in takoj zapustila njegovo ordinacijo. Ko je doktor prišel iz službe domov je ženi z nasmehom na obrazu poročal, kako se je pošalil z nuno. Žena ga je kregala in mu naročila, naj pokliče v samostan in se takoj opraviči. Doktor je spoznal, da je naredil napako, zato je poklical samostan.

Oglasila se je mati prednica, doktor pa je rekel: "Ali bi lahko govoril z nuno, ki je bila danes pri meni?"

"Trenutno je ne morete dobiti. Zakaj pa gre?" je vprašala mati prednica.

"Veste, danes je bila pri meni, pa sem se pošalil z njo in ji rekel, da je noseča, zdaj pa bi se ji rad opravičil."

"Je že prepozno!" je jezno dejala mati prednica.

"Škof je pred dvema urama storil samomor!"

5 pirov  :eek:  :eek: ...si smešna...pol pa boš na vsak način hotla dat..... :eek:  :vragec:  x:px  x:Dx

Si še slabši kot moj Gorenc! xrolleyesx Škrtež! xrolleyesx Pih, pa štajerc... :o|o: :C:

Aja. Kva bom hotla dat? Za pir ne! xyesx

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...