nataly 2. maj 2002 Prijavi Deli 2. maj 2002 čeprav za večino stvar kar nekaj časa traja da izvem, sem za tvojo smrt izvedela -za moje pojme presenetljivo hitro. slabe tri tedne je trajalo. glede na to, da sva se nazadnje slišala dobrega pol leta nazaj...saj ni važno. besna sem nate. ker si dovolil, da se je ti je življenje izteklo na tak način. zaradi tvoje zagledanosti v denar, denar in samo denar. zakaj neki si postal tak? vendar ni to tisto, kar me muči. moja ravnodušnost v trenutku, ko sem izvedela za tvoj konec. mogoče sem še primerno povprašala kako in kdaj si umrl, nato pa se odpeljala domov. ter občutek olajšanja. ne vem zakaj olajšanja. prva misel mi je bila, no pa bom imela mir. toda nimam ga. čez dva meseca sem prebrskala vse internetne izdaje časopisov. da bi prebrala in mogoče, pravim mogoče začela žalovati.nisem našla. tako je nemara še bolje.eno izgubljeno življenje. ali vsaj zadnjih sedem, osem let. vedno pogosteje mislim nate. vsaki klinčev dan. tako kot prej. ob vsaki misli, ob vsakem stavku, ki ga zapišem, si rečem, le kaj bi ti porekel na to? Vidiš? zdaj sem še pisati nehala. ne morem več. glava je prazna in samo jeza se je naselila vame. in žalost. ker ti ne bom mogla več reči- to in to sem napisala, si prebral? kaj meniš o tem? ker te ne bom več mogla zbadati, ti soliti pameti...sem storila premalo? vedno pogosteje mi prihaja na um misel, ki si jo izrekel, ko sva se zadnjič slišala? se spomniš?da v življenju nisi imel dosti lepih reči, toda jaz sem bila nekaj najlepšega v tvojem življenju. takrat sem se ti smejala, te zbadala, kakšno življenje, da je to, toda zdaj sem ti hvaležna za te besede. mogoče si mi jih moral reči. čeprav je odziv nanje bil milo rečeno grozen...Hvala ti! tudi ti si moje življenje popolnil. dodal tisto pikico na i. tudi brez tebe ne bi bila to kar sem. ne bi si upala. zdaj vem, da je vse mogoče. žal mi je, da si ti na to pozabil.Pojdi zdaj. vem da ti bo lepo, kjer koli pač si. zate bom vrgla rožico v vodo. nekje v avgustu. obljubim! natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. maj 2002 Prijavi Deli 28. maj 2002 je res tako~?te je resno raztrgalo?~ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2002 zanimivo vprašanje. če me je raztrgalo??o tem nisem razmišljala. ne na tak način. žalost oz. obžalovanje kažemo ljudje na različne načine. oz. jih doživljamo. če si z nekom povezan tako močno, če lahko telepatsko zaznavaš, čutiš njegove misli....no ne vem.vendar vem, da nočem več tega. zato sem napisala ta sestavek oz. kar pač je v lunino črno luknjo. življenje teče dalje. tudi zame.pozdrav natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 fora je v tem, da se preveč fantazijsko´navežemo.Ustvari si plan b,c .. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2002 vedno je zanimivo videti različne poglede na svet oz. dogajanje okrog nas......pozdrav natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.