stankaa 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Malo zaklepetala... Moški je prišel k spovedi in povedal duhovniku:"Oče, jaz sem zelo grešil!" "Sinko, kar povej mi!" "Veste, neki dan je k meni prišla sestra moje žene. Saj veste... malo sva se zaklepetala, nato pa sem seksal z njo!" "Sinko, saj to niti ni tako velik greh," ga je potolažil duhovnik. "Bog odpušča tudi večje grehe!" "Toda, to še ni vse!" je nadaljeval moški. "K meni na obisk je prišla tašča. Malo sva se zaklepetala in tudi z njo sem seksal!" "Tudi to ti bo Bog odpustil!" je rekel duhovnik. "Veste," je nadaljeval moški pri spovedi, "nekega dne sem šel mimo polja, ki ga je obdeloval sosed. Malo sva se zaklepetala, potem sem pa seksal tudi z njim!" "Prav sinko, tudi to ti bo odpušceno. Zdaj pa počasi odidi, da se ne bova zaklepetala Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne Mushi. Vsak državljan, ki VE za kaznivo dejanje je dolžan to prijaviti.K si me že klical tam v enem postu, lucifer...... Sm spregledu Kot običajno se seveda spet motiš . Dolžni smo naznanit, če vemo, da se pripravlja kaznivo dejanje za katero je z zakonom predpisana kazen nad 3 leta zapora. To pa ne velja za storilčevega zakonca, izvenzakonskega partnerja, krvega sorodnika v ravni vrsti (oče-sin-vnuk itd.), brata ali sestro in posvojitelja ali posvojeneca. Naša zakonska prijavna dolžnost pa je podana, če vemo za storilca kaznivega dejanja za katero je z zakonom predpisana kazen 30 let zapora (npr. umor iz koristoljubnosti). Za duhovniško pedofilijo je predpisana kazen do 10 let zapora. Premalo, bi rekel. Pa ne sam, če je storilec duhovnik, učitelj, posvojitelj, roditelj, zdavnik.......za ostale je predpisana kazen še nižja......do 8 let zapora. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 kolk let pa bivshi partijski fukcjonarji dobijo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne vem kolk bi Janša zdej domu, k je na oblasti. Že spet blodiš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Že spet blodiš.... sploh ne sej vendar vesh, de en tak (k je zej chist na vrhu) vsake tok kako mlado ritko gleda 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne vem. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.