Skoči na vsebino

Cerkveni škandali

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 130
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vem za primere, VEM, ko je župnik si punčke gor na kolena dajal in jih šlatal pod hlačkam, pa fantke je en tipal in da so oni njega, pa en kurbir je tud bil.. Tle na celjsko-laškem območju.. A je to pol rešitev, da se ga prestavi v drugo faro?

Čudno... Tukaj pa mick nič ne reče... Pa pravnik naj bi bil...

Če VEŠ, si dolžna podati kazensko ovadbo... Sicer delaš kaznivo dejanje.

a ja, tud če je za 5-10 let nazaj? To so bli dolžni starši nrdit, ko so za to zvedl, samo so bli preveč versko fanatični, da bi jim to na pisker padlo.. pač je pol drug župnik prišu, pa so spet otroke terali v cerkev. Lucifer prav nč nisem JST dolžna, če niso bli sposobni nrdit to tisti, ki bi po pravic lahk takga djeda abjajcal.. tu se gre za puhoglave cerkvene privržence. Mene pa v cerkvi zlepa ne vidiš. x;)x

Vem jst, pa vsi ko v cerkev hodijo, pa še pol onih ko ne, da bi pa jst neko prijavo dala pr mojih 15-ih ko je bla stvar aktualna, bi mene linčal, pa ne prasca. Torej je krivo celo mesto.

V prvi vrsti pa nevestni starši. Sej bistvo je tko če te kdo udar po levem licu mu nastavi še desno... pa se tega zelo držijo.

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

xscratchx... sam ves kaj je tudi, Lucifer... v bistvu ce je minilo toliko let, je najbolj kompetentna ravno ta oseba sama, da to stori... in ravno to je tisto odstekano, vecina tega ne stori, taksnele prijave in pdoobno pa jemlje pravzaprav kot vmesavanje...

... res je delikatno tole... :o|o: xscratchx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ah to pa itak, pismu... povsod je tega... zal... :V:

In ravno tole, kar govorimo tukajle, je najbolj delikatno... ker namrec eni mislijo, da se to dogaja tam od dalec, da kar eni to storijo, a ne - najveckrat so storilci poznani, bliznji... kar pa pomeni tudi, da je najveckrat ponavljajoce... pac to kaznivo dejanje... :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj... razlog, da se nisem vec oglasala tule, je pravzaprav ta, da sem bila prepricana, da imamo konkretno prav o tem ze temo (*in ne samo teme 'Pedofilija')... pa potem nisem nic nasla, bodisi je naslov drugacen (in je recimo samo v podnaslovu tole) ali kaj takega...

Ja, je pa tudi tema pedofilija, sem mislila, da je itak jasno.

Picasso

xscratchx... sam ves kaj je tudi, Lucifer... v bistvu ce je minilo toliko let, je najbolj kompetentna ravno ta oseba sama, da to stori... in ravno to je tisto odstekano, vecina tega ne stori, taksnele prijave in pdoobno pa jemlje pravzaprav kot vmesavanje...

... res je delikatno tole...  :o|o: xscratchx

ja, tist k se mu to dogaja.. pa družina njegova... iz lastnih izkušenj točno vejo za kaj, kok časa in kako je potekal.. mislim lucifer a si ti debil al kaj? :vragec: A to bi mogl vse drugi urejat, k majo cerkev že v želodcu... in se bi mogl za ta butaste, k še vedno pisker tam tišijo vlečt? Pa kaj si ti nepismen? Ti logika ne dela?

Isto kot da veš da je eno babo en posilu in ga ona ne toži, pa bi ga pol ti? Jst nisem bla zraven, razumeš, je blo pa javno znano in ne vem zakaj so se sprijaznili vsi s tem da so jih pač drgam dal.. pa bi se kdo za njih potegnu, pa ne smrklja pr 15 lepo te prosim, kolk bolj kompetentnih oseb je to vedelo.. pol bi pa rekl oni našga gospoda pa že ne boste tožil.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Sad but true..

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...