Skoči na vsebino

Glasen sex sosedov

stankaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Devička, nimam zastonj spalnce izolirane! x:px  x;)x  x:Dx

Zastonj verjamem da ne :inocent:

Zaman pa x:Dx :vragec: x:Dx :vragec: x:Dx xcivx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 287
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Če rada gledaš se lohk zmenmo x;)x drgač si pa po letih bliz moji mami,tko da mam raj mal mlajše! x:Dx  Pa brez zamere! x;)x

Devička, nimam zastonj spalnce izolirane! x:px  x;)x  x:Dx

ni te nkol zraven, da bi vedu, kako to pri nas izgleda.... :vragec:

Sicer pa, nč bat, zame je divjačina preveč žilava.... :vragec: x:Dx

:bomb: :frog: :frog: :frog:

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: xcivx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Saj ne morem verjet :eek:

Namesto, da bi bili veseli, če se ima narod rad, potem pa vse to nekaj moti x?x

Ja. Očitno je bolje, da se pretepajo, da je pri hiši psihično nasilje. Da je prisotna lakota. Bolje je celo, da je pri hiši bolezen. Ker potem pa lahko kdo stoka. Celo upravičeno. Ker ga boli.

Bog ne daj, da bi kdo zastokal od užitka..ne to pa ne. Ker bog ve, kaj si bodo otroci mislili(mogoče se bo štorkljin mit zrušil :xx!: )

Jaz sem tudi moja starša zmotila - nujno nekaj iskala v spalnici ob 23 ponoči... :vragec: Nič srečna nista bila zato videti...jaz malo presenečena...češ...a vidva še to delata??(pa jaz že nekih 17 ali koliko stara...)

In potem vesela...ja, nič se ne bosta kregala..ziher, najmanj teden dni. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jz bi pizdila tud ce bi se tepl...So se ze, pa smo policijo klical...

Sori, ampak treba je mislt mal, cist mal na ludi okol sebe...zarad mene naj folk seksa kokr ce, ampak zakaj hudica morm bit jz udelezena proti svoji volji pri tem x?x x!x

Mah, sej ti si itak verjetn une sorte clovk, ki bi za enga, ki si ga mecejo na javnih mestih in druge eksibicioniste rekla: iiii, pa ce se majo radi, a je pa bols, ce clovk zafrustrirano jamra nad seboj, kokr da se ljubi... x:Dx :vragec: x:Dx

Ka pa ce ti cimra sred noci privlece domov ene pet ljudi, ki ga zerejo, nabijajo muziko, se derejo...

Kak bi bil tvoj odgovor :inocent: Aja, ce so pa mlaaadiii, vseen bols to ko pa da drogo prodajajo pa se tepejo... :o|o: x:Dx x:Dx

Verjem mi, ce mors nasledn dan ob pol sedmih vstat, ti je vseen a se ljudje ljubijo al ne sam da so tih, da lohk spis!

Dear Human,

:eek: takole bom rekel!! x;)x otroci ,fantje in dekleta!! :palec: Nikar ne vriskajte in nikar ne stokajte med sexom x:Dx ,da vas nebodo slucajno starsi sredi noci vznemirjali in vas zmotili pri sexu xDDx xDDx x:px ko bodo hoteli zvedeti ali vam je morda slabo ,ali ste bolani oz kaj se vam zgodilo ko vzdihujete .Mal tesko je takrat razloziti starsem ,da ste sanjali x:Dx x:Dx posebej ce vas najdejo drug na drugem x:Dx x:Dx PAZLJIVO!!!!

<{POST_SNAPBACK}>majica me je spodbudila, da končno odprem tole... ona je slišala to po izredni priliki se mi zdi, pri nama je to na dnevnem planu in vsake toliko me je že imelo, da to temo odprem...

namreč imava spodaj dva soseda, ki sta precej groba v tem in predvsem zelo glasna, večx se zgodi, da naju ponoči zbudijo njuni kriki...

v bistvu tu ne pomaga drugega kot se preselit, valjda, vendar kaj mislite, recimo kako vpliva to na otroka, če sliši

kaj bi vi naredili, a bi šli do njiju in ju povabili na kavo in potem rekli, da imate rahlo poln kufer, da slišite vsak njun orgazem

xrolleyesx  :inocent:  x!x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx PA SI SIGURNA ,DA JIH NE BOLI ZELODEC???? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}> x:Dx ce se pa zavedate da so sosedi slisali pa jim zjutraj potozite ,da vas celo vecerin noc bolel zelodec ,ce imajo kaj za zdravilo xDDx  x:Dx  x:Dx

Zakaj bi se izgovarjali, ce se pa deremo med sexom zato, da vsi vejo kaj delamo x:Dx :vragec: x:Dx x:Dx

Nasledn dan pozvonis pr sosed, pa vprasas, ce se je kej slisal, pa se pohvalis, kk dobr si bil :palec: x:Dx :palec: :palec:

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

Jaz sem se enkrat, mislim, da sem imela kakih 10 let, zbudila sredi noči....slišim neko stokanje in jamranje....aha, to je moja mama, sam zakaj pa stoka? A jo tlači mora?  x:Dx  x:Dx  a jo čem zbudit? poslušam še nekaj časa......o, pa ne da ima ljubimca?!?! in kako je prišel v bajto?  pismu, kaj pa zdaj, a čem povedat fotru al ne? (ne vem zakaj sem mislila, da on spodaj gleda tv)... tuhtam še kakšno minuto, kaj naj naredim, grem dol v dnevno, pa nikjer nikogar....ahaaaaaaa, sej fotr je šel že spat, ok pol  xrolleyesx  x:Dx  x:Dx 

povštr na glavo pa sm spala naprej  x:Dx

:o|o: :o|o: Mackica sedaj ves zakaj nimas mlajsega bratca x:Dx x:Dx x:Dx ce bi takrat zmotila bi ga imela x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Hm kaj nej rečem, še sreča, da ma moj hišo mal bolj umaknjeno od sosedov x:Dx Ker enim je zgleda fetiš, če se ženska ni ravno tiho in menda so enkrat mislili, da se on pa ena tepeta :blackeye: x:Dx Če pa tega ni, je pa za ene slab seks, pol je ap to ena težava v vezi, tk da... lahk je tud huda težava.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...