Skoči na vsebino

Glasen sex sosedov

stankaa

Recommended Posts

majica me je spodbudila, da končno odprem tole... ona je slišala to po izredni priliki se mi zdi, pri nama je to na dnevnem planu in vsake toliko me je že imelo, da to temo odprem...

namreč imava spodaj dva soseda, ki sta precej groba v tem in predvsem zelo glasna, večx se zgodi, da naju ponoči zbudijo njuni kriki...

v bistvu tu ne pomaga drugega kot se preselit, valjda, vendar kaj mislite, recimo kako vpliva to na otroka, če sliši

kaj bi vi naredili, a bi šli do njiju in ju povabili na kavo in potem rekli, da imate rahlo poln kufer, da slišite vsak njun orgazem

xrolleyesx :inocent: x!x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 287
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj bi vi naredili, a bi šli do njiju in ju povabili na kavo in potem rekli, da imate rahlo poln kufer, da slišite vsak njun orgazem[/color]

xrolleyesx  :inocent:  x!x

Točno tako. Na čimbolj vljuden in razumevajoč način x^x . Če ne bi pomagalo, pa bi začel policijo klicat zaradi kršitev javnega reda in miru. :vragec: x:o)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Živimo v naselju vrstnih hišic. Pred leti sta se priselila mlajša soseda... Njihova spalnica meji na najino spalnico...

In prvo noč smo naredili žur...

Naslednje dopoldne sedimo na terasi...in mi2 z možem razpredava, (blefirala sva x:o)x ) da morava prestaviti v spalnici omare, ker so bili ponoči taki vzdihljaji iz "sosednje spalnice" da sva še mi2 dobila "apetit"... Soseda pa xredx xredx xredx in tako sramežljivo vprašata... "A se res vse skoz čuje?"... x:Dx x:Dx x:o)x x:Dx ... Midva oba (kot usklajena zakonca...pač lažeta tudi skupaj) potrdiva: "Še kako...."

x;)x ... po nekaj urah sva jima priznala...da sva blefirala... :inocent: :vio:

Prijatelj se je preselil v sosesko z tankimi stenami. Ves navdušen mi je pripovedoval o glasni sosedi, ki je res dobra mrha, še na stopnišču jo je čakal, kao slučajno, da bi videl kako izgleda in se totalno navdušil. Baje je bil deležen kar veliko obiska prijateljev, ki so vsi hodili vestno poslušat. V tem bloku živijo pretežno upokojenci, tako da jim je taka mlada, glasna soseda res poživitev, a se baje večina starejših gospa zmrduje nad njo.

Za tiste, ki greste na Hrvaško.Sex na Hrvaškem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hm, če čisto po pravici povem, mene verjetno ne bi motilo, naj se pač ljubijo in vzduhujejo kot jim paše. Res pa je, da nisem v situaciji, tako da je tole samo moja domneva.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj, Stankaa, kjer smo bili v podnajemih, so bili pretezno stari okoli, ni bilo nic takega, prej kaksni drugi zvoki, stokanje, potem pa jok, glasen, ko je gospod umrl.

Sem pa imela kot majhna soseda, ki sta tole izvajala, meni pa je bilo grozno, ker nisem vedela, kaj se dogaja - sem mislila, da se komu kaj hudega dogaja. x:Ix :8): xrolleyesx :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja otrok to sprejema -> kot eno agresivnost...

Ko sva to prvič slišala, o.k., sva se še smejala,

ko pa že miljontič, mi gre pa že na živce,

ne morš vsakič kr revanširat x:o)x x:Dx

Če hočta tulit, naj gresta z avtom nekam... xrolleyesx

ej Mick saj.... IDEJA... xrolleyesgx xideax

bom ju enkrat posnela in dala kaseto gor za revanš ali

jima dam kaseto v poštni nabiralnik, če se bota prepoznala... x:Dx x:Dx

eeh ! še to...

Kaj pa, če se tem vašim sosedom samo sanja :eek:  x^x
Oprosti, Stane, vem da je mogoče že čez mero x;)x :

Jaz bi jim podaril en zavitek salesalute. :vragec: Gotovo bo nucalo! x:Dx

Hough!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

kjerkoli bom imel svojo spalnico si bom pod mus izolirau še dodatno zvočno x^x , pa ne zarad glasnega govorjenja in temu primerno zato, ker pač se spodobi imet doma en vsaj prostor, kjer lahko govoriš karkoli v visoke vibracije x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

MA nene, sj tut zdej lahko dvigamo glasilke, sam pazit je treba kere ure niso ljudje doma, haha, k so stene tanke, pa poslušajo privlačno x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

glasne sosede bi blo treba vprasat kolkrat so se ze preselil...ne bi me zacudilo, ce bi bil njihov odgovor dolg.

jah, eni so pac pretirano ponosni na svoje glasovne in ostale x?x sposobnosti ter jih hocejo na nek nacin, ceprav neprimeren po mojem (zavedajoc ali nezavedajoc se) delit z drugimi x:Dx

Idealna rešitev je bavarski dvorec 250m od najbližje hiše... tako kot je mel tist avstrijski cesar.... svojo ljubezensko sobo... nič se ni slišalo baje vsaj....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...